Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki akarna egy jó boltot, most gyorsban eladnék egy 2007-es Conti Road 120/70 attack első meg egy 2008-as Pilot Road2 120/70 elsőt, mindkettő használt, kérésre megy kép, csak most 13e a kettő.
Eddig a hszig... na mindegy. úgy látszik megártott a hétvége.
Szerintem együtt kaptuk ;)
Nekem is ilyen van.
Te tényleg azt hitted, hogy a csavart öntettük?
Nah, így már értem. azt hittem, szükségből kellett öntetni.
Figy...... van egy vállalkozó kedvű motorostársunk, aki kitalálta az ötletet. Volt egy idős öntőmester ismerőse, aki legyártotta. Önszorgalomból még le is festette. Nehogy már még csavarért is ők szaladgáljanak a cél érdekében! Nekem nem jelentett problémát a szükséges csavar beszerzése.
csavar: nemá, hogy nem lehet megfelelőt találni a piacon?
Persze.
És elég amennyivel hosszabb lett?
Látni hátra tökéletesen benne?
5e volt, magasnyomású lószőrecsettel festve és a csavarokat mindenki magának intézte. Gyáritól kellett hozzá 4 db 40mm -rel hosszabb imbuszcsavar. Pisti annak idején összeírta a létszámot és öntetett annyit amennyi kellett a csapatnak.
Mit kérnek ezért?
Csavarokat adja?
Kösz.
Köszi Csabu!
Tömör alumínium öntvény. Nekem is bevált, nem a vállamat meg a felkaromat látom a tükör egy részében.
Az milyen konstrukció?
Másik alternatíva:
Szintén motorozz.hu-n isti1964(pl bandit forum). Bár az más konstrukció, de nekem bevált.
OK!
Rendben!
2011. 01. 05.-én lépett be utoljára a motorozzra az a baj!
De ha holnap estig nem ír, megpróbálom a telefonján elérni!
Ha sikerül, referálj, mert Engem is érdekel!
Amúgy, ha legközelebb piszkálod, csinálj rá egy ledugózott kivezetést valami műszaki csőből, kb 5 centiset. Szerintem. Pista barátom csinált több banditra is, utána pár perc, nem órák, amíg szopsz a kis kupakokkal.
Szerinted miért tartok itthon szinkronkupakot? :)

Megpróbálom!
A motorozz.hu-n az rrbarna nevű felhasználó ilyeneket gyárt és olcsón adja őket...keresd meg, gondolom még foglalkozik vele....
Kértem, kaptam, csak szerintem qrva drága, no meg meg sem tudom rendelni nem értek külföldiül!

http://www.louis.de/_20eb23bd9...
Kérj segítséget az SV fórumon!