Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom a szerelést irigykedek is azt hiszem minden ilyet meg kell csinálnom nekem is de nekem ki kell várni a jó idöt mert én fázok és nincs is fedet helyem ilyen célbol
háááááááááát ennyi pízért még a 3-as is drága lenne
ilyen fiatalon ilyen bölcsen tiszteletem
csak is EEEEE
2002 11. hó
de jó szemed van
2002es én 2003asnak néztem matrica tévesztett meg
hát ja,néha rendbe kell rakni
te mért szedted szét a hátulját
Miértis?
románia is van köztük szerintem
évjárat jó
Dehogy sértődök meg. Teljes mértékben igazad és igazatok van!
Azért határoztam el magam ennyire( elég csökönyös vok ilyen szempontból), mert van ismerősöm aki szintén simó után últ fel egy nagyobbra(sv 650) és szoknia kellett de, azt mondja mindegyiket kell, és nem lesz baj, ha ésszel nyugodtan ismerkedünk a motorral és majd utána vállalunk be vele nagyobb dolgokat.
Nekem ez a véleményem és hát csak bejön, ha meg nem akkor jobban hallgatok a "vén"rókák jótanácsaira
Hali.

itt egy eeeeeeeeeeeeeeeeeee
cső
hol vannak azok a helyek ahol a képeid készültek? egyszerűen gyönyörű némelyik.....
nekem előtte mx 50 volt, első 1 hónap volt nagyon szokatlan, mikor már megszokja az ember akkor már OK, csak van aki megszokja 2 hét alatt van akinek 1 év is kevés...
hát alég bátor vagy 30 lóról 50 pacira figyelj én megsérteni akarlak de nekem 1 25-ös tsr-m volt "versenyenduro" de még az a 40 paci is ami az S-ben van hááááát durva hirtelen meg persze a 4 ütem miatt a nyomaték is nekem is 3 év kellett mire "kinőttem" ezt a mocimat
hát van önbizalmad, de SOK SZERENCSÉT HOZZÁ
de ezzel szerintem minden S-es kolléga egyetért
szép gányos volt a telóolaj még jó hogy lecserélted
Az enduróban az a szép,hogy a szezonnak sosincs vége,mi mégis készülünk a következőre
Nekem simsonom van így van
De unokatesómnak van egy Yamaha dt 125, és azzal is megyegetek.
Még ahoz képest is teljesen másabb lesz egy négyütemű,nagyköbcentis gép, de majd belejövök nem kerget senki
elsö teló olaj,második fékolaj
volt galambosomban kicsit szétkaptam szegényt itt jobban elférek mind ahol eredetileg tárolva lenne
na beindítottam má a kurvát de alig akart, aztán meg gázadásra feketén füstölt (igáz állt 3 hétig) de melegen má jó volt
Neked milyen mocid is van rapala0307 ?
Mert ha az a simson ami az adatlapodon van akko az E az elég nagy lépcső
úgy látom valaki hasonló cipőben jár mint én
Nekem is EEEEEEEEE
Nagyon ütős a gép
Csak most nincs cash.
Am köszi
köszöntem az ajánlatot, szép is a gép de:
1. Nincs pénzem
2. ha vennék akkor csak EEEEEEEEEE-t
KoKodrz!A világ másik felén vagy,csak a posta jöhet szóba.A környékben lévő bontósok 2000/db adják,tipustól független,de DRZ nincs sehol.Ha jó neked megveszem.A többit majd lebeszéljük tel.Csá!