Hello mindenki! ha vkinek lenne yoshimura vagy ez a pro circuit t-4 es kipuff vmennyire jóó állapotba esetleg szoljon! csere is lehetséges nekem eladó egy leo vince X3-as dob összekötővel együtt! olyan 40 az értéke és a csere ár is!
Kuplung bowden javításához a babetta hátsófék bowdene tökéletes, egy kis csiszolás meg egy csavaros dió, na meg cin, és kész. Az enyém így lett megcsinálva. A lehető legolcsóbb és jó ha valaki nem akar gyárit venni súlyos ezrekért.
Gondolom a rutin és a felszerelt műhely nagyban megkőnnyíti a feladatot, de szerintem is korrekt az ár.
A legszebb, hogy amikor egy szakadt gázbowden javítására kértem meg, szólt, hogy a kuplung is lassan kuka, és ránézett a vez.lánc állapotára is. Vagy amikor nem volt olajnyomássom, és szombat este 7-kor leraktam nála a paripát azonnal nekiállt, mert érdekelte, hogy mi lehet a gond.....
Jól jöttem ki,használtan 50-be vettem..!
Van egy 450-es Yamahám,melyen egy rendszer van és kb.megkülönbözhetetlenül szól a kettő,pedig az jóval pörgősebb!
Újan elvileg 105.000,Ft!Előtte LEO volt,de az nem jött be az E-re!
Látom kipufogó a téma!
Nyáron találkoztam egy taggal akinek egy WRP volt fent és meghallottam...!
Azóta vágytam rá,most megvan a rendszer!
Csak ajánlani tudom,még soha nem hallottam ilyen jó hangú DRZ-t,mint most az enyém..!
Ez nem elfogultság,tényleg durva jó!
A kivásárlás előtt áll,fontolja meg!
Parilla forgalmazza!
A Yoshi 570 USD, most néztem meg a yoshimura.hu-n.
Sajna képet nem láttam róla.
Ez elég baráti árnak tűnik, ahogy írják benne van minden (vám, szállítás, ÁFA, BÉFA, CÉFA, anyámkínja).
képet linkeltema dobról!
lac1987@citromail.hu
kösz
A legszebb, hogy amikor egy szakadt gázbowden javítására kértem meg, szólt, hogy a kuplung is lassan kuka, és ránézett a vez.lánc állapotára is. Vagy amikor nem volt olajnyomássom, és szombat este 7-kor leraktam nála a paripát azonnal nekiállt, mert érdekelte, hogy mi lehet a gond.....
Kevés az ilyan szerelő.
itt van idom amit kerestél nemtom hogy még aktuális-e neked de ez occsó , ja meg van egy procircuit dob is
Van egy 450-es Yamahám,melyen egy rendszer van és kb.megkülönbözhetetlenül szól a kettő,pedig az jóval pörgősebb!
Újan elvileg 105.000,Ft!Előtte LEO volt,de az nem jött be az E-re!
Nyáron találkoztam egy taggal akinek egy WRP volt fent és meghallottam...!
Azóta vágytam rá,most megvan a rendszer!
Csak ajánlani tudom,még soha nem hallottam ilyen jó hangú DRZ-t,mint most az enyém..!
Ez nem elfogultság,tényleg durva jó!
A kivásárlás előtt áll,fontolja meg!
Parilla forgalmazza!
Sajna képet nem láttam róla.
Ez elég baráti árnak tűnik, ahogy írják benne van minden (vám, szállítás, ÁFA, BÉFA, CÉFA, anyámkínja).