Ha valaki akarna egy jó boltot, most gyorsban eladnék egy 2007-es Conti Road 120/70 attack első meg egy 2008-as Pilot Road2 120/70 elsőt, mindkettő használt, kérésre megy kép, csak most 13e a kettő.
Figy...... van egy vállalkozó kedvű motorostársunk, aki kitalálta az ötletet. Volt egy idős öntőmester ismerőse, aki legyártotta. Önszorgalomból még le is festette. Nehogy már még csavarért is ők szaladgáljanak a cél érdekében! Nekem nem jelentett problémát a szükséges csavar beszerzése.
5e volt, magasnyomású lószőrecsettel festve és a csavarokat mindenki magának intézte. Gyáritól kellett hozzá 4 db 40mm -rel hosszabb imbuszcsavar. Pisti annak idején összeírta a létszámot és öntetett annyit amennyi kellett a csapatnak.
Amúgy, ha legközelebb piszkálod, csinálj rá egy ledugózott kivezetést valami műszaki csőből, kb 5 centiset. Szerintem. Pista barátom csinált több banditra is, utána pár perc, nem órák, amíg szopsz a kis kupakokkal.
Látni hátra tökéletesen benne?
Csavarokat adja?
Kösz.
Szintén motorozz.hu-n isti1964(pl bandit forum). Bár az más konstrukció, de nekem bevált.
2011. 01. 05.-én lépett be utoljára a motorozzra az a baj!
De ha holnap estig nem ír, megpróbálom a telefonján elérni!
Megpróbálom!
http://www.louis.de/_20eb23bd9...