ááááááááááá rmz-ket nézem nemtud valaki eladót vagy aki esetleg cserélne k8-as szériától nagyonkéne áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááá
szerintem havonta lekell engedni ott a levegöt,ezt is úgy mondták
meg is szoktam csinálni
felgyülemlett levegö nem tud máshol távozni
crossosok szoktak venni rá teleszkóp légtelenitö szelepet
asszem 3600/ liter csak keveset vettem mert ugye gyárilag 710 ml van benne én most 650-el próbálom ha meglessz a maradék is akkor majd meglátom hogy mit mutat
ne félj csak a szelep jön ki mert egybe van a csavarral a végén még van valami záró gyűrűféle nameg egy kicsit vastagabb alkatrészek vannak ott és nemtudnak kiesni nyugi
Persze eladom! Igazából fogalmam sincs mennyit ér, de nem hiszem h sokat. Mondj egy árat, aztán lehet rá is bólintok.
Helyileg Szabolcs-Sz-B. Nyíregyháza
nem elég csak kihuzni a telókat a kifliböl minek lebontani az egész elejét akkor biztos alul kell leengedni olajat
én hallotam olyat hogy valaki a levegö leengedö csavarnál öntötte ki az olajat és ott vissza is utána
hát az elejét kompletten szét kell szedni kormány le kormányról le minden persze első keék ki fejidom, lámpa teleszkópot rögzítő csavarok nagyjából aztán az alján van 1 asszem 21-es fejű csavar ami a szelep is ez ki pumpáló mozdulatokkal olajat ki újat bele össze és góóóóóóóó
áááááááááááá
meg is szoktam csinálni
felgyülemlett levegö nem tud máshol távozni
crossosok szoktak venni rá teleszkóp légtelenitö szelepet
nekem van... féktárcsák nélkül,gumival és teljes láncszettel... mennyiért vásárolsz ilyet? meggondolom hogy eladjam e csak érdekel egyenlőre
szerintem,mert ha kitekerem azt a csavart mindig olajos a vége
mennyit érne neked egy gyári endúró kerék ?
vagyis mennyit adnál érte mert gondolkodtam hogy eladnám e vagy sem
Helyileg Szabolcs-Sz-B. Nyíregyháza
én hallotam olyat hogy valaki a levegö leengedö csavarnál öntötte ki az olajat és ott vissza is utána