Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen igazad:-)
Legalább abbahagyhatom a 3 műszakozást:-)
A végén még szabadalmaztatni fogod akkora lesz rá a kereslet
resszkess:-)))
támad a csillagharcos:-)

http://akmtmedia.extra.hu/sufn...
Jah azt vágom utánna is néztem de nem találtam sehol sem...
"mi tartja?"

Hogy mi? Hát az X-wing Majd jön Blue és jól megmutatja.
Üdv!
Szeretném megkérdezni h azokat a louis tatyokat hogy raktad fel a mocira? mi tartja?
Nekem egy fz6s Fazerem van.Szeretném énis igy felszerelni 150 l nemsemmi...
thx
hello a hengerfej a vezetékköteg a porlasztósor és a vezérlőelektronika más,ha gondolod megbirunk rá egyezni
Hali!
A blokkot akkor szétbontod?
A teljesítményadó függ a motor korától, és a teljesítménytől. Az alábbiak szerint:

- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.
Sziasztok! Légyszives, ha valaki meg tudná mondani, hogy a gsf 400-as bandit, 4 szenzoros(piros deknis) és a 2 szenzoros blokk(szürke blokk) között csak a hengerfej-e a különbség, vagy teljesen más a két blokk? Köszi a választ!
Sziasztok,
Légyszíves informáljatok kb. mennyi lehet a GSF 650 súly(teljesítmény)adója?

Köszi
M.
nem indítható mert a két oldaldekni be van törve
hello nincs már meg
Műszerek borításából mi maradt? Krómbilikre, meg az órákat körülölelő karikákra gondolok.
Helló az egészet menyiért adnád el úgy ahogy van pálya motort csinálnék belőle indítható blokk milyen állapotban van stb stb..
Hát érdekelne középsztender,meg lehet,hogy első lábtartó is teljesen...ha gondolod vegyél fel msn-re (yobiztos@freemail.hu),aztán konkrétumokat ott is megdumálhatjuk.
persze ird le vagy hivj hogy mi kellene 06303476515
Hali!
Engem érdekelne 1-2 dolog,ha nem csak nagyobb tételekben eladók az alkatrészek!
sziasztok van suzuki bandit400vc-hez sok bontott alkatrészem
Oké,megnézem,köszi.
Szevasztok!

Valakinek nincs otthon 2db (felesleges) ,,indexalátét"?(az a kis gumi, az index tövébe)
Vagy netán 1 pár indexe?
Kérem, akinek van az írjon!
Ezt úgy szokták megoldani, hogy szólnak a portán befelé, vagy ott leteszik. Te meg hazafelé felveszed.
terveim vannak, csak egyenlőre még a szervízre sincs pénzem.....

Szóval Én is nagyon kiváncsi vagyok hogy mire futja.
De másszál fel az AKMT fórumba, mert ha Én nem is, a többiek már majdnem beosztották az egész évet:-)

Leszenk hétvégi partik - motorozással
Lesz egy Transzfogarasi túra
Lesznek esküvők....
Szóval ha jól emlékszem nincs is több szabad hétvégém.....
Készülnek, csak a CAD fileokban volt nem kevés hiba, ezt kell most korrigálniuk.
Sok helyen nem volt összekötetés, ezért a gép nem vitte volna.

Amint kész jelzek - és akkor kell megszerveznem a hazajutatását is, hiszen a céghez nem hozzhatja be a Kollega, mert most nagyon rászálltak az ellenőrzésekre és ugye ha megtalálnák nálam a 11db saválló lemezt akkor úgy kirugnának hogy ihaj......
Idén nem is tervezel semmi túrát?, Legalább vmi 1-2 naposat?