Elég furin áll a tiéd tényleg!
Az igazat meg szólva a szerelőm csinálta!
Asszem a lényeg az,hogy alapból a dob csöve megy rá a motor leömlő könyökére(micsoda szakszerű megnevezés ),viszont itt nekem valahogy úgy összehozta,hogy ez megy rá a mocira!
Ha gondolod holnap lövök fel róla közelit!
Szevasztok!
Jó rég jártam itt. úgyhogy BÚÉK mindenkinek!
Egy drz-s kollégánk, haverom kért meg hogy segítsünk rajta. Tavaly nyáron elütötték Pesten a Váci úton, neki sok baja nem lett, de rá akarták verni a balhét, pedig nem ő volt a hibás, az autós simán ráhúzta a kormányt és elkaszálta a srácot, majd mindezt letagadta. Mindegy, ezen már túlvagyunk, de a motor sajnos némileg összetört. A lényeg hogy mostanra lett vége a huzavonának, megjött a határozat hogy végülis a haverom ártatlan (még szép), a hibás az autós. Nyár óta még csak most indul a biztosítási ügyintézés emiatt a szarozás miatt. A haver viszont joggal feszült emiatt, gondolom megértitek, és gondolta némi "kártérítést" megérdemelne... Szóval akinek esetleg van bármi TÖRÖTT, SÉRÜLT cucca drz-hez, az legyen szíves segítsen nekünk, csak kölcsönbe kéne...
Ez a srác email címe: MONDJAM@GMAIL.COM illetve a tel.száma: +36 20 471 4679
Előre is köszi!
Lenne nekem 2 db No Fear-os mezem eladó, az egyik fehér alapon arany a másik fehér alapon kék minta az egyik vadi új a másikat 2x használtam
Meg esetleg még van gyári láncvédőm DR-Z-re
Ha v.kit érdekelne írjon és küldök képet meg megbeszéljük az árakat!
Nekem a Motul 15w50 vált be. tö, mint 3000km alatt, 1 csepp olajat nem evet a gép. Régen a gyári olaját a castrol 10w40-et használtam, azt mindig utána kellett töltögetni, elég sűrűn. Ezt a Motult merem ajánlani!
A leovincsik szépen szólnak, faszán néz ki, adnék érte vagy 30at
Továbbá eladó jó állapotban lévő LeoVince Slip On kipuffantóm!
Eredetileg egy K7-es SM-en volt,én kis átalakítással a csatlakozásnál E-n használtam!S-SM-re alapból passzol!
Bizonylattal,4 cserélhető síp jár hozzá!
Iár:50.000,Ft
Hali laccccc!
Nekem van egy 28.6-os WRP kormányom piros,merevítő nélküli!
Kb.1hónapot használt,nagyon enyhén görbült a jobb oldala,szinte észrevehetetlen!
Endurozni hibátlan,nekem viszont szupermotózni egy kicsit zavaró volt,így lecseréltem egy uilyenre!
Mennyit ér meg neked!Újan 15-volt!
Na majd a képek segítenek,de a dobot kár lenne szerintem!
Szerintetek lehet vágni a dob hosszából?
Ma itt minden eladóóó!
Hiába,szeretjük a DRZ-t,de a pénzt talán még annál is jobban!
Így van ez!
Az igazat meg szólva a szerelőm csinálta!
Asszem a lényeg az,hogy alapból a dob csöve megy rá a motor leömlő könyökére(micsoda szakszerű megnevezés ),viszont itt nekem valahogy úgy összehozta,hogy ez megy rá a mocira!
Ha gondolod holnap lövök fel róla közelit!
sorry
Ment a válasz,viszont a képek lemaradtak,holnap lövöm át!Ja és szép nyugi!
Az enyémen is ilyen van, csak kb 15 centivel hátrébb ér. Beleér a fekete "kacsafarokba"
köszi
Jó rég jártam itt. úgyhogy BÚÉK mindenkinek!
Egy drz-s kollégánk, haverom kért meg hogy segítsünk rajta. Tavaly nyáron elütötték Pesten a Váci úton, neki sok baja nem lett, de rá akarták verni a balhét, pedig nem ő volt a hibás, az autós simán ráhúzta a kormányt és elkaszálta a srácot, majd mindezt letagadta. Mindegy, ezen már túlvagyunk, de a motor sajnos némileg összetört. A lényeg hogy mostanra lett vége a huzavonának, megjött a határozat hogy végülis a haverom ártatlan (még szép), a hibás az autós. Nyár óta még csak most indul a biztosítási ügyintézés emiatt a szarozás miatt. A haver viszont joggal feszült emiatt, gondolom megértitek, és gondolta némi "kártérítést" megérdemelne... Szóval akinek esetleg van bármi TÖRÖTT, SÉRÜLT cucca drz-hez, az legyen szíves segítsen nekünk, csak kölcsönbe kéne...
Ez a srác email címe: MONDJAM@GMAIL.COM illetve a tel.száma: +36 20 471 4679
Előre is köszi!
Irtam mail-t Neked a kipuffal kapcs.! Maj less rá légyszi !
köszii
Lenne nekem 2 db No Fear-os mezem eladó, az egyik fehér alapon arany a másik fehér alapon kék minta az egyik vadi új a másikat 2x használtam
Meg esetleg még van gyári láncvédőm DR-Z-re
Ha v.kit érdekelne írjon és küldök képet meg megbeszéljük az árakat!
A leovincsik szépen szólnak, faszán néz ki, adnék érte vagy 30at
Eredetileg egy K7-es SM-en volt,én kis átalakítással a csatlakozásnál E-n használtam!S-SM-re alapból passzol!
Bizonylattal,4 cserélhető síp jár hozzá!
Iár:50.000,Ft
Nekem van egy 28.6-os WRP kormányom piros,merevítő nélküli!
Kb.1hónapot használt,nagyon enyhén görbült a jobb oldala,szinte észrevehetetlen!
Endurozni hibátlan,nekem viszont szupermotózni egy kicsit zavaró volt,így lecseréltem egy uilyenre!
Mennyit ér meg neked!Újan 15-volt!