üdv itt közöttünk
szervíz ügyileg talán keresd itt Tsanyit,valahol Érd mellett lakik,fordulj hozzá bizalommal,többünknek is segített már Ő is,és még sokan mások
valami problémád van, tedd itt fel kérdésként ,azt jönnek az okosok
Az hogy egy lánc nyúlik az egy elfogatható állapot...Ott a baj, hogy ha szakaszosan nyúlik....Mikkor forgatod a kereket egyik helyen laza a lánc másik helyen meg feszes... Akkor kuka.
17 rugó volt + posta 21 ezres darabja...Ahhoz képest egy D.I.D 38. Kíváncsi leszek én is ugyanis mikkor feltettem a havernak és összeadtam patentszemmel a patentszemnél kottyant olyat hogy csak lestem. Japcsi lánc kotyog... Na mindegy majd a kilométerek és az ólajzó eldönti mire is hívatott a lánc.
Zöldi: Köszönöm. Az előző tulaj mikor megvette a motort, első dolga volt kormányt cserélni (ez tavaly május volt). De igen, régebben valószínűleg volt bukás, mert az első sárvédő más színű.
Egyébként sajnos kicsit puha a hátsó fék, de ami nagyobb gond, 3-4 ezernél elől rezonálni kezd a kormány, jó lenne kideríteni ez vajon miért van.
Sziasztok. Nemrég vettem egy 600as Banditot. Tudnátok ajánlani egy jó szervizt Budapesten, vagy szűk körzetében? (pl. Budaörs, Dunakeszi)
Előre is köszi :)
Széles utat.
Üdv, Tünde
az olajozó biztos nőveli az élet tartalmát ,, de szerény tapasztalatom , hogy csak terep motorokon és max 150 km /ó ig használhatok ezez a láncok .......... úgy vetem észre ,hogy maga a lánc erős a szakitó szilárdságal sincs baj de nagy sebbeségnél tul melekszik és így a folyamatos nyulásának az a vég eredménye ,hogy cápa fogasá teszi a fogaskerekeket is a did is csinál ilyet ... 530 -as no gyűrűs .. 8500 ft a pinks-be .. szerintem olcsobb egy 532 rk 50 000 ft ért azzal el megy a nagy bandi is 60 -80 ezret észel vagy 530 Cz 28 000 ft és az is ki bir 40 -et nekem legoláb is birja a CZ
Es gondolom nem 20 rongy,hanem 7-8.
Ja,mas. Visszavonom, hogy nem er semmit a k1-k5 fejidom.
Volt nalam egy turaplekos gep, nem razta a fejem, es olyan szepen vitte a 170-et, hogy nem is kapaszkodtam.
Van fent olajzó...Tapasztalat szerint bír annyit egy gyűrűs nélküli lánc mint egy gyűrűs lánc. Egy barátom rendelte a motorjára és tarcsiba én is vettem egyet. Tegnap cseréltem le neki patentszemes megoldású én ezidáig nitolóst használtam, és ha már cseréltem a láncot akkor a hátsó villaszárat is ki vettem belőle a csapok lezsírzása véget.
szervíz ügyileg talán keresd itt Tsanyit,valahol Érd mellett lakik,fordulj hozzá bizalommal,többünknek is segített már Ő is,és még sokan mások
valami problémád van, tedd itt fel kérdésként ,azt jönnek az okosok