Üdv!
Szeretném megkérdezni h azokat a louis tatyokat hogy raktad fel a mocira? mi tartja?
Nekem egy fz6s Fazerem van.Szeretném énis igy felszerelni 150 l nemsemmi...
thx
A teljesítményadó függ a motor korától, és a teljesítménytől. Az alábbiak szerint:
- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.
Sziasztok! Légyszives, ha valaki meg tudná mondani, hogy a gsf 400-as bandit, 4 szenzoros(piros deknis) és a 2 szenzoros blokk(szürke blokk) között csak a hengerfej-e a különbség, vagy teljesen más a két blokk? Köszi a választ!
Hát érdekelne középsztender,meg lehet,hogy első lábtartó is teljesen...ha gondolod vegyél fel msn-re (yobiztos@freemail.hu),aztán konkrétumokat ott is megdumálhatjuk.
terveim vannak, csak egyenlőre még a szervízre sincs pénzem.....
Szóval Én is nagyon kiváncsi vagyok hogy mire futja.
De másszál fel az AKMT fórumba, mert ha Én nem is, a többiek már majdnem beosztották az egész évet:-)
Leszenk hétvégi partik - motorozással
Lesz egy Transzfogarasi túra
Lesznek esküvők....
Szóval ha jól emlékszem nincs is több szabad hétvégém.....
Készülnek, csak a CAD fileokban volt nem kevés hiba, ezt kell most korrigálniuk.
Sok helyen nem volt összekötetés, ezért a gép nem vitte volna.
Amint kész jelzek - és akkor kell megszerveznem a hazajutatását is, hiszen a céghez nem hozzhatja be a Kollega, mert most nagyon rászálltak az ellenőrzésekre és ugye ha megtalálnák nálam a 11db saválló lemezt akkor úgy kirugnának hogy ihaj......
Legalább abbahagyhatom a 3 műszakozást:-)