Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sok idióta vevőre.
Ezt mire?...az olajra vagy általánosságban?
Bár ne lenne kereskedelmi tapasztalat.
Na ez meg a Te tapasztalatod....
Többek közt persze...
Pedig a kereskedelem örök törvénye ugyebár drááága Söndöröm, amit ezerszer mondtam már: "Ha valamire rá van írva hogy racsing, azt azonnal viszik!"
Legalábbis ez az én elmúlt 6 éves tapasztalatom.
kappaban 16e platnival
Az a poén, hogy tényleg az lenne a reális új ára (5-10e) egy ilyesmi doboznak, nem pedig 40-50-60e.
Á, én nem garázdálkodom az orrommal !
Hanem az a helyzet, hogy néha van náluk egy csomó, álltalában ezeréves motoros cucc . Annyira nincsenek tisztában az árakkal, hogy néha megkérdeztek engem, hogy szerintem minek mennyi az ára .
Én meg persze eléggé le szoktam "kutyázni "a cuccot és gondolva más motorosokra is, nagyon alacsony árakat mondtam . Úgy látom, azóta még nem okosodtak ki .
Oda nősülés ? Hm, az komoly indok ! Teljesen jogos hogy erre járj .
Bocs, azt nem írtam, hogy egy Chrysler grand voyagerrel mentünk, és öten szinte elvesztünk benne .
Hát nem egy csinos darab, de kb 3-4 hónapig mégiscsak szolgált, és elég stabil darab .
Én is úgy vettem meg, hogy ennyiért ha csak tárolni használom is, megéri . (pl. olyan cuccot belerakni, amit szeretnének az egerek megrágni)
Még ha lehetne 2 kilóval utazni...
"öten egy autóval "
Akkor olyan túl sok mindent nem is akartatok hazahozni.

Németbe járnak 5 -en a feltörekvő kőművesbrigádok. Nagy élvezet nekik 700 km fél farpofán ülni...
Orulok en mas sikereinek ;)
Szerintem orgarázda lettél.
Ez annyira csúnya, hogy ingyen se kéne. Max valami szerszámos koffernek a kocsi hátuljába vagy a garázsba.
Most zöldi biztosan zöld(i).
Oda nosultem. Eletem elso autojat meg Egerszegen vettem ;)
A haver mindig egy tele kombival jon meg, jo az a zsibi.
Mit keresel te Szombathelyen ! Hiszen nem ott laksz ?!
Ha meg már ott vagy, akkor már mi az a plussz 60 km Zalaegerszegig !?
A nyáron egyszer kimentünk Grazba bolhára öten egy autóval .
Tűzoltók rendezték a bolhát abból, amit lomtalanításkor összeszedtek a városban, és a bevétel az övüké lett . Még egy szép fényes gombot se találtunk, amit érdemes lett volna megvennünk !
Nagyon ingadozott ma délelőtt a forint !
Bár, ha csak a dobozba talált fékkart számoljuk csak, akkor teljesen normális, mert tavasszal a kuplung kar is 4 ezerbe került .
Hát tehetek én arról, hogy ilyen drága csomagolásban adták azt a fékkart, amit nem is kértem ?!
Szombathelyen bezzeg loszar nincs a zsibin. ;)
na jo, most vettem 4 spanifert, de azt egy szerszamkereskedotol.
Egy ismeros Grazba jar, ott 4 szokott lenni egyszerre. Mar sokszor el akartam menni....