Ha kell akkor keress meg.
Nekem ha lesz tervem az fixen mondhatom: júli 12-22 közt valamikor TALÁN.....de szerintem idén nem nagyon kell feltennem a konzolt
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget - mindig is tudtam hogy a Bandit fórumzók rossz emberek nem lehetnek -
Blue,
Köszi nagyon rendes Tőled hogy felajánlottad, a cucc a saját gépemre kell majd nyáron úgy júni közepe-vége felé tervezzük. Ha abban az időpontban tényleg nem lesz rá szükséged, lehet hogy élnék a lehetsőséggel. Szerintem elég lesz a kisebb is de addig még úgyis értekezünk!
Az előbb rossz helyre válaszoltam?
Van egy pár régi Krauser oldaltartóm. Ha van kedved a felerősítőket hozzá barkácsolni a K8-hoz, akkor leveszed a terhet a vállamról. Ennek fejében idén a tiéd lehet!
70per2297745
A tiédre?
Mert ha igen, és nem ütközik a lehetséges terveimmel, akkor szívesen külcsönadom a sajátomat (kb 110L)- ha elég....
Ha nem akkor megkaphatod az X-Wing szárnyakat....az már 150L:-)
Ennyit tudtam segíteni. Azt azért gondolhatod,hogy nem ajándékba adják
Vegyél használtat és akkor lehet,hogy jobban jössz ki. Nem nagy összegért lehet kapni.
Szia. Igen lehet bérelni csak már arra nem emlékszem,hogy hol. Viszont arra emlékszem,hogy jóminőségü komoly dobozokat tartó konzolostól.Üsd be valamelyik keresőbe és biztos kidobja. Ha eszembejut a cég neve majd írok. Ja és valahol a neten olvastam.
Üdv: Szabi
Továbbá sokkal kényemesebb egy személlyel is, ha hátizsák helyett van hová tenni a cuccaidat, főleg, ha egész nap a motoron ülsz. Persze. Kibírható, csak az nem mindegy, hogy szállsz le a motorról.
A tartórendszer (ha oldaltartó is van) pedig még meg is védi a motorod ha eldőlne. Az ember vigyáz rá, de nem mindig te vagy a hunyó.
Nem tudom, hogy lehet-e, de 25 körül megveheted. Esetleg kis időráfordítással és ügyességgel megcsinálhatod.
Vagy ha van Banditás barátod, kölcsönkérheted.
A családbővülés nem akadálya, hogy legyen egy állandó konzolod, mert ha a nejed nem is fog elkísérni egy 1 hetes túrára a közeljövőben, azért még elengedhet!
Egyedüli túrán is jó szolgálatot tehet, vagy más utassal mész, aki beszáll az utiköltségbe!
Sziasztok,
Érdeklődnék Tőletek, hogy lehetséges-e valahol vagy valakitől csomagtartó rendszert bérelni, kölcsönözni?
Az a helyzet hogy nyárra tervezünk egy 5-6 napos nyaralást/túrát ahova vszleg már nem lesz elegendő 1 tanktáska hátizsákkal...(Venni nem akarok rendszert mert drága és benne van a pakliban, hogy családbővülés miatt egyelőre nem lesz hosszútávú motoros túra 2 személlyel...)
Köszi a segítséget!
M.
Még egy kérdés:
Hogy hívják magyarul azt az alkatrészt, amit az angol headlight bracket, vagy headlamp bracket néven emleget. Egy ilyenre is szükségem lenne, de nem tudom honnan lehetne vadászni. Ötlet?
Segítségeteket szeretném kérni. Tudnátok nekem "N"-es lámpafej hátoldaláról képeket feltenni? Most alakítom "N"-esre a gépet. Megjött a "bili", rajta 3 furat ~35-40 mm átmérő, kettő alul, egy fölül. Egyelőre tippem sincs, hogy a túróba jönnek a vezetékek... Meg ahogy a jelenlegi orra kinéz azt sem látom, hogy ez a rengeteg vezeték (rendes térfogata van) hogyan fér el a fejben.
A leágazó csatlakozók a fejben vannak, vagy kívül?
Szóval, ha lenne valaki olyan kedves, hogy befotóz több szögből a fej mögé olyan felbontással, hogy látható legyen, hogy mi merre stb, azt megköszönném!
Szerintem ez a Prolong nem lehet jó a motorokba ha az autók motorjába is jó. Már a reklámjában látva is csodálkoztam,hogy ajálják mot.kerékpárokba is. Az autóknál külön olaj van a blokkban és külön olaj a váltóban. A motorkerékpároknál egy olajban fut a váltó és a kuplung is ,kivétel egy-két száraz kulungos, Ezért a mot.ker.párokba való olajban van csuszás csökkentő adalék a kuplung miatt. Ha gk.ba való olajat öntesz motorba pár száz Km. mulva csúszni fog a kuplung és nem fog kiemelni és csak a cserével hozható helyre a hiba.
Szóval szerintem hiba lenne bármit beletölteni egy motor blokkjába a megfelelő olajon kívül.
a megfelelő minősítésű olajat töltöm bele, mást nem, a többit benzinre költöm....
(mire a motorban kikopna valami addigra eléri a szolgálati idő végét 2x....)
Tudnál tájékoztatni a hűtővédők státuszáról?
Kösz
Kraven