Első fékbetétet szeretnék cserélni a vasba csak van egy kis bibi.. Kellene az a csavar ami befogja a betétet.. aminek a feje a menetes.. nincs valakinek elfekvőben?
Lehet, hogy a fékcső levegős még fent (ahol visszafordul lefelé). (A legfelső ponton megrekedhet a légbuborék.) Pótold a fékfolyadékot, és pumpáld tovább. Ha a dugattyú megragad kemény lesz a fék, mert a folyadékok összenyomhatatlanok. (Fizika.)
Türelem, ne pánikolj.
Üdv: 2N
Ui: Legközelebb amikor kiveszed a kereket ne húzd meg a féket és egyből feszítsd szét a betéteket, és tegyél közé egy vékony lécet.
srácok van 1 kis gond az elsőfékemel gumit cseréltem a kereken kivenni még ki isszedtem de visza rakáskor volt 1 kiss gondom a féket kikelet engednem olymódon csináltam h kinyitottam a légtelenitő csavart és megpróbáltam szétfesziteni ez sikerült is betudtam tenni a kereket na de jöt a légtelenités felpumpáltam de nem keményedik a kar és már levegősem jön belőlle milehet a gond mert a fék az nem müködik dgatyu beragadt? vagy mivan segitsetek mert meg őrűlök
Sziasztok! Már régóta olvasgatlak titeket de még soha nem volt merszem írni pár sort most viszont adódott a mocimmal 1 kis probléma... Szombat reggel akkor indulás mocozni viszont gyorsan rájöttem nem fog ezoan könnyen menni mert rajtahagytam a gyujtást és leszívta az akksit betoltuk de áram nélkül nemigazán akarta a jóóót ment csak néha gondolt egyet és dámm lefulladt!Akksit feltöltötttem bikáztam de a motor nem reagál,jóó kicserélem a biztosítékokat látom mind2ő szakadt okéé örültem is megvan a probléma..:D sajnos még ez sem elég neki vmi mással is gubanc lehet!Ha vkinek volt már ilyen problémája légyszi írjátok már meg hol keressem a hibát előre is köszi!
Nálunk volt egy évzáró motoros party! Nagyrészt itt fórumon és haverok által megismert tagok vettek részt! Mindenki motoros, gondolom nem kell mondanom. Természetesen ehhez kellett 1 ember aki összehozta, aki előtt le a kalappal! Klmszabi Rólad beszélek Hatalmas volt
Lehet, hogy a fékcső levegős még fent (ahol visszafordul lefelé). (A legfelső ponton megrekedhet a légbuborék.) Pótold a fékfolyadékot, és pumpáld tovább. Ha a dugattyú megragad kemény lesz a fék, mert a folyadékok összenyomhatatlanok. (Fizika.)
Türelem, ne pánikolj.
Üdv: 2N
Ui: Legközelebb amikor kiveszed a kereket ne húzd meg a féket és egyből feszítsd szét a betéteket, és tegyél közé egy vékony lécet.
Felénk van
mifelénk is mindíg jó a hangulat,pedig ritkán van pia
De ha arra gondolsz amikor Palkó vetkőzni kezdett.....azt közzé teheted.
még dorogra vagy hová fasba is elcsaltál
csak arra hogy a dongó kigyulladt
mi is ott voltunk mikor beindítottad?
van egy két érdekes fotóm:D