Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem esztergátassá
Első fékbetétet szeretnék cserélni a vasba csak van egy kis bibi.. Kellene az a csavar ami befogja a betétet.. aminek a feje a menetes.. nincs valakinek elfekvőben?
Szia!

Lehet, hogy a fékcső levegős még fent (ahol visszafordul lefelé). (A legfelső ponton megrekedhet a légbuborék.) Pótold a fékfolyadékot, és pumpáld tovább. Ha a dugattyú megragad kemény lesz a fék, mert a folyadékok összenyomhatatlanok. (Fizika.)
Türelem, ne pánikolj.

Üdv: 2N

Ui: Legközelebb amikor kiveszed a kereket ne húzd meg a féket és egyből feszítsd szét a betéteket, és tegyél közé egy vékony lécet.
srácok van 1 kis gond az elsőfékemel gumit cseréltem a kereken kivenni még ki isszedtem de visza rakáskor volt 1 kiss gondom a féket kikelet engednem olymódon csináltam h kinyitottam a légtelenitő csavart és megpróbáltam szétfesziteni ez sikerült is betudtam tenni a kereket na de jöt a légtelenités felpumpáltam de nem keményedik a kar és már levegősem jön belőlle milehet a gond mert a fék az nem müködik dgatyu beragadt? vagy mivan segitsetek mert meg őrűlök
Sziasztok! Már régóta olvasgatlak titeket de még soha nem volt merszem írni pár sort most viszont adódott a mocimmal 1 kis probléma... Szombat reggel akkor indulás mocozni viszont gyorsan rájöttem nem fog ezoan könnyen menni mert rajtahagytam a gyujtást és leszívta az akksit betoltuk de áram nélkül nemigazán akarta a jóóót ment csak néha gondolt egyet és dámm lefulladt!Akksit feltöltötttem bikáztam de a motor nem reagál,jóó kicserélem a biztosítékokat látom mind2ő szakadt okéé örültem is megvan a probléma..:D sajnos még ez sem elég neki vmi mással is gubanc lehet!Ha vkinek volt már ilyen problémája légyszi írjátok már meg hol keressem a hibát előre is köszi!
Ki szereti itt a sarat?
Felénk van
Nem hazudtolja meg magát a szesz
Remélem a pincédnél is ilyen kemény buli lessz helles!
csekkold spongebob képeit! ott a 0km-es rmz
Köszike.
Nem volt motorozás! Szigorúan a szeszelésről szólt a party
biztos jó lehetett
mifelénk is mindíg jó a hangulat,pedig ritkán van pia
Szép részeg csapat volt azt megmondom !De jo is volt!
Nálunk volt egy évzáró motoros party! Nagyrészt itt fórumon és haverok által megismert tagok vettek részt! Mindenki motoros, gondolom nem kell mondanom. Természetesen ehhez kellett 1 ember aki összehozta, aki előtt le a kalappal! Klmszabi Rólad beszélek Hatalmas volt
bundesz msn
nálunk is szoktak lenni ünnepségek
Pszt!
Na, na, na, komprommitáló képeket, csak e-mailben fogadok.

De ha arra gondolsz amikor Palkó vetkőzni kezdett.....azt közzé teheted.
A turista fajtád egyfolytában feltartott
még dorogra vagy hová fasba is elcsaltál
Neeeem nem, elég durva buli lett
lökjed a fotókat ,
tokodon nem nagyon emlékszem arra
csak arra hogy a dongó kigyulladt
mi?
mi is ott voltunk mikor beindítottad?
van egy két érdekes fotóm:D