Első sorban olyanok válaszát várom, akik értenek is a tipushoz. Előbb utobb-ugyis megtudom a választ, csak nem akarok annyi kört tenni érte. Mivel ez légolaj hütéses tipus, az olajhütőben levő olaj, illetve a hengerfejben található nem akar kifolyni? Esetleg ez az olaj külön kör, de ezt nem hinném.
Lenne is rögtön kérdésem. Mennyi olaj kell a Banditba cserekor? Mert nekem ez teljesen érthető:Engine oil capacity Change 3 300 ml (3.5/2.9 US/lmp qt) Filter change 3 500 ml (3.7/3.1 US/lmp qt) Overhaul 4 600 ml (4.9/4.0 US/lmp qt)
Érdekes, a kisTasiképei alatt valaki ezt megkérdezte, az lett az eredmény hogy ő többet nem tölt ide fel semmit mert tele van kötekedő unatkozó hülyével az oldal, még véletlenül sem az hogy ő tudja rosszul :D
Ez nem egy rossz dolog valójában. Frusztrációt vált ki igaz, de ezzel bekerül a perifériáról a középpont felé. Mindegy hogy ezt pozitív vagy negatív cselekedet indikálja.
Megfelelő marketing eszköz bizonyos helyzetekben, szituációkban. A legszebb az egészben, hogy sokszor maga az illető nincs is tisztában azzal hogy ezt teszi
Jöhet privátban is.
Lehet megfogadhatod.
olvasom a fórumot rendszeresen,de nem szólok hozzá,azt hittem kell hozzak sört meg ropit megint ,de nem!!!!!
Nekem 3.7 szokott belemenni max.jelig
Tényleg nagy baj van ha a kutyalánc/tuto lakat kombira rá mernek kérdezni.
Anti dive
Megfelelő marketing eszköz bizonyos helyzetekben, szituációkban. A legszebb az egészben, hogy sokszor maga az illető nincs is tisztában azzal hogy ezt teszi