Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is nagyon bejönnek de biztos jó lenne neked olyan endurózni
ááááááááááá rmz-ket nézem nemtud valaki eladót vagy aki esetleg cserélne k8-as szériától nagyonkéne áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááá
megnyomod végét és leengedi a levegöt
6000ft universalmotornál van
mennyi az annyi? a szelepnek
szerintem havonta lekell engedni ott a levegöt,ezt is úgy mondták
meg is szoktam csinálni
felgyülemlett levegö nem tud máshol távozni
crossosok szoktak venni rá teleszkóp légtelenitö szelepet
cső

nekem van... féktárcsák nélkül,gumival és teljes láncszettel... mennyiért vásárolsz ilyet? meggondolom hogy eladjam e csak érdekel egyenlőre
ha iylet talál vki fehérben drzre az szóljon pls nekem is...... már tavaly is akartam rá
valószínű de még én nem tekertem ki azt a csavart bár te írtad hogy valaki ott engedte le
de utána tölteni már a levegö leengedö csavaron is tudsz majd
szerintem,mert ha kitekerem azt a csavart mindig olajos a vége
asszem 3600/ liter csak keveset vettem mert ugye gyárilag 710 ml van benne én most 650-el próbálom ha meglessz a maradék is akkor majd meglátom hogy mit mutat
60e? Az elég korrekt, többre számítottam...
lehet neki esek majd,olaj neked mennyibe került és mennyi ment bele telónként deci
Egy ilyen hütő védő kb 60 000 Ft + posta ha kell valakinek....Ja meg vagy 3 hét amig haza ér....
ne félj csak a szelep jön ki mert egybe van a csavarral a végén még van valami záró gyűrűféle nameg egy kicsit vastagabb alkatrészek vannak ott és nemtudnak kiesni nyugi
üdv
mennyit érne neked egy gyári endúró kerék ?
vagyis mennyit adnál érte mert gondolkodtam hogy eladnám e vagy sem
és ha azt ott kitekerem nem fog atomjaira hullani a teló lent
hát ezen még nem gondolkoztam mert egy kicsit horpadt+ hiányzik egy darab az összekötőből de azt megtudom oldani
Bocsánat Én a féklámpa kapcsolóról beszélek amnit a hátsó fékhez lehet feltenni.........
hát én alul engedtem le ott könnyebb
És mi az ára?
lehet hogy elég csak nekem most full szervíz van kormánycsapágyakat is lezsíroztam
Persze eladom! Igazából fogalmam sincs mennyit ér, de nem hiszem h sokat. Mondj egy árat, aztán lehet rá is bólintok.
Helyileg Szabolcs-Sz-B. Nyíregyháza
nem elég csak kihuzni a telókat a kifliböl minek lebontani az egész elejét akkor biztos alul kell leengedni olajat
én hallotam olyat hogy valaki a levegö leengedö csavarnál öntötte ki az olajat és ott vissza is utána
hát az elejét kompletten szét kell szedni kormány le kormányról le minden persze első keék ki fejidom, lámpa teleszkópot rögzítő csavarok nagyjából aztán az alján van 1 asszem 21-es fejű csavar ami a szelep is ez ki pumpáló mozdulatokkal olajat ki újat bele össze és góóóóóóóó