Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

levél.
A feliratot is megtudják csinálni?
Nekem nem nagyon tetszik ahogyan az előző gazdi megcsináltatta a dokin.
ja Ess a tied szép paripa csak hárdozás megkarcolta picit :)
Baszki Koko Te nagyon hülye vagy
Megvagyok köszike.
Köszönöm! Nagyon jólesik, hogy így gondolod!
na német ebay-on ezt taliztam: http://cgi.ebay.de/suzuki-dr35...
de én csinálltattam magamnak, szerintem bármeik kárpitos meg tudja csinálni, az enyém 4000ft-ba került.
végbél salak sarazni nem salakozni :) húzdd a gázt mi reggel 9kor indulunk egy körre remélem abba hagygya az eső.
ha már itt vagyok akkor centrifuga the best
biztos lehetsz benne foxy .........nem hibáztathat téged senki....... szeritem
semmiről nem tehetsz az égadta világon
ha igen akkor az egy nagy gyökér
küldtem mail-t
köszike, aranyos vagy
hm..szerintem pedig biztos lehetsz,lehet lennének bunko megnyilvánulások,de hát az olyat le kell
végbél salakozni
anyám mibe vagy :) csak közlöm,hogy iwiwen nioncs törlés:D én belinkeltem a régi üzijeimet amiket már fél éve töröltem bejöttek a régi képeim is ha a linket pontosan adtam meg:P erről ennyit =/
sada1988@gmail.com nekem jöhet a spam bomba:D amúyg behívtam írni fog ide ha minden igaz.
én nem vagyok benne olyan biztos
foxi lány nem kell megadnod a mail cimed,de szerintem nincs semmi okod a titkolozásra,nem fog téged senki "megkövezni"
Töröltem magam az iwiw-ről meg minden oldalról. Mail címet kérek, mert nem szeretném kiadni az enyémet. Persze, ha megoldható.
adjál egy mail cimet:D akkor megírom az iwiwjét ott tudsz vele kontaktolni vayg várjál behívom ide.
sincs msn meg nem otthonról netezem, ezért nem mindig vagyok elérhető
jaja van egy ismerösöm Ess ő van benen a témában . van MSNed?
vegyél fel azt akkor megadom az övét ő szokta nézegetni német ebay-t meg neki csináltattak is vool a moccijára és egész pofás lett sada1988@cracker.hu msn.
Szió!

Olyat lehet rendelni mint a gyári?
Centrifuga!

lehet úgy kérni hogy beleférjen;)
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! nektek mennyi KW van beleírva a DR-Z forgalmiába? Mert valszeg nyáron lerakom az A. Korl jogsit és szeretném tudni belefér-e a DR-Z! Köszi a választ