Akkor várjuk a fotót ML! Nem basztatlak én, csak olyan hihetetlen hogy bontatlanul ennyit elment. szelephézag állítás, vezérműlánc csere? ha azt mondod a láncszetted is a gyári, meg a fékbetét, azt már nem hiszem el.
Hello! Aki egy FMF rendszerről álmodik szóljon !
Most nagyon nagy akciók vannak a gyárban kb 75000 egy dob és kb 120-130 egy rendszer....már csak a dollárnak kellene le mennie még vagy 10-20%-kal.....
megvan
am jól müxik csak még kell alakítani
am lehet marad az
csak kell hozzá még esztergálnom egy két alkatrészt hogy tényleg jó legyen az átmérő
meg ha szépen lecsiszoltam akkor majd megmutatom addig dugiban pöfögök vele
tudom h. minél sűrűbb annál jobb, csak ilyenkor télen az se jó ha nagyon sűrű... nehezebben is indul meg nincs kenés amig nem melegszik be rendesen nem igy van?
Ha ennyire eszi akkor valami sürüt kéne nézned.Kapucs ringen volt srác akinek egy nap pályázás alat majd egy litert evet meg olajból.Minnél jobban pörgeted annál jobban eszi az olajat.Egyszeü fizika.magas fordulatszámon nem tudja lehuzni a gyürö rendesen az olajat hengerfalárol.
belinkelem és akkor én leszek az elsö
ki késtem ,
te birod az ilyet
90ezer ft volt,made in USA
Most nagyon nagy akciók vannak a gyárban kb 75000 egy dob és kb 120-130 egy rendszer....már csak a dollárnak kellene le mennie még vagy 10-20%-kal.....
am jól müxik csak még kell alakítani
am lehet marad az
csak kell hozzá még esztergálnom egy két alkatrészt hogy tényleg jó legyen az átmérő
meg ha szépen lecsiszoltam akkor majd megmutatom addig dugiban pöfögök vele
Koléga is onnan veszi az olajat.