Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát köszönöm drz07 dehát jahh nagy a távolság!
Köszönet, bár klmszabi kényszer szabadságon van már 4. hete, de a mai nappal véget ért a Bamaco és jön haza a kerekem.

Aztán veretés végkimerülésig.

De legalább az éves kötelező karbantartás letudva.
közelebb laknál szétszedném,megcsinálnám nem nagy ügy
uhh szegény drz sztem mesélhetne mit megélt ! de jolvan az erre valóó! bár én nagyon drz párti vok és tűzbe is tenném a kezem érte! imádom!

am mind a képek mind a videók nagyon frankók !

nekem is szétszedheté vki az első telómat mert én is annyiszor mostam már vmi nem oké vele !
szegény motor jól össze haboztad igy elbánni vele fajin gép lenne pénzem már venném is meg a kipufogódat
nézz szét a videóim meg fotó galériáim közt,van 1-2 jó kép a motorozásaimról és
te aztán nem vagy semmi! dicséret egy nagyon nagy ! az én drz-m még sarat se látott nem h havat
uccsó motorkázás
sötétbe
Igen titeket azért becsüllek is ! drz74 től klm szabiig mindekit! én multkor mentem egy tm 250 el vmi homokbányába de áhh 5 perc után aztmondtam h nekem elég volt ennyi

nagyon komolyan ugy megizzasztott teljesen más mint aszfalton!
én mentem párszor most télen hóba-fagyba akár sötétbe is
gyerekek ki a motort a garászból hát már szinte nyár van -4 !
télleg tesód a Zsolt
mármint ezt is jelentheti
sötét
Stét!
nyugi megy majd az nélkülem is
csak húzd a gázt és ne gondolj semmi másra csak hogy milyen jó repülni
Természetesen tettem az akku elé egy 10 A biztit..
Nem rossz ,csak veszélyes.... de találó nagyon.
Én is 2 hetente szoktam, csak valahogy most belecsúszott az 1 hónapba. Az elején tekert rendesen, csak az volt a gond hogy elindult -leáll,elindul -leáll még szivatóval is.
Aztán ugye a világítás meg direktbe van rajta lehet megcsinálom kapcsolóval. már gondolkodtam rajta.
Pedig majdnem új akksi. Most visszatöltődött az tuti...
Már hiányzik a motorozás, f...sz ki van már a hideggel meg hogy szétfagy az ember mindene...
Én ezt a "problémát" úgy oldottam meg,hogy szereltem fel a vázra a tank elé egy szivargyújtó-aljzatot.
Egy régi mobiltelefon-töltő /ami 12.5 voltot tölt/ végére tettem egy lengő dugvillát,és néha Kb-3-4 hetenként feltöltöm az akksit.
De nekem is ha sokáig áll,akkor elég nehezen indul,pedig van már benne 4300 km....