Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, épp gondoltam rá én is, sztem egyben van a cikk, nincs túlszenvedve a téma, ennyi elég...
Köszi az infót, ha tényleg tutik a vasak, akkor légyszi küldj valami elérhetőséget. Van mail cím az adatlapomon.
Ezt mi parasztosabban oldjuk meg 90 fokos szesz-hez kb 90% víz kell, hogy 47-48 fokos legyen. (Én azt szeretem).
Nagyjából felhígítjuk, és fokolóval ellenőrizzük.
A főző a haveromé (az Ő tollával ékeskedek). Bemutató darab volt, 250.000-ért vette. Állítólag most 700.000-ért árulnak ilyet.
De az nem is igazi racsing....én is azt használtam míg fel nem ment az ára az egekbe a nyáron, legalábbis ahonnan én veszem...
Mi a baj a racing felirattal? Én mindig Liqui Molly 10-40racinget használok, banditba, SV-be Crossba is
Ha pár szóban elmagyaráznád...
Talán túl lágy? Vékony? Köszi!
Semmi baj a fullszinttel és a 10W-50-nel...a racsinggal van baj.......szerintem....minden márkának van fullszint olaja ami nem racsing és az nyilván jobb mint a fél vagy az ásványi.......
Ha nem váltasz, akkor nem is lesz baj
nekem is ugyanez van benne eddig jók a tapasztalataim
nem is terveztem váltani
de valaki kifejthetné miért nem jó a szintetikus 10w50
Sokkal egyszerűbb mint kóstolgatva iszonyat módon berúgni (még nem jó, még nem jó, már nem jó))))
Nem kéne nyilvános fórumon ilyen csúnyán káromkodni!
ax + by = (a+b)z -keverési egyenlet; ki tudod számolni, mennyi vizet önts hozzá hogy a kívánt koncentráció jöjjön létre (fagypont kiszámolására is alkalmas)
a= egyik oldat térfogata
x= egyik oldat koncentrációja (vagy fagypontja)
b= másik oldat térfogata
y= másik oldat koncentrációja (vagy fagypontja)
a+b= kialakult végtérfogat
z= kialakult koncentráció
2dl az év minden napjára,ideális!
kuldtem egy mailt
Remélem kitart addig, úgy számolom, hogy kb. 73 liter lesz a fogyasztható nedű, de az asszony iszik mint a homok.




Nem igaz ám!
Az viszont tény, hogy még nem tudtam annyit főzni, hogy ne fogyjon el, de teszek félre, biztos ami biztos.
Látom készülsz a köv. bandittalira!
Bár én nem vagyok igazán pálinka fogyasztó, de a főző cucc nagyon tetszik .
A nedü!
Beállt a torony!
Kezdődik a cirkusz!
Hi Banditák!
UFF illetve Off!
Vége a motoros szezonnak , megkezdődött a pálinka szezon!
Ma elkezdtem főzni a 2012. év, Közép-Európa legjobb szilvapálinkáját.
Fantasztikus a cefrém! 75 liter (ennyi fér a főzőbe) cefréből 3 dl. előpárlat (94 fokos), 7,2 liter pálinka (91 fokos), kb. 1 liter utópárlat (86 fokos) jött le.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 400 liter cefréhez (oltással együtt) 12 kg. cukrot tettem.
Tasi! Ne ez áll hozzám közel. Csak a pince miatt marad a gégecső.