Sziasztok!
Drz-e hány hány zsirzó gomb van? Én 3-mat látok de úgy olvastam hogy esetleg 5?
DRZ kupát én is szivesen megnézném ha valaki tudja az időpontokat engem is érdekelne.
Előre is kösz
Szevasztok!
Van már konkrét DRZ Kupa versenynaptár (2010)?
Lehet, hogy csak én maradtam le róla....
Szívesen beneveznék a buli kedvéért, de csak olyan pályán, ahol nem ütöm szét a vasat, mert relatíve vigyázok rá. Pl. az a vizesárkos történet nekem nem jön be, akármennyire enduró, sajnálnám belehajtani a gépezetet....... Tehát melyik az a pálya, ami úgymond "könnyű"?
Kösz az infót.
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy bandázson belül sérült a vezetékek érszigetelése és egymáshoz érnek. Pl. a rajzon a piros direkt +, a narancs kapcsolt +, a fekete-fehér direkt -, a fekete-sárga pedig kapcsolt -.
Lehet, hogy a köteg külső szigetelésén nincs sérülés de az erek szigetelése sérült és valamelyik "+" hozzá tud érni valamelyik "-"-hoz. Tehát nem kell, hogy látszódjon, lehet, hogy a "+" nem a vázhoz ("-") és hozzá.
Türelem, meg kell, hogy legyen, olyan nincs, hogy nincs hiba és rossz.
Srácok!
Idén mindenképpen indulni szeretnék a DRZ kupán..!
Próbára szeretném tenni magam ebben a műfajban is!Meg hát gondolom nagy buli.:!
Jelentkezni elég a helyszínen,vagy van valami elő regisztráció szükséges!
Így-így! Felborultam,leállt,az a szar meg letört.Ezért nem tudtam indítózni,mert ha letörik az olyan,mintha nem húznád be a kuplungot. Na mondom én összezárom,hogy indíthassak (bíztam benne hogy testet szakít/kapcsol) és nekinyomtam a kormánynak,mivel más fém nem nagyon volt a közelemben.Akkor baszta ki Szerencsére a tartalék bizti a helyén volt Megyek is megnézem most van-e benne tartalék
Holnap reggel lemegyek a mocihoz, és kicsit töprengek a problémádon. Tuti, hogy valamilyen zárlatod van. Sajnos valami apróság, azért tudsz vele néha sokat elmenni és ezért nem is veszed észre. Gondolom mi lehet. Holnap megnézem az enyémen és jelentkezem.
De-de!
A kuplungnál lévő kapcsoló kiveri ha letestel.Nekem kiütötte az erdő közepén mikor letört. Víz esetleg nincs benne,vagy repedés rajta? Én ott keresném a hibát mindenképpen.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
2006ban voltma itt offroad fesztiválon ésegyszerre beugrott a hely.... sajnos messze van nagyon
Keszthelytől északra 70 km kb
azt vettem észre h idegen volt , amikor úgy fogadtatok lakinn h,
"Balikáám, adok védőcuccot meg motort is csak mennyé"
én meg bámultam boci szemekkel,
na meg "bali te ugye megugrod a nagyugrót majsán?"
régi szép idők....
köszi szépen a segítséget,igazad van...... cska sajnos minden kiesik.. egyszerűen mindne jó mégis kivágja.. ha nem sikerül megoldani... nagyon szomorú leszek
Drz-e hány hány zsirzó gomb van? Én 3-mat látok de úgy olvastam hogy esetleg 5?
DRZ kupát én is szivesen megnézném ha valaki tudja az időpontokat engem is érdekelne.
Előre is kösz