Egyáltalán nem akar kiprögni, vagy csak megtorpan?
Mert nekem akkor szokót ilyen lenni (KX), ha túl lassan megyek vele, utána lassabban veszi a fordulatot, bedadog, de mihelyst megcibálom a száját, kidob magából minden szart, és pörög ahogy kell.
Egyik ismerősömnek van a DRZjében sportlégszűrő, ő nincs tőle elájulva Kicsit öblösebb lett a hangja, de 2 naponta takarítja, főleg, ha terepen van és még így is rengeteg dzsuvát beenged. Igaz ez szivacs szűrő. A K&Nről viszont egész jó dolgokat lehet hallani, teljesítmény növekedésre ne nagyon számíts, de a hangja jobb lesz tőle.
Szaiasztok! Segítségeteket kérném hogy van egy 250es 2 ütemű kx-em és üresbe szépen pörög viszont sebességbe ledadog mi lehet ennek az oka, multkor írtátok hogy egy drz-n is ez volt a baj csak nem találom azt a cikket hgy hol írtátok le ha valaki tud kérem segítsen elöre is köszi
na kiscsavo! sztem nem itt kene reklamozni dolgokat!
Jaaa adjunk meg mindent magunkrol nem?
Jaaa! A farkam atmeroje is erdekel?
A haverod meg jo hulye, mert ha olyan emailt adsz meg, akkor azt meg neked fel is torik, es ha van mondjuk paypalod vagy ilyesmi ugy lerantanak loveval mint allat asztan mehetsz anyadhoz peze bakker!
Aze gondolom nem vagy meg 16! mee latom az a lenyeg hogy milyen telo van, vagy kell!
meg asszondod ha reggeli magat az ember akkor sok leet kap az oldal...szted honnan? hat aki mar itt regisztralt attol! csak meg nem tudja...
idezet a privacy policy-bol!
Xpango Ltd reserves the right to modify this Privacy Policy at any time without giving you prior notice.
Az Xpango Ltd. lefoglalja a jogot, hogy bármikor módosítsák ezt a Privacy Policyt anélkül, hogy előzetes értesítést adnának neked.
Ennyi az egesznek az ertelme!
utanna meg csak ugy jonnek a spemek!
meg egyszer az hogy vettel valamit es nem fizettel!
Sajna a haverom mar jart igy!
JAAA es a legfontosabb!
Ez egy motoros web nem rtlklub ahol ott a reklam helye! FASZKALAP!
huzz innen a picsaba!
Én nem tenném.
sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy a kisdokiról honnan tudnék gyári képet letölteni.
Én csak ezt az egyet találtam.
Mert nekem akkor szokót ilyen lenni (KX), ha túl lassan megyek vele, utána lassabban veszi a fordulatot, bedadog, de mihelyst megcibálom a száját, kidob magából minden szart, és pörög ahogy kell.
Egyik ismerősömnek van a DRZjében sportlégszűrő, ő nincs tőle elájulva Kicsit öblösebb lett a hangja, de 2 naponta takarítja, főleg, ha terepen van és még így is rengeteg dzsuvát beenged. Igaz ez szivacs szűrő. A K&Nről viszont egész jó dolgokat lehet hallani, teljesítmény növekedésre ne nagyon számíts, de a hangja jobb lesz tőle.
-Én maradnék a gyárinál - bár ez egyéni vélemény.
Üdv: Pisti
Jaaa adjunk meg mindent magunkrol nem?
Jaaa! A farkam atmeroje is erdekel?
A haverod meg jo hulye, mert ha olyan emailt adsz meg, akkor azt meg neked fel is torik, es ha van mondjuk paypalod vagy ilyesmi ugy lerantanak loveval mint allat asztan mehetsz anyadhoz peze bakker!
Aze gondolom nem vagy meg 16! mee latom az a lenyeg hogy milyen telo van, vagy kell!
meg asszondod ha reggeli magat az ember akkor sok leet kap az oldal...szted honnan? hat aki mar itt regisztralt attol! csak meg nem tudja...
idezet a privacy policy-bol!
Xpango Ltd reserves the right to modify this Privacy Policy at any time without giving you prior notice.
Az Xpango Ltd. lefoglalja a jogot, hogy bármikor módosítsák ezt a Privacy Policyt anélkül, hogy előzetes értesítést adnának neked.
Ennyi az egesznek az ertelme!
utanna meg csak ugy jonnek a spemek!
meg egyszer az hogy vettel valamit es nem fizettel!
Sajna a haverom mar jart igy!
JAAA es a legfontosabb!
Ez egy motoros web nem rtlklub ahol ott a reklam helye! FASZKALAP!
huzz innen a picsaba!