elöször is mint veterános jó orr kell ahozz mi fog érni pár éven belül kurva sokat .. melyik az a jármü ami ki kopik .. egy pl
mindenki orr vérzésig tolta bele a pénzeket a wv bogárba vették adták kurva drága alkatrészek boog-yk stb én akkor is mondtam csak az osztot alblakos porche bogár lesz értékes . és igazam is lett ma tele az ország félig fel ujitott 1200 . 1300 brazil sémás bogáral és egy kalap szart sem érnek ..
ugyan akkor a ott vannak a régi 2 hengeres román oldcitek . vagy a orosz zapzozec ,, de motorban .. például a balkán ami a maga idejében egy szar volt vagy vegyél egy 1 generácios panni robogot .. vagy az elsö elektromos pannonoát ..
700 000 forintos pannoniám legolább 1 millka .. csak utban van nekem a magyarnak meg nem kell neki az uj szar a jó ,, mert tud vele villantani ... és két napig ö amennő a a motoros kluban .............. de már a nehezen ki nyögöt zsiros kenyér szindromán élt hitelel nem ,, büszkélkedik a magyar
Az nem oldalas, itthon kevés van olyanból már ha van egyáltalán, a többség szoci maradvány hihetetlen áron, vagy 4 éve 100.ért adtam el a 86-os Jawa-mat üzemképtelen motorral, vazz annál szarabb tákolmány nem sok van és rohadtul nem volt kedvem foglalkozni vele, most meg a legolcsóbb talán 900000-be kerül és amilyen üzembiztosak lehet, hogy egy Bp.-Visegrád túrát nem bírna ki.
Nekem is és szívesen akasztanék a sövö mellé egy oldalkocsit, de sajnos pár éve gyakorlatilag lehetetlen lepapírozni, beszéltem itthoni építővel az azt mondta, hogy itthon megcsinálja oszt kiviszi osztrákiába és ott forgalomba helyezi és onnan hozzák vissza mert ugye azt már lehet, hogy ha másik eu-s országban forgalomban volt csak itt nem.
Imádom az oldalkocsist, sajna kissé drágák lettek még a régi szocik is így a mostani kétkerekű mellé amit alig használok nem tudok még egy hobbigépet venni pedig igényem az lenne rá.
Errol jut eszembe....kolyokkoromban szuleimnel az utca sarkon volt egy etterem,nagy tobbsegeben nyugatnemet vendegkorrel,na itt lattam egy aranyszinu oldalkocsis,panorama ponyvas,burkolt k100as bmwt,orakat ultem a fuben varva,hogy elinduljon,meg most is a fulemben a hangja meg a szogletes kipufogobol arado illat az orromban.......
elöször is mint veterános jó orr kell ahozz mi fog érni pár éven belül kurva sokat .. melyik az a jármü ami ki kopik .. egy pl
mindenki orr vérzésig tolta bele a pénzeket a wv bogárba vették adták kurva drága alkatrészek boog-yk stb én akkor is mondtam csak az osztot alblakos porche bogár lesz értékes . és igazam is lett ma tele az ország félig fel ujitott 1200 . 1300 brazil sémás bogáral és egy kalap szart sem érnek ..
ugyan akkor a ott vannak a régi 2 hengeres román oldcitek . vagy a orosz zapzozec ,, de motorban .. például a balkán ami a maga idejében egy szar volt vagy vegyél egy 1 generácios panni robogot .. vagy az elsö elektromos pannonoát ..
700 000 forintos pannoniám legolább 1 millka .. csak utban van nekem a magyarnak meg nem kell neki az uj szar a jó ,, mert tud vele villantani ... és két napig ö amennő a a motoros kluban .............. de már a nehezen ki nyögöt zsiros kenyér szindromán élt hitelel nem ,, büszkélkedik a magyar
na csak enyi