Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy kétkerekű motor szerű képződmény, amit valaki nagyon összetákolt. Szép a műszerfala is
Hello mindenki! ha vkinek lenne yoshimura vagy ez a pro circuit t-4 es kipuff vmennyire jóó állapotba esetleg szoljon! csere is lehetséges nekem eladó egy leo vince X3-as dob összekötővel együtt! olyan 40 az értéke és a csere ár is!

képet linkeltema dobról!
hát ja énvolnék
lac1987@citromail.hu
kösz
Kuplung bowden javításához a babetta hátsófék bowdene tökéletes, egy kis csiszolás meg egy csavaros dió, na meg cin, és kész. Az enyém így lett megcsinálva. A lehető legolcsóbb és jó ha valaki nem akar gyárit venni súlyos ezrekért.
Ez miez
2009 DR-Z kupa Kiskunmajsa 8-as rajtszám?
Most dícsérem a szerelőmet, nekem csinált már gázbowdent (kuplungot meg fog) ha kell a száma dobj egy e-mail címet és átküldöm.
Gondolom a rutin és a felszerelt műhely nagyban megkőnnyíti a feladatot, de szerintem is korrekt az ár.
A legszebb, hogy amikor egy szakadt gázbowden javítására kértem meg, szólt, hogy a kuplung is lassan kuka, és ránézett a vez.lánc állapotára is. Vagy amikor nem volt olajnyomássom, és szombat este 7-kor leraktam nála a paripát azonnal nekiállt, mert érdekelte, hogy mi lehet a gond.....

Kevés az ilyan szerelő.
Sziasztok keresek kuplung illetve gázbovdeneket a mocimhoz ha tud valaki vagy tudtok olyat aki csinál azt írjátok már le ide kössz!
Jó reggelt
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
itt van idom amit kerestél nemtom hogy még aktuális-e neked de ez occsó , ja meg van egy procircuit dob is
Jól jöttem ki,használtan 50-be vettem..!
Van egy 450-es Yamahám,melyen egy rendszer van és kb.megkülönbözhetetlenül szól a kettő,pedig az jóval pörgősebb!
Újan elvileg 105.000,Ft!Előtte LEO volt,de az nem jött be az E-re!
menyibe került a rendszer?
Látom kipufogó a téma!
Nyáron találkoztam egy taggal akinek egy WRP volt fent és meghallottam...!
Azóta vágytam rá,most megvan a rendszer!
Csak ajánlani tudom,még soha nem hallottam ilyen jó hangú DRZ-t,mint most az enyém..!
Ez nem elfogultság,tényleg durva jó!
A kivásárlás előtt áll,fontolja meg!
Parilla forgalmazza!
A Yoshi 570 USD, most néztem meg a yoshimura.hu-n.
Sajna képet nem láttam róla.
Ez elég baráti árnak tűnik, ahogy írják benne van minden (vám, szállítás, ÁFA, BÉFA, CÉFA, anyámkínja).
Yosi többet ér szebb is és nem drágább
A fórumon valakinek a motorján láttam már ilyet. Azt hiszem egy fekete sm volt
áhá értem! csak mert ha esetleg sikerül eladnom ami rajta van lehet beruházok egy ilyenre! teccik is meg sztem jóó hangja is lehet neki !
kb 1 éve megkérdeztem, de nem találom a válasz e-mailjukat. 140-re emlékszem (full rendszer)
full rendszer olyan 100-130ezer lehet
de ide nincs ár irva ! kb mennyibe kerül?
ááá isten vagy ! kösszönöm! ja és ha vkit érdekelne drz-re való leo fincsi +összekötővel! érd itt!
kép lemaradt!