Ma én is mentem egy kört, bár csak az enduróval . Tegnap két haver is idejött megmutatni az új motorját, aztán nem bírtam magammal, pedig még ki se gyógyultam a megfázásból .Főleg árnyékos részeken érezni lehetett, hogy azért még nem az igazi az idő motorozni .
Azért a Banditot is elővettem, és felszereltem rá egy kormánystabilizátort amit még tavaly nyáron vettem hozzá .
Köszi! Egyelőre marad így. Az olajfogyás 2000km alatt olyan 2-3mm lehet a kémlelő nyíláson nézve, azt jövőhéten fogom cserélni a szűrővel együtt. Gyertyának meg 7-est fogok beletenni legkésőbb szezon után télen, ha megint rakoncátlankodik akkor előbb.
egy jó tanács ..... a 9 gyertyát cseréld 8 -ra ha még avval is kormos marad 7 -es a meg oldás ..... aztán ha jön a nyár és csipkedi az olajat szerintem a ngk 8 simán jó /// densoba 9 / 27 ...8/ 24 ..7/ 22 ///
Addig kell a hő értékel kisérletezni míg valami hasonlót nem kapsz
Egyetértek veled,de nem is kívántam a motorozást definiálni,sava-borsára ha úgy tetszik az adrenalin löketet értettem,mikor meghúzod a bajszát arra azért a sörözésnél biztosan emlékszel......
Pl. Montenegroban átvágtunk a Durmitorban egy 13km-es szakaszon,öklömnyi kövekből álló úton,szakadó esőben,hatalmas emelkedőkön szembe hömpölygő vízzel,3 óra alatt,adta az élményt,gyönyörű helyeken lavírozva,örök emlék!
Senki nem papikutya ............ legolab is az aki le motorozik tobb 10000 ezret es nem tori meg magat . Szereti a gepet es nem halytja szejel '"''''. Aki meg feszegeti a motor hatarait az elobb -utobb ugy. Jar mint en. Teli csavaral.....szegel.......protezisel. ...........
Szotyi mármint azt akarod mondani,hogy a motorosok egy bizonyos százalékának jelenti ez a motorozás sava-borsát. Nekem pl. rohadtul nem fontos, hogy közelítek-e a motorom határaihoz, vagy sem. Nekem az is elég, ha fasza helyeket bejárok, akár "nyugdíjas" tempóban. Persze azért néha meghúzom a szarvát. A nap végén pedig összeütöm a sörömet a barátaimmal, és már elégedett is vagyok. Egyébként is kicsit feláll a szőr a hátamon, amikor valaki meghatározza, mi a motorozásban a fontos, illetve mi az "igazi" (?!) motorozás. Erre szoktam mondani, hogy: hát neked... Annyira mások vagyunk mindannyian, hogy öreg hiba definíciókat felállítani. Természetesen a véleménynyilvánításom végére is odateszem: SZERINTEM...
Képet tudok küldeni