Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép de ez a giz gaz is király csaj kéne mellé csak
mondjuk ez igy 1szerübb ahogy te mondod kipróbálom igy akkor aztán ha nem jön össze igy akkor jön a B verzió
persze mehetsz vele most úgy határoztam rendbe rakom teljesen:fékolaj csere+telóolaj csere idomot is akarok venni(hütö)
addig mig ezek nincsenek kész nem fogok menni szerintem
ja meg csapágycsere
XR es kollégámmal nézegettük azt az ugrót de rájöttünk hogy életveszélyes föleg nekünk
na majd élöbe megnézem hogy röpülsz
Köszi a segítséget, én hátul mikrokapcsolóval oldottam meg, de nem ok, mert a sártól mindig kontaktos....
Ha kitaláltál valami jó megoldást, lécci oszd meg velem is, mert előre én nem tudtam még kitalálni semmit.
ez a lukasnál van,a nagyon 18 méternél többet nem nagyon sikerült még ugranom és ezért nincs is meg teljesen,olyan 23 méter az érkezője.A lukasnak drz-vel még nem mentem neki mert rövid a táv elötte és oda kell a kakaó a múltkor láthattál egy szép esést tőlem a raklaposnál
cső,dél fele tervezem.nem esik,szerintem jó idő van.
710/ 1 teló
Cső Kakukk!

Lehet kinézek Ferihegyre, bár attól függ milyen idő lesz ma, szólj, hogy mikor tervezed...
hu de koran van Remelem lesz kicsit jobb ido es lehet menni
rendben !ugy is nekem is ki kell a te vassad
Sziasztok!
DRZ07 velem dumáltad múltkor Kakucson a teló olaj cserét!
Én engedtem le a légtelenítő csavarnál!
Kivettem a teló szárakat,légtelenítő csavar ki és kipumpáltam belőle az olajat és itt fel is töltöttem!
Oks djzsozso. De látom már felvettél hamachinm ugyhogy iennentöl sima ügy.
na majd akkor kipróbálom
Szeva Zolee!Vasárnap délután játszunk!oksa?Gaben gyúrjál vazze, aztán csapatunk virtuálisan.
Szép motor.. c
igen sokkal!Karbi volt eltomodve,kapot uj gyergya stb most super a vass,
hát igen....
amerikában minden van
hát nemtom... jólenne errefelé is ilyen utak lennének
inditása jobb lett miket csináltak rajta
hallo igen!majd meg termeszetesen lesz egy dugo csere es telot meg kell nezzni de most uber
na végre gratula jó lett
Hello !hogy vagytok?ma hazatert mocim uber!
mondjuk elég jól megy,félre ne érts
de van 1-2pálya ami nagyon szivatós
hülyén vannak az ugrók