látom a szerelést irigykedek is azt hiszem minden ilyet meg kell csinálnom nekem is de nekem ki kell várni a jó idöt mert én fázok és nincs is fedet helyem ilyen célbol
Dehogy sértődök meg. Teljes mértékben igazad és igazatok van!
Azért határoztam el magam ennyire( elég csökönyös vok ilyen szempontból), mert van ismerősöm aki szintén simó után últ fel egy nagyobbra(sv 650) és szoknia kellett de, azt mondja mindegyiket kell, és nem lesz baj, ha ésszel nyugodtan ismerkedünk a motorral és majd utána vállalunk be vele nagyobb dolgokat.
Nekem ez a véleményem és hát csak bejön, ha meg nem akkor jobban hallgatok a "vén"rókák jótanácsaira
nekem előtte mx 50 volt, első 1 hónap volt nagyon szokatlan, mikor már megszokja az ember akkor már OK, csak van aki megszokja 2 hét alatt van akinek 1 év is kevés...
hát alég bátor vagy 30 lóról 50 pacira figyelj én megsérteni akarlak de nekem 1 25-ös tsr-m volt "versenyenduro" de még az a 40 paci is ami az S-ben van hááááát durva hirtelen meg persze a 4 ütem miatt a nyomaték is nekem is 3 év kellett mire "kinőttem" ezt a mocimat
hát van önbizalmad, de SOK SZERENCSÉT HOZZÁ
de ezzel szerintem minden S-es kolléga egyetért
Nekem simsonom van így van
De unokatesómnak van egy Yamaha dt 125, és azzal is megyegetek.
Még ahoz képest is teljesen másabb lesz egy négyütemű,nagyköbcentis gép, de majd belejövök nem kerget senki
KoKodrz!A világ másik felén vagy,csak a posta jöhet szóba.A környékben lévő bontósok 2000/db adják,tipustól független,de DRZ nincs sehol.Ha jó neked megveszem.A többit majd lebeszéljük tel.Csá!
csak is EEEEE
de jó szemed van
te mért szedted szét a hátulját
Azért határoztam el magam ennyire( elég csökönyös vok ilyen szempontból), mert van ismerősöm aki szintén simó után últ fel egy nagyobbra(sv 650) és szoknia kellett de, azt mondja mindegyiket kell, és nem lesz baj, ha ésszel nyugodtan ismerkedünk a motorral és majd utána vállalunk be vele nagyobb dolgokat.
Nekem ez a véleményem és hát csak bejön, ha meg nem akkor jobban hallgatok a "vén"rókák jótanácsaira
itt egy eeeeeeeeeeeeeeeeeee
hol vannak azok a helyek ahol a képeid készültek? egyszerűen gyönyörű némelyik.....
hát van önbizalmad, de SOK SZERENCSÉT HOZZÁ
de ezzel szerintem minden S-es kolléga egyetért
De unokatesómnak van egy Yamaha dt 125, és azzal is megyegetek.
Még ahoz képest is teljesen másabb lesz egy négyütemű,nagyköbcentis gép, de majd belejövök nem kerget senki
Mert ha az a simson ami az adatlapodon van akko az E az elég nagy lépcső
Nekem is EEEEEEEEE
Csak most nincs cash.
Am köszi
1. Nincs pénzem
2. ha vennék akkor csak EEEEEEEEEE-t