Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók a kerekek.
RMZ vásárlását várják a kerekek,meg én is!
Ti mikor kezditek a szezont?
Hali! Vagy az van, amit basacsaba mond, de ha mégsem, akkor próbáld meg úgy, hogy kinyitod a légtelenítőt, és rácsatlakoztatsz egy jó nagy fecskendőt és próbáld megszívni. Én is szoptam egyszer így, és ez volt a megoldás. Egyébként motorosboltokban kapni kimondottan fék légtelenítő készüléket, ami hasonló módon működik. Természetesen néhány ezret elkérnek érte. Szóval szerintem maradjon a fecskendő. Remélem tudtam sagíteni.
Érkezését?
ismerem milyen ,nem bántottad
Levolt bizony!Cegléden a Hondások csinálták meg. július végén. (béna balfaszok)
3 hétbe került mire átszerelték, gumi , kábelek, stb.
Nem volt kis összeg. Így utólag megmondom , necces volt.
Szerintem fél évet ott állt a kereskedésben. nemtom. Mindegy a moci azóta van rendben amióta nálam van. Bocsi nem akartam bántani a barátodat. Jóccakát!
jaja viszem majd müszakira vmikor,amúgy te úgy vetted a motort hogy levolt járva müszaki
nem volt gány mester egyébként,pár dolgot ö mutatott meg nekem hogy mégis hogy kell
de foglalkozni nem nagyon szeret a motorokkal lemosta gyömrön a kúton magasnyomásúval és ennyi volt neki a takaritás sose babusgatta a motorjait RMX125+DRZ400+CRF450
én szeretek a DRZével foglakozni föleg ha jó idö van
Fejidom nincs
Illetve van egy narancssárga, de azt majd csak műszakira rakom fel.
A LED-es cucc úgyis sokkal jobban világít mint a gyári "fényszóró"...
Alura gondoltam én is.
A javitó készlet 10 körül van.De vajon meddig lesz jo?(az is muanyag lesz)
na várj most nem vagyok képpbe milyen rmz értékesitést
Egy darab alumíniumból forgácsolják ki, nem pedig öntik mint a gyárit. Erősebb, jobb, szebb
Szasz!Én nem ajánlom!én yamahánál próbálkoztam ilyennel! úgy csináltattam, igaz a teljesen pontos méretet nem tudtuk , mástól kértem a méretet. de te tudod.
jah már értem , nem esett le. strapabíró , tudnád mennyire imádom....ritkaságnak nevezném...kevés annyira normális nő van mint ő. fejidom a gépről?
Jól szétkaptad! Olvasgattam a fórumot néha néha. láttam mindenki teló olajat cserélget meg ilyenek...
Viszed műszakira?utcai gumi látom...
Az enyém megvan még , még mindig érdekes arcok hívnak, megkérdezik amit elovastak a hírdetésben. Én is szeregettem valamelyik nap ,írni is akartam hogy adj át egy üzenetet az előző gazdájának. Hogy biciklid nem bíznék rá . De aztán nem írtam. Nem bántásból de ...pfff. pl. a kuplungkar csavarjánál széttépte a menetet. Gondolhatod flexel vágtam le. Az összes csavar amit eddig ki kellett tekerni be volt rohadva, őszintén tőled vennék motort mert te szereted meg foglalkozol vele. De ő pff, na mindegy .
Hamár a fék a téma. Tudja valaki az elsőfék dugattyuinak a méretét?Ugy jártam hogy a elkeztek szétmálni azok a muanyag vackok.
Lehet csináltatnék valami normális anyagból ujjat ha megvolnának a méretek.
magyarul
Hali mindsenki.
kb mint a brembo fékben
és mire jó vagy csak a szin a lényeg nem hiszem
Talon

Gratula, nagyon csinos...és a jelek szerint strapabíró is

Most már így néz ki:
szevasz
fajin a kiscsaj unokaöcsém az autó márkákat ismeri de motormárkákat is felismeri szinükröl(crossok,endurók)
motor meg állati jó neki
DRZém készülöben van még,hétvégén csinálgatom
1-2dolgot finomitani kell csak hidegbe szar bütykölni
motorod megvan még