Vegyél 1 liter koncentrátumot, desztillált vízet keverd be bőven elég 1 liter -70 C én fele arányban kevertem és bőven elég volt bele még maradt a 2 literes flakonba. Én ezt vettem bele...
István, az általad gyártott olajozó tűhöz (és a felfogatórendszerhez, gondolom egyben van) hogyan lehet hozzájutni? A McCoi-hoz most a Scottoiler-ét használom, de előre akarom én is szerelni, és a Te megoldásod időtállóbbnak látszik...
Vegyél magasabb kormányt.Anno én azzal vettem,de adták hozzá a gyárit is.Én gyárival használtam. Szerintem Meg van még a régi magasabb,ha kell odaadom 1 sörért,ha eljössz érte,én nem xarakodok a postával.kb 4-5 cm-t emel.
Egyébként fiúk, meg kell, hogy mondjam, hogy csak kapkodom a fejem azokkal kapcsolatban, amikről beszéltek, de már vannak ismerős szavak, például: "És", "Az", "lánc", "kormány"
Felejtsd el! Ha másik kormányt szeretnél akkor vegyél egy atalakitót . ABM ,LEL, vagy Spiegler ezek gyártanak hozzá. Az ABM 40000 Ft körül van. + a kormány.
Egyébként fiúk, meg kell, hogy mondjam, hogy csak kapkodom a fejem azokkal kapcsolatban, amikről beszéltek, de már vannak ismerős szavak, például: "És", "Az", "lánc", "kormány"
Ezért is jön jól a bukósisak
És most el ne süsd, hogy azért lehet, mert csak egy fokkal vagyok szebb az ördögnél
Olajcserét szerintem megoldom :)