Igen, ott mentem el a ház mellett, és szomorú látványt nyújtott, hogy ebek harmincadjára került. Teljesen le van pusztulva. Ellenben kiváló menedék lehetett háborús napokban. Nem hiszem, hogy könnyen rábukkantak, bár azon a környéken túl nagy katonai mozgás sem lehetett.
Ott nőttem fől a kútnál Szinte.Pár száz méterre volt hétvégi házunk.A kúttól jobbra levő épületben vészelték át a világháborút anyámék kislány korában.
Eltaláltad. Évekkel ezelőtt még felküzdöttem magam a Fári-kúttól a vaskapui menedékházig a KTM-mel, hát mit mondjak, megizzasztott. Most már jobban élvezem gyalogtúra keretében..... Környékbeli vagy?
Nagyon helyes! Most nagyon rá vagyok kattanva az Országos Kék Túrára, erre "gyúrok". Azt veszem észre, hogy nem nagyon hiányzik a motorozás... változik az ember.... majd tavasszal azért csak előszedem a vasat..... ilyenkor nem visz rá a lélek
köszi szépen szeretem csinálgatni csak ez a hideg azért kellemetlen volt tavasszal vagy nyáron jobb bütykölni nincs szerelö ismerösöm
amit tudni akartam azt itt kérdeztem vagy robbantot rajzokról puskáztam
Hali,
Elnézegettem itt a képeidet, nem seggnyalásként mondom, de tök ügyes vagy. Én nem mernék így nekiállni és szétborítani a masinát, vagyis csak akkor, ha lenne egy szerelő haverom, aki segítene összerakni, ha elakadok. Na szóval le a kalappal, hogy törődsz a motorral! Én meg kb.november vége óta rá se ültem, most jobban érdekelnek a gyalogtúrák.....
Kb 5km-re lekom onnan, Csákberényben.