Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg persze a Kelemen Balién is, vagy máson, akinek ilyen problémája van
rapala0307, tudok segíteni a problémádon
http://motor.hu/motor_vpage.js...
úgylegyen
majd lesz egyszer nektek is ne aggódjatok
szerintem is jobb levágva, nekem is levannak, kevésbé sérülékeny pedig dőltem én is párat már ...
ne aggódj nem vagy vele egyedül
Skacok ez az egyik legjobb topik
Itt mindig van nyüzsgés, szeretem olvasgatni és rendes emberek vannak itt, csak kár, hogy nekem nem drz-m van
igy vettem a motort,levan vágva meg csizolva a vége
amikor nem volt kézvédöm akkor sem tört el a kar
ötlet nincs
Ezt nem próbáltam! Köszi
Ott már kérdeztem, de hozzászólásom ment a süllyesztőbe 2T-ben gondolkodom és egyenlőre csak az infókat gyűjtöm velük kapcsolatban.
de ezeket te rágtad le nem? fékkarom nekem is amióta letörtemegy esésnél... azóta van kézvédőm!
de a kuplungkart és a felfogatását is kiakarom cseélrni...nem gyári drzjére..
ötlet?
nekem rövidek a karok
gas gas fórumon lehet tudnak benne segiteni keresd zsu-t vagy hayabusagirlt vagy csibehusit na jó nem,de ronis biztos mondana 1-2infót
most 1700000ft az 515ös gas gas van sixdays is
ugyanennyiért
nagyon jó ár
GG topik
Haha

Reggel fél 7-kor feküdtem le.
Ahhoz képest fitt vagyok
Van valakinek infója erről a motorról? Sok jót és sajna sok rosszat is hallani róluk...
tud vki kuplgkart drzre? enyémen a gyári van,és a kart egy kicsit rövidebbre szeretném cserélni,és az egész kuplungrészét a markolantál,hogy "jobban kiáálljon".... egy ujjal amikor húzom,kicsit zavaró hogy koppen a többi ujjamnak és akkor műkösikd cska.... jobb lenne egy kicsit nagyobb! VISZONT! az indító részét is bekellene rá kötni,ami a kuplungnál van,és érzékeli hogy bevan húzva...... tudom h azt meglehet ugyis csinálni h mintha mindig belenne húzva a kuplungés akkor indít,de jobb ez így! tud vki vmi olcsót rá? KÖSZIIIII
Az előbb lemaradt a kép!

Cső Bundesz!

Figyú, még mindig a karbin akarok több anyagot adni neki, tegnap szétszedtem, de ha leszedem a karbi tejét "2"-es, és kicsavarom a "23" as csavart akkor tudok állítani "22"-esen?
Nem esik bele vagy szét valami (a tő), ha kicsavarom a "23"-as csavart?
Cső Bundesz!

Figyú, még mindig a karbin akarok több anyagot adni neki, tegnap szétszedtem, de ha leszedem a karbi tejét "2"-es, és kicsavarom a "23" as csavart akkor tudok állítani "22"-esen?
Nem esik bele vagy szét valami (a tő), ha kicsavarom a "23"-as csavart?
hol van az már jó napot Szebb jövöt
nemhát föleg hogy kellene pénz ezekre a cuccokra
majd jövöhónapba elvileg
ma leengedem a fékolajat meg telóbol is
felkészitem a szezonra
Jó reggelt!
Helló.
Akkor 1 darabig nem mész motorozni ahogy látom
Mi tegnap is mentünk szakadó esőben nagyon
komoly volt!