Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mit jelent hogy " Arany talon agy"?
A Menyasszonykám a szőke jány . Már 12 éve romboljuk egymást , vagy mi
Szép a géped!
Arany Talon agy

A szöszi kislány a tesód?

Szeva!Van egy aranyos sztorim!
Tesómékkal elmentünk szánkózni, nem messze tőlünk a Hollómajori "hegyekbe" ..nagyon komolyság volt...
baktatunk felfele , egyszercsak a keresztlányunk ,aki 2,5 éves nekünk szegez egy kérdést!
- Keresztanya! Én motorosokat akarok látni!
- Kersztapával elmentek nyúlakat nézni!
-Én akkoris crossokat akarok nézni!
O51] Ez nem ér,
aztán elkezdett ordítani hogy nincs motoros!
Hát mondom kész , köpni nyelni nem tudtam!
2,5 éves de meg tudja különböztetni a ktm-et a suzukitól. A cross az endurótól. Igaz 1 éves kora óta visszük versenyekre meg hasonlók.
Más téma: Haver szól hogy nézzem meg mit vett!mondom jóóvan aztán menyitunk a lakásba és meglátom "EZT"!
Anyám mondom , a nyálam folyt 2008-as SX 450 , önindítós, gyári akropovics meg ilyenek....bazz mondom
Azt gondoltam , csak azért lepett meg mert nem olyan régi még a moci. De ,hát mégis csak olasz... ha lesz időm szétszedem. Köszi a választ!
Lehet az a gond,hogy a felső munkahenger / főfékhenger/ nem megy vissza addig,hogy az olaj utánafollyon...
ne add fel a légtelenítést! elég macerás dolog, de jó lesz az
A bowdenn,és a markolat is tud szorulni.
Egy kis olaj és némi ráfordított idő csodákra képes..
gyógyszert mi....
fekete kerekek
Köszikeeeee! Csak ez a fránya idő kontra kib@szott Octáviás által szétcseszett térdem,nem a legjobb párosítás hosszú távon!
Megyek is enyhíteni a tüneteket,beszedem a gyógyszerem.....:!
elsö gumi
Micsoda megfigyelés!
Endurozgatni indulok...,ennek úgy is ez való!
Jó kis EXCEL kerekeim pedig várják a szép RMZ érkezését!Aztáááán irány a pálya tavaszra!
Ui.:Nagyon igényes lett a vasad...
fasza
háááá mi ez a motor nem sm ed van?
A képek:
Sm-ről OFF-ra!Plusz az új rendszer,vééégre!
Nekem így nagyon bejön,de ez még nem a vége!
Na muta...
ilyen olajat tettem bele :
link szerintetek ez lehet a baja levegő már biztos h nincsen benne
Halihó!
Nagyjából összeállt a DRZéééém!
Megnézitek,szerintem állat!
mégvalami nem az lehet a baj hogy dot 3 olajat tettem bele nem 4 est? mert ugyan is a fedelen az van hogy ::use only dot3 or 4 breake fuid from a sealed container.
clean filler cap before removing.
WARNING
utiliser du liquide de frein dot3 ou 4.

tehát elvileg jó bele de ha mégsem jó és 4 -es kellene bele?
segitsetek mert a flexel levágom mostmár
Helló!
Van egy Beta M4-es motorom, amibe dr 350, önindítós blokk van a hozzá tartozó Mikuni karbival. És nemrégiben a gázmarkolat elkezdett be-be ragadni. Gondolom a bowdennel lehet v.mi. Még nem volt időm szétszedni, de azt hallottam, hogy ez v.mi általános gond a dr 350esekkel, igaz ez? És mit lehet vele tenni? Köszi.
Amíg nem volt diplomája simán mérnök volt.
Most csak egyszerűen: FŐMÉRNÖK ÚR-nak szólítjuk.
Én lemaradtam, a vakondos sztoriról, majd a p....fai pincebulin elmesélik.
köszi a segítséget srácok meg próbálom akkor még tovább légteleniteni de akkor az kivan zárva hogy a dugtyu beragat volna a féknyeregnél?
A bulin én is ott voltam,és tényleg jó volt!Nekem a Jagermeifter jutott,de bőven!Tudjátok,én szeretem a vadászokat!Nekem az est fénypontja az volt mikor a Helles kollega/mint megtudtuk mérnök/ előadta a vakondok földből való kiszívását saját lukaikon keresztül egy erre a célra készített eszközzel!Ehhez a dumához valószínű komoly mennyiségű italt kellett lehúzni az öreg Jonny W találmányából,amit klmszabi barátom felügyelt.Megint jól szerveztél Szabika!Köszi!
Tuti hogy levegős valahol.Lehet hogy a felső munkahengernél futott levegőre,de az is lehet hogy csak a nyeregből nem jön ki a levegő,vagy amit 2N írt.Esetleg vedd le a nyerget és forgasd úgy légtelenítés közben,hogy a csavar biztosan legfelül legyen.És légtelenítéskor lesd a szintet!