de ezeket te rágtad le nem? fékkarom nekem is amióta letörtemegy esésnél... azóta van kézvédőm!
de a kuplungkart és a felfogatását is kiakarom cseélrni...nem gyári drzjére..
ötlet?
gas gas fórumon lehet tudnak benne segiteni keresd zsu-t vagy hayabusagirlt vagy csibehusit na jó nem,de ronis biztos mondana 1-2infót
most 1700000ft az 515ös gas gas van sixdays is
ugyanennyiért
nagyon jó ár
tud vki kuplgkart drzre? enyémen a gyári van,és a kart egy kicsit rövidebbre szeretném cserélni,és az egész kuplungrészét a markolantál,hogy "jobban kiáálljon".... egy ujjal amikor húzom,kicsit zavaró hogy koppen a többi ujjamnak és akkor műkösikd cska.... jobb lenne egy kicsit nagyobb! VISZONT! az indító részét is bekellene rá kötni,ami a kuplungnál van,és érzékeli hogy bevan húzva...... tudom h azt meglehet ugyis csinálni h mintha mindig belenne húzva a kuplungés akkor indít,de jobb ez így! tud vki vmi olcsót rá? KÖSZIIIII
Figyú, még mindig a karbin akarok több anyagot adni neki, tegnap szétszedtem, de ha leszedem a karbi tejét "2"-es, és kicsavarom a "23" as csavart akkor tudok állítani "22"-esen?
Nem esik bele vagy szét valami (a tő), ha kicsavarom a "23"-as csavart?
Figyú, még mindig a karbin akarok több anyagot adni neki, tegnap szétszedtem, de ha leszedem a karbi tejét "2"-es, és kicsavarom a "23" as csavart akkor tudok állítani "22"-esen?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Itt mindig van nyüzsgés, szeretem olvasgatni és rendes emberek vannak itt, csak kár, hogy nekem nem drz-m van
amikor nem volt kézvédöm akkor sem tört el a kar
ötlet nincs
de a kuplungkart és a felfogatását is kiakarom cseélrni...nem gyári drzjére..
ötlet?
most 1700000ft az 515ös gas gas van sixdays is
ugyanennyiért
nagyon jó ár
Reggel fél 7-kor feküdtem le.
Ahhoz képest fitt vagyok
Cső Bundesz!
majd jövöhónapba elvileg
ma leengedem a fékolajat meg telóbol is
felkészitem a szezonra
Akkor 1 darabig nem mész motorozni ahogy látom
Mi tegnap is mentünk szakadó esőben nagyon
komoly volt!