hmm nem akarod inkább eladni? én már vadászok egy ideje DR350emre Arrow sport dobot . http://www.speed-sports.com/Ar... ha ez a verziód van akkor lehet érdekelne :)
de DRre rárakni a DRZ dobot jobb mint DRZre a DR dobot szerintem amúgy más a cső átmérője =/ én is ezért vadászok külön DRre való dobot :)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy DR350-esen lévő sportdobot rá lehet-e rakni drz400s-re? vagy az összekötő cső sokkal másabb? Mennyire passzol? Előre is köszi! /Egy arrow dobról lenne szó/
szia sada.........ez egy gyári drz sm elsősárvédő csak a régi pl 2002 es drz-n is láttam már ilyet és sokkal jobb mint az én k4 es drz men lévő nagy lapát ami kicsit szerintem igénytelen és nehézkessé teszi esztétikailag a drz-t ami szerintem a vájtszemüeknek is feltűnt.........ha megnézel egy ttr 600 at vagy egy yzm-yzf elsősárvédő akkor látod hogy van benne egy kis lapát az elején és sokal karcsúbbnak és hegyesebbnek sportosabbank tűnik tőle..............de én gyári sm sárvédőt 7000 rugóért nemakarok venni.......szóval vennék sm sárvédőt használtan ha valaki tud akkor szóljon! köszike:))
A segítségért nincs mit, a cd ha kell nyugodtan gyertek érte valamikor. A szelepeket pedig sajnálom, de hát ez van, ezt kell szeretni.
Kokodrz!
Igen, én is úgy emlékeztem, hogy az S szérián nincs zsírzó. Nekem volt rajta, öt darab (E széria) .Miért spórolták le róla? Hiába utcai(bb) az S , akkor is terependuró.
Kössz! Akkor tutira nincs rajta zsírzógomb? Csak az E-s déerzéken van? Nekem is van robbantott rajzom és nem látom rajta, meg nem is hallottam még hogy lenne, csak valaki itt írta, hogy az E-s drz-n 5 zsírzógomb van.
nahh megvan a probléma küldök egy képet! Kösszi DRZ 400E a segítséget a motort már szervízbe küldtük a vezérlést nem sikerült beállítani , és a szelepek is elferdültek sajna ez van!
Havernak is S szériája volt és nem emlékszem rá, hogy azon lettek volna zsírzógombák. A robbantott rajzok szerint sincs. Nézd meg te is, lehet én emlékszem rosszul.
Sziasztok!
S.O.S
Van egy 650-es 91-92-es dr-em nem tom pontosan az évj. tárcsafékes hátul is!Szóval olyan gondom lenne h az első telók ugyebár levegős+olajos!Szimeringet szeretnék benne cserélni és nagyon fontos lenne ha valaki tudna segíteni nekem h az olajból mennyi kell bele + hány bár levegő!
NAGYON SÜRGŐS LENNE, AKI TUD SEGÍTSEN KÉRLEK!
E-mail címem változott: izirajder2005@freemail.hu ide is várom a segítségeket!Előre is köszi a segítő(k)nek!
Hello! Lenne egy olyan kérésem, hogy valaki tudna nekem segíteni, hogy DR-Z 400S- en a hátsó rugóstag környékén hol van zsírzási lehetőség, ha van egyáltalán?
És ha van milyen időközönként szokták azt zsírozni.
Mert ezt a részét nem vágom.
kössz
sziasztok van egy szuzuki dr 125 mocim .
keresek ojan embert akinek ugyan ijen mocia van.
s.o.s nagyon fontos volna.
kérem jelenkezen vagy itt vagy ezen a cimen:
kovacs316@gemail.com
köszi elöre is.
http://www.speed-sports.com/Ar... ha ez a verziód van akkor lehet érdekelne :)
de DRre rárakni a DRZ dobot jobb mint DRZre a DR dobot szerintem amúgy más a cső átmérője =/ én is ezért vadászok külön DRre való dobot :)
Van egy SUZUKI RG 250 WW Walter Wolfom!
2 ütemű, 247 ccm, 2 hengeres soros motor, 46 Le (9500 1/min), vízhűtés, 6 sebességes váltó, lánchajtás, dupla tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 130 kg,frissen felújított blokk(főtengely, Hajtókarok, Dugattyúk, hengerperselyezés, Stb...)minden alkatrész gyári, Japánból rendelve, A motor még járatós,400km van benne. Power szelepes, Friss műszaki.
Cserélném ....DR,DRZ-re!
Valaki van?
ki kaptam a lángfogot a kipufogobol és kicsit jobb lett a hangja de mintha nem menne ugy mint elötte.
Lehet hülyeség?
szerintetek?
Köszönöm!
DRZ 400 SM-t keresek!
Hiszen ez egy Déerzé!
A segítségért nincs mit, a cd ha kell nyugodtan gyertek érte valamikor. A szelepeket pedig sajnálom, de hát ez van, ezt kell szeretni.
Kokodrz!
Igen, én is úgy emlékeztem, hogy az S szérián nincs zsírzó. Nekem volt rajta, öt darab (E széria) .Miért spórolták le róla? Hiába utcai(bb) az S , akkor is terependuró.
És ez az üzlet Kecskeméten van a qrvanegyednél...
http://216.37.204.206/xtremepo...
S.O.S
Van egy 650-es 91-92-es dr-em nem tom pontosan az évj. tárcsafékes hátul is!Szóval olyan gondom lenne h az első telók ugyebár levegős+olajos!Szimeringet szeretnék benne cserélni és nagyon fontos lenne ha valaki tudna segíteni nekem h az olajból mennyi kell bele + hány bár levegő!
NAGYON SÜRGŐS LENNE, AKI TUD SEGÍTSEN KÉRLEK!
E-mail címem változott: izirajder2005@freemail.hu ide is várom a segítségeket!Előre is köszi a segítő(k)nek!
És ha van milyen időközönként szokták azt zsírozni.
Mert ezt a részét nem vágom.
kössz
keresek ojan embert akinek ugyan ijen mocia van.
s.o.s nagyon fontos volna.
kérem jelenkezen vagy itt vagy ezen a cimen:
kovacs316@gemail.com
köszi elöre is.
Elárulod azt is hol vannak ezek a cuccok helyileg? Kösszencs