Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megyek!
Kb 5km-re lekom onnan, Csákberényben.
Nagyon szép lett kedves kolléga!
Nyáron biztos jobb lehet,mert nem volt vele gondom.Hidegben volt rossz az első pár kilóméter a terepen.
Igen.Ijesztő látvány
te olajod volt a csodaolaj
Egyházi tulajdonban van.Erdei iskolát akarnak csinálni belőle.Magánbirtok volt a háború előtt.Kisebb csaták voltak,de aránylag megúszták.Szerencsémre
Kakukk,
úgy hallom Gánt már erősen tiltott zóna... Mit tudsz erről? Egyébként megnézném egy kis muri kedvéért.
Igen, ott mentem el a ház mellett, és szomorú látványt nyújtott, hogy ebek harmincadjára került. Teljesen le van pusztulva. Ellenben kiváló menedék lehetett háborús napokban. Nem hiszem, hogy könnyen rábukkantak, bár azon a környéken túl nagy katonai mozgás sem lehetett.
Zozi a mesterem
Ott nőttem fől a kútnál Szinte.Pár száz méterre volt hétvégi házunk.A kúttól jobbra levő épületben vészelték át a világháborút anyámék kislány korában.
hali,ma voltam Gánton,sajnos motor nélkül de tavasszal lemennék ha jönne még valaki.
Látom a Moravik - Rózsavölgyi és tsai csapattal nyomulsz... akkor elvileg ismerhetjük egymást, bár én már nem hard endurózom.....
Eltaláltad. Évekkel ezelőtt még felküzdöttem magam a Fári-kúttól a vaskapui menedékházig a KTM-mel, hát mit mondjak, megizzasztott. Most már jobban élvezem gyalogtúra keretében..... Környékbeli vagy?
szép kis kutya lesz
szép képek !
a természet megunhatatlan, akárhogy is mész....
Középső kép Fári kút Szép hely
kilehet böjtölni vhogy a motorozást képek:mende környéke
Nagyon helyes! Most nagyon rá vagyok kattanva az Országos Kék Túrára, erre "gyúrok". Azt veszem észre, hogy nem nagyon hiányzik a motorozás... változik az ember.... majd tavasszal azért csak előszedem a vasat..... ilyenkor nem visz rá a lélek
gyalogtúra az is volt közbe kutyámmal
köszi szépen szeretem csinálgatni csak ez a hideg azért kellemetlen volt tavasszal vagy nyáron jobb bütykölni nincs szerelö ismerösöm
amit tudni akartam azt itt kérdeztem vagy robbantot rajzokról puskáztam
Hali,
Elnézegettem itt a képeidet, nem seggnyalásként mondom, de tök ügyes vagy. Én nem mernék így nekiállni és szétborítani a masinát, vagyis csak akkor, ha lenne egy szerelő haverom, aki segítene összerakni, ha elakadok. Na szóval le a kalappal, hogy törődsz a motorral! Én meg kb.november vége óta rá se ültem, most jobban érdekelnek a gyalogtúrák.....
mielött mész vizsgázni hivd fel a helyet és kérdez rá vizsgálják e a kipufogót ha nem akkor fölös postázgatni
én is lehet veszek 1et használtan vizsgára vagy lehet megkérlek szépen h. küld el nekem a tiedet, fizetném a postát oda vissza
14 de van rajta horpadás 1-2 meg festeni kellet
2évente lesz csak rajta