majd levágom jövöhéten, most nem kinlódok , meg még majd fel kéne tenni a fasza kis piros Rk láncot meg a lánckerekeket... de hagy nyuljon még ami rajta van
ma átnéztem a bowdeneket a gépen,hát kuplungnál alul 1szál már elvolt pattanva azt le is törtem a tövénél hogy ne akadjon be sehol
felül gáznál már kettö volt elpattanva ezeket is letörtem tövébe
és nincsenek 1évesek rajta,gyári japán mind kettö
ja és 1-2csavart lecserélek fényesebre,idomcsavarok is ilyenek lesznek
Igen, kábelkereskedésben kaható hajlékony vezeték, mi a forgózsámolyos kamerákat szereltük azzal. Az nem lesz olyan rideg hidegben sem. Lehet olyanra kellene cserélni.
Meg annyira nem tesz jót a hajló-mozgó kebeleknek -fok, , mert törhet a szigetelés. Nekem a első fényszórónál a vezetékek úgy jöttek ki , 2 ujjal téptem el. aztán egészen a vázig csere...
Kisfeszültségű műszerrel nehéz az ilyet kimérni. Szigetelési ellenállást kellene mérni az lehet kimutatná, csak a megger (500 V a mérőfesz) tönkreteszi az elektronikát, így minden elektronikát le kéne szedni a vezetékekről, szóval nem túl nyerő.
Yamaha XT fórumban szívott valaki ilyennel, mindjárt megpróbálom megkeresni.
Szeva!na figyu!enyémnél is , akármit csinálok mindig visszakeveredik a kábelkorbács a vázhoz és ott dörzsölődik. Jó hogy jött a téma mert le kell szigetelnem lassan nekem is.a gumi alatt a gáz! A veszélyes ahogy 2N is írta a narancs színű vezeték!
Mondjuk én benne lennék egy közös túrában is,akár hol,mondjuk egy hétvége szállással...!
Fuvarozó céggel rendelkezem,van egy vonóhorgos 9személyes buszom+trélerem is,szerintem nem lenne rossz buli!
Persze valami privát áron szét dobva!
Ha gondoljátok!
Helló !
Engem is érdekelne a drz kupa részletei. Szeretnék nevezni, de semmit nem tudok róla, hogy hol és mikor kell. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném !
csak akkor cseréljem ki az összes vezetéket?
mert pl hiáab van kimérve a vezeték,ha egyszer így nem vágja ki hiába mozgatom,tehát nincs ilyenkor hiba... kimérni is akkor lehetne hoygesetleg nagyából hol van,ha éppen akkor lenne rosz ha mérjük.....
volt hogy vizbe állt
megéri az árát
felül gáznál már kettö volt elpattanva ezeket is letörtem tövébe
és nincsenek 1évesek rajta,gyári japán mind kettö
ja és 1-2csavart lecserélek fényesebre,idomcsavarok is ilyenek lesznek
Kisfeszültségű műszerrel nehéz az ilyet kimérni. Szigetelési ellenállást kellene mérni az lehet kimutatná, csak a megger (500 V a mérőfesz) tönkreteszi az elektronikát, így minden elektronikát le kéne szedni a vezetékekről, szóval nem túl nyerő.
Yamaha XT fórumban szívott valaki ilyennel, mindjárt megpróbálom megkeresni.
LINK
Fuvarozó céggel rendelkezem,van egy vonóhorgos 9személyes buszom+trélerem is,szerintem nem lenne rossz buli!
Persze valami privát áron szét dobva!
Ha gondoljátok!
Engem is érdekelne a drz kupa részletei. Szeretnék nevezni, de semmit nem tudok róla, hogy hol és mikor kell. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném !
mert pl hiáab van kimérve a vezeték,ha egyszer így nem vágja ki hiába mozgatom,tehát nincs ilyenkor hiba... kimérni is akkor lehetne hoygesetleg nagyából hol van,ha éppen akkor lenne rosz ha mérjük.....