Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindekinek! sajna régen jártam már erre de kellene egy kis segítség

érdekelne ez a pro circuit t-4 es kipuff dob/ vagy rendszer hol és mennyiért lehet ilyet kapni Mo-! ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!

üdv:mÁTÉÉ
Csá!amúgy az első drz-k , nem tudom pontosan ,de régen, 1970-től 80-ig gyártották .És csak 2000-ben jelent meg az új . Nem teljesen pontos az adat , de valahogy így.Esetleg érdekel nézz utána.
Honnan tudja az a motor hogy hányadik fokozatban van? Még nem szedtem szét ilyen blokkot.
ohh Akkor mégis kapok a motorodból
ennyi minden 12ezerért azért neki is megérte vagy csak neked ez nem öt perces munka
Hozzájárultam a műszakihoz egy db simson tükörrel, de nem vehet le.
Remélem nekem se kell bele sokminden:S:S:S
most olvastam hsz-od, mi lett a motoroddal?mi kellene hozzá?
Ezzel simán egyetértek, pedig nekem aztán az életben nem volt DRZ-m (és valszeg nem is lesz)!
Dióhéjban a válasz: érdemes DRZ-t venni. Nézd vissza a fórumot, látni fogod a véleményeket.
Üdv!
Csak a teló olaj, és a lánc szett kellet, semmi más.
Full karbantartás.

Teló, bowdenek, lengőkar, kormánycsapágy, szétszedés, elmosás, zsírozás, olajcsere, összerakás.
Csapágyak, szimeringek, vezérműlánc, kontroll. Kontakt hibák, és néhány apróság elhárítása.

Nem vagyok szerelő, viszont vagy egy korrekt, megbízható szakember akire bármikor rábízom a motorom, mert becsületes, és korrekt áron dolgozik.
Jó állapotú valószínűleg jó választás
NE VEGYÉL DRZ-ét szarok
ja ez DRZ fórum
Ejjjj! Akkor most jön az enyém Kellett valamit cserélni, vagy minden maradt a régi?
Hali segítségeteket kérném.

Én hétvégenként meg mikor tehetem endúrózok a határba a haverokkal van egy 125ös dr em 1 éve csinálom ezt a dolgot kinőttem szeretnék egy dr-z t venni. Szerintetek jó választás lenne egy dr-z ? segítségeteket előre is köszönöm
mi vót vele?
hmm, akkor nemtudom van eértelme foglalkozni vele, max nyomatékot úgyse max fordulaton adja le, meg énse forgatom addig úgyse, csak 1x 2x
Ma elhoztam a paripámat: a vége 12 lett.
Szerintem az nem rossz.
Forgasd Zozi forgasd.....
Nem megy többet végre mert 5.-ben nincs letiltva a fordulat gyárilag csak 1 2 3ban többet forog

Nem nem olyat SajnoS a drz se tud!
Nem kell szándékosan félreérteni!
De ami a napi használatot illeti el tudnám képzelni a dé air zé E.T. !
Respekt a DRZ nek!
szia, érdemes ezzel a tiltás módosítással bajlódni? gondolom akkor végsebességre többet megy elvileg, ugye?