na német ebay-on ezt taliztam: http://cgi.ebay.de/suzuki-dr35...
de én csinálltattam magamnak, szerintem bármeik kárpitos meg tudja csinálni, az enyém 4000ft-ba került.
anyám mibe vagy :) csak közlöm,hogy iwiwen nioncs törlés:D én belinkeltem a régi üzijeimet amiket már fél éve töröltem bejöttek a régi képeim is ha a linket pontosan adtam meg:P erről ennyit =/
sada1988@gmail.com nekem jöhet a spam bomba:D amúyg behívtam írni fog ide ha minden igaz.
jaja van egy ismerösöm Ess ő van benen a témában . van MSNed?
vegyél fel azt akkor megadom az övét ő szokta nézegetni német ebay-t meg neki csináltattak is vool a moccijára és egész pofás lett sada1988@cracker.hu msn.
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! nektek mennyi KW van beleírva a DR-Z forgalmiába? Mert valszeg nyáron lerakom az A. Korl jogsit és szeretném tudni belefér-e a DR-Z! Köszi a választ
Nekem nem nagyon tetszik ahogyan az előző gazdi megcsináltatta a dokin.
de én csinálltattam magamnak, szerintem bármeik kárpitos meg tudja csinálni, az enyém 4000ft-ba került.
semmiről nem tehetsz az égadta világon
ha igen akkor az egy nagy gyökér
végbél salakozni
sada1988@gmail.com nekem jöhet a spam bomba:D amúyg behívtam írni fog ide ha minden igaz.
vegyél fel azt akkor megadom az övét ő szokta nézegetni német ebay-t meg neki csináltattak is vool a moccijára és egész pofás lett sada1988@cracker.hu msn.
Olyat lehet rendelni mint a gyári?