Annyira nem törik. Többrétegben rakják össze közé meg spec anyagot raknak mikor vákumozod abban folyik végig a mugyanta.Ha jol rakod öszze olyan mint az acél.Tommy400 nak a oldal dekniét karbon-kevlárral lenyomtuk tökéletes.Nekem meg már kétszer benyomta a váltokar. Keres rá a www.youtube.com-mon. a carbon szóra.
Meg van a válasz. Mennyiért veszed a karbont?A sima zsákszövésüt 5000 valamennyi volt mikor készült a dobom.A másikat meg 15000ft/nm.Csak azért kérdem mert a két hütőtakarot fullra megcsinálnám karbonból.
Ezt ki mondta
Én jártam már úgy hogy a "márkás" cucc nem ért egy kalap macskaszart se...szóval az - sajnos - egyáltalán nem igaz hogy ami "márkás" az biztosan jó is
Most szolt a koléga. :) A házilag gyártott tárcsa vizzel vágott.És 60.000 km-nél raktam a mocira.Még nem nagyon van megkopva. :) Kétszemélyel stopizok vele. :)Bármien bettéttel.:)Nem tudom miért csak az a jó itt Magyarországon amin nagybetükkel van valami ráirva?
Sajna nincs. Amúgy ez a dynojet kit melléklete. Ott láttam ezt a rajzot, és honlapjukon is fenn volt. Gondoltam segít. Csak egy címem van, ahol robbantott ábrák vannak: link
Azért meg jegyzem a tegnapi témához:Ha tehetném vinném kötelezöre a mocit,de nem tehetem.Minden jó rajta még most is. :) Ami gondvan azt meg oldom én is.Röhelyes pénzeket kérnek el a kötelezöre is nem hogy ha meg is áll.A 6000 kötelezöre 25ezret kértek volna.kérdeztem ebben mivan hát borzaszto választ kaptam.szinte semmi.olajra aztmondták ráér cserélni a következönél.
Köszi szépen a segítséget Helles!
Nincs még néhány ilyen okos kis doksid DRZ-hez?
Megköszönném, ha lenne!
És amúgy mivel férek oda a Fuel Mixture állító csavarhoz?
ELADÓ!
Teljesen új ruhaszettek és bukók eladók rendelésre!Szállítási idő kb 14-18 nap!
2010-es Answer RockStar ruhaszett(fehér,sárga-fekete): 53480Ft
2010-es Answer RockStar bukó: 53480Ft
A szett és a bukó egyben: 87960Ft
2010-es Onael Monster ruhaszett: 54900Ft
2010-es Monster Bukó: 59640Ft
A szett és a bukó egyben: 95727Ft
Plussz!
Külömböző kiegészítők Monster és RockStar:
-Sapkák
-Pólók
-Kabátok
-Matricák
Ga
rantáltan nem találsz itt magyarországon ilyen cuccokat, nem fognak ilyen cuccban a pályán elmenni meletted!
Részletek itt a fórumon vagy mail vagy telefon!
Elérhetőségeim:
Mail.: izirajder2005@citromail.hu
Tel.szám: 06306358366
Köszi! Nem értem, hogy ezek a ráfok mitöl ilyen drágák. az árukon kocsira kapsz 4 db új könnyűfém kereket!Ha átfűzöd a gyári agyakat, úgy tényleg olcsóbb, csak akkor nem marad cross kereked, ez a gáz!
Látod DRZ07, két ráf 50000, két agy 80000, küllő két kerékhez 30000, ez eddig 160000. Kell még két olcsó, házilag gyártott tárcsa 40000, lánckerék 7000, csapágyak min. 5000, távtartók 5000, féknyereg bontóban 15000(ha egyáltalán találsz olyat, ami elfér a küllőltöl), adapter min. 10000, kopott gumik darabja 10000, belsöké 1000, kis sárvédő 5-7000.
Ezért nem értem, miért nevetséges ár egy kipróbált szettért( féknyereg nem ér bele a küllőkbe, távtartók jól lettek méretezve, vagyis nem szaggatja a láncot, az adapter nem hajlik kiflibe az első fékezésnél stb..) 100.000ft.
Tanulságos.