Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Kis segítség.
hivatalosan március 20.a fele lesz,de még gép sincs teljesen összerakva kell még hütöidom is meg sok
laza volt az anya,de azért kitekertem teljesen és letörölgettem
Es miert szivargott?
HAli Azt szeretném mondani hogy én 1 Suzuki Drz 400e gépet keresek itt szabolcs szatmár megyében...Ha valaki tud ebben a megyében eladót és jó árban,megkímélt állapotban,kérem szóljon!
Elöre is köszönöm
vizsga tulvagy ?
még eddig nem mentem vele majd februárba vagy akkor se
szeva HEVY ,
csak nem kemény
a Bundi most tesztelte és azt monta hogy tök király
kemény férfias versenyzös ,
á csak nem müködik
aztán majd ebből is csodaolaj lesz
nem is mondtam de képzeljétek,1ik dobozba sötét olaj volt a másikba meg full világos én azért összekevertem öket
rosszul cimkézték 1iket lehet
én majd csinálok, de előbb kéne enduro szett, csak most másra basztam el a pénzem... nyárnál hamarabb nem is valószinű hogy lesz rá pénzem
ma leengettem az olajat a vázból mert megkellet néznem miért szivárog az olaj megtörölgettem és jól meghúztam azt a nagy anyát a fekete csö végén
áá lusta vagyok én ahhoz
valami buszos túra

ha motorral mennénk az jobb volna ha jó idő lesz akár 3-400 km-is
hát igen, ahol le van járva földúton ott kurva szar jeges.... csinálj szeges gumit és akkor fasza lesz
itt egy ideig ahol levan taposva a hó ott érdekes de ha kijutok az erdőbe remélem már elboldogulok, indulok aztán majd csak odaérek vhova
tegnap láttam az autó motorban, hát nem semmi, ilyet elfogadnék
óóó, jó neked... én nem megyek mert tanulni kell 1 az, másik meg hóba nem sokra jutnék ma meg mentem kemény 25 km-rt aszfalton
aha sztem kinézek ugy délkörül
kizashit ismeritek már
nem hinném,fény igy törik meg rajta
KOVI UBY
érdekes, de lehet photoshop is
csá, mész tankira holnap?