és én még meg is pecsételem !
én is olcsón vettem arénylag 550 ben 4 kerék sm/sndúró
minden szép meg minden elhozom és jöttek a bajok csapágyak szétmenve sose látott szerintem zsírt :S
vez lánc elszakadt dugó kettétört fékbetét kopott
szóval én egy kicsit megszívtam vele az tuti de most a motorjának semmi baja kopp kopp és a csapágyakat is cserékgetek kifele szépen sorban
Sziasztok Drz tulajok
velem most kibaszott a motorom
úgynéz ki hogy vezetékelhetek vagy nem is tudom mit tegyek vele
az a szitu hogy indítanám és mintha gyenge lenne az aksim de pilács meg a duda csak úgy visít és ha indítom akkor kattanás hátul ülés alatt vagy hol és ennyi nem forgatja meg ha elkezdi forgatni akkor is nem forgatja át
de ha mondjuk rárakom az aksitöltőt akkor meg beröfenti egyböl
Szerintetek mi lehet a baj ?
kiméricskélni beleöntögetni
más nagyon nem
én ezt tenném helyedbe
viszont te meg festékbe folytod mindig
én is olcsón vettem arénylag 550 ben 4 kerék sm/sndúró
minden szép meg minden elhozom és jöttek a bajok csapágyak szétmenve sose látott szerintem zsírt :S
vez lánc elszakadt dugó kettétört fékbetét kopott
szóval én egy kicsit megszívtam vele az tuti de most a motorjának semmi baja kopp kopp és a csapágyakat is cserékgetek kifele szépen sorban
Az enyém is eladó itt megnézheted: DRZ E
Én tudok egy eladósorban lévő E-t.
ha minden igaz akkor eléggé levan de am is új aksit kellesz vennek mert elég puklis az oldala
csak lehet hogy az is baj hogy ritkán megyek vele hosszú távra és nem tud visszatölteni igaz ?
Mikor mentél vele utoljára? Lehet, h csak fel kell tölteni.
velem most kibaszott a motorom
úgynéz ki hogy vezetékelhetek vagy nem is tudom mit tegyek vele
az a szitu hogy indítanám és mintha gyenge lenne az aksim de pilács meg a duda csak úgy visít és ha indítom akkor kattanás hátul ülés alatt vagy hol és ennyi nem forgatja meg ha elkezdi forgatni akkor is nem forgatja át
de ha mondjuk rárakom az aksitöltőt akkor meg beröfenti egyböl
Szerintetek mi lehet a baj ?