Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eltudod mondani az olaj csere pontos proceduráját hogy is kell csinálni
KTM nél 40üzemóra után kell,és forditott teló
(olvastam)
30 óra én 3 évet mentem el vele
30 óránként maximum kellene megsúgom
hát nagyjából fejemben van hogy néz ki,de elmondani nem nagyon birom az tudom 2 vagy 3részre van osztva belülröl
összevissza van vezetve a gázáramlás belül
amit a kipufogó végén látsz kis csövet ami kijön az bk 10centi hosszú
képem nincs sajna róla
Azt hiszem van ilyen kapcsolóm ha kell valakinek....Maradt valahonnan azt hiszem simson vagy MZ volt , de nem egy bonyolult szerkezet!

ha kell valami akkor írjatok! Van vezérműtengelyem új is meg használt is...
nekem egy ilyen dobom van ha kell gyári S
nem kritizállak én csak kiváncsi voltam minek kell 1böl felháborodni
srácok aki beletesz a gépbe pár 1000 km-t főleg terepen az cseréljen mindenképpen olajat az első telóban íme a régi és az új olaj közti külömbség elég rémisztő
És hogy néz ki belülről, van róla fényképed ?. Nekem pont az lenne a lényeg, hogy gyári halk legyen. Csak nemtom hogy oldjam meg ?.
Szerintem neked ez nem tök mindegy.
Nem hiszem hogy pont neked kéne magyarázkodjak.
Inkább foglalkozz mással.
ÉN SEM KRITIZÁLOM A KUTYÁKAT MEG A PÓKOKAT.
Különben is ha valaki valamit megvesz annyiért adja amennyiért akarja.
hangtompitó nem a kipuf végbe van a chromos végen
hanem mögötte,szedtem már szét
én teljesen kipucoltam ugyanilyent
üres csö maradt csak
Cső mindenkinek !

Nincs valakinek, egy ilyen eladó hangtompítós kipuffvége ?
és ha most vki adna el neked kereket akkor 2nap múlva felraknád ide hogy van eladó kereked vagy megrendelést kaptál hogy szerezz be ilyeneket
annak is mondhatnánk
neked hobbid a DRZ alkatrész vétel adás
Vásárolnék DRZ kerekeket!
SM-Enduró
20-5-636-213

Kössz.
Kiértékelem.
nekem mindegy csak ne gyári legyen mert vmi undiritó szürke müanyag össsze vissza tekeredve
mért nem lehet olyan mind rmzéken fehér és alul merevitös
ooops a kép lemaradt

erről beszélek:
Nem tenném fel, de jól néz ki
Viszont ha így csinálod meg minden dzsuva bemegy a hűtőbe, amellett, hogy nehéz is és csúnya is (utóbbi szubjektív persze).

(Az eredeti műanyag nem engedi, hogy a hűtő telibe kapja a koszt, mert afféle terelőként üzemel.)
Az nagyon tuti!Lukacsos perforált alu lemezem van is,csak nagyon pici furatokkal kb 3mm.Abból nem merem megcsinálni,hátha gyorsan eltömődik,és akkor balhévan főleg melegben!Ahogy nézem a képet lehet,hogy ez hűtővédő is egyben,nagyon tetszik,lehet hogy rámegyek!
Kokodrz!Eladnád?Az mindegy,hogy jobbos,vagy balos tök egyforma.Megvenném,merre vagy helyileg,esetleg posta természetesen én fizetem!