Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez lenne a full full hybrid
Én is keresek gondozásmentes "S"-es DR-Z-t, SM szettel E-s teljesítménnyel, 2-3literes fogyasztással.
Ok, majd írok. Addigra biztos jó lesz a terep, meg én is gyakorlok, hogy tudjam tartani a tempót!
Te most külföldre utazol, vagy építkezel?
okés,majd írj mailt a számoddal
én feb 10.én elmegyek 3hónapra,utána mehet a racing
szerintem jönnének még 1páran,ezért jó hogy nálad letesszük a kocsit mert ha rényleg gáz van akkor iszkiri
Szia Koko!Az az elektronika nem tudom mit tud,de én az enyémen megcsináltam amit a Levi írt már jó régen itt a fórumon.Szerintem jó is lett,én úgy érzem többet forog és nem tilt le,szerintem ez sem tud többet,de a Leviféle a tizedébe sem kerül az biztos!A múltkor nem válaszoltál az üzenetemre,a müanyag terelővel kapcsolatban!Nekem még mindig kellene az a vacak!
Hali!
Indulhatunk tőlem is, kocsit is le lehet rakni.
Idén voltam kétszer de egyedül és rövid ideig, így nem jött a yard.
Ha mocival megyünk be, nem tudnak elkapni.
Persze csak akkor érdemes jönni ha felszárad a terep, a bauxit nagyon tud tapadni.
szerintem fölösleges így túl bonyolítani
enduroba előre 21-s kerék kell az SM-be +17-s van ha jól tudom
a gumi mérete is probléma lehet
hát,én folyamatosan azt hallom hogy mindenki milyen jót motorozott,elmennek az anyjukba mi a természetvédelmi terület egy bányában?de most a táblát sem láttam,szerintem nem para.de kocsival nem megyek le a bányába.
szia,akkor tőled lehetne indulni?le lehet nálad rakni a kocsit?mert kocsival nem igazán szeretnék odamenni!voltál már?én ott motoroztam először drz-vel
a legjobb hely!kár hogy akkor alíg tudtam menni a motorral,mondjuk most is csak vergődök
12ezer, ott a link is lentebb ez nem azt tudja mint amit Levi hackelt a gépével még tavaly? vagy ez többet tud?
Ha valakit érdekel!
DRZ400 robbantott ábra:

http://www.megafileupload.com/...

sorry
..... véletlenül benn van egy HD kamera ismertető is
Szerintem ez elektronikusan kiiktatja a tiltást!
Én még a motoromat soha nem húztam tiltásig!
Mennyibe kerül?
Volt aki már többet is elment...ugye MLfutár
Ez szerintetek mit tud? volt már valakinek ilyesmivel dolga, engem is érdkelne.
Ezeket felraknám a DRZ-re!
UHHH
Lehetne most is menni "télen" erdőben.
Csak nyugodtan...a gondolkodás ingyen van
15000/pár?
Hmmmmmmmm,gondolkodom :)
Ha nem lenne az a kúrva SX4 részletem akkor már idén májusban RMX-450Z-m lenne!
Szerintem jó motorok lesznek.
Állitólag a DRZ megszünik mint tipus.
Azért jó konstrukcíó "volt" a DRZ mert immár 10 éves tipus!
Az első 2000-ben jött be honba.
Van magyaroszágon olyan DRZ amivel 95000km mentek és még semmi hiba!
Kérdés hogy hányan tudják kihasználni azt a plusz teljesítményt...én speciel bármikor odaadnék az EXC-ből 10 lovat ha arányosan ugyanennyivel csökkenne mondjuk a fogyasztás vagy nőne a tartósság...
Elmondtál mindet ami nem szól mellette!
teljesítményben meg kezelhetőségben sztem oda fogja baszni, csak tartósságra nem meg az a kicsi tank...
Szia!

Világos hogy nem lehet olyanra megcsinálni!
Csak gondoltam hátha!

Szerintem az új vas meg sem fogja megközelíteni a mostani drz-ket!
De ne legyen igazam!
Itt mocizom még 2009 őszén.
http://www.youtube.com/watch?v...