Én utánajártam.......
Szinte sehogy, ha nem okoskodsz valamit.
A drágábbik megoldás, hogy szólsz az örökösöknek, hogy póthagyatékiba vetessék fel, így az övék lesz - így Ők eladhatják neked újra.
De ha okoskodsz is valamit - akkor is 45.000ft-ra számolj.....
Ha póthagyatéki, akkor meg ez megfejelődik még 30-40.000-rel.....vagyis a végösszeg akár 80.000 is lehet.
Most Én is azon agyalok - megéri e egyáltalán?
Eddig 20-25.000-rembe van....
Költsek rá még 45.000-ret? Ennyiből már egy robogót is lehet venni.
Szóval most kivárok - mert ha a pletyka igaz, akkor január 1-től bevezetik (erőszakosan) a robogós rendszámozást - így viszont akkor már inkább ezt csináltatom meg, mint a MINT-et.
Addig meg van robogó - illetve Bandit
Nagyon viccesek vagytok
Én is többre számítottam... Elég nagy szél volt, lehet h még ment volna, de nagyon lassan. Jómagam 107 kg vagyok, asszony meg 65.
Ez van.
Sziasztok!
Tegnap meg ma mentem Hévíznek egy 600km-es kört, és azt állapítottam meg, hogy a Bandit egy nagyon jó motor!
Odafele a haverom mögött mentem, max seb 120, a legtöbb helyen 100, és nagyon meglepődtem, de két személlyel 4.3-ra kijöttem. Kellemes csalódás
Hazafele meg végre kipróbáltam, 180 a vége két személlyel...
Nekem van egy újszerű állapotban lévő ETZ 150, 16.000 kilométerrel.
Kb. 10 éve vettem és összesen mentem vele kb. 100 kilométert.
Évek óta áll édesanyámnál a garázsban.
Még a soklapos forgalmija van.
Az előző tulaj a vásárláskor volt 78 éves. (valószínűleg már nem is él)
Az a baj, hogy soha nem írattam át, és az adásvételit, meg a forgalmit sem találom.
Fogalmam sincs, hogy lehetne levizsgáztatni.
Manapság ezek a legendák egyre újszerűbbek lesznek.....
A GS500-asomat 3 évesen adtam el 68.000-rel
A bandit most lesz 5 éves és csak 55.000 van benne.....úgy, hogy az utolsó évben összen 5000km-ert mentem....abból is majd 2000 volt egy horvát nyaralás....
Sajna ilyen árak mellett már nekem se futja évi 26.000km-re, mint 2005-ben. De még 18000-re se, mint az "átlagos" években.
De a legenda?
Most csináltam meg egy 35 éves motort:-) (MZ TS150)
22000km van benne:-)))) És ez nem legenda:-))
Bár igaz, hogy 20 éve állt:-))
Ezt el is felejtettem kérdezni: ha fékezek, elektromosnak tűnő zúgás, illetve zümmögés hallatszik. Én arra tippelek, hogy ez az ABS miatt van, és normális. De persze nem tudom. Másoknál is (ABS-esek) is csinálja ezt?
Ja, az hátul egy brembo 00 a tiédbe, nem is szinter,
A brembot előre sem szidta soha senki, mondjuk a mintavételem is szerény, egy huszasért kissé drága.
van egy 1997-s 400-s Banditom. Meg tudjátok nekem mondani, hogy pontosan milyen olaj kell bele ? Milyen márkát érdemes venni ?
Köszönöm szépen
Zoli
Szinte sehogy, ha nem okoskodsz valamit.
A drágábbik megoldás, hogy szólsz az örökösöknek, hogy póthagyatékiba vetessék fel, így az övék lesz - így Ők eladhatják neked újra.
De ha okoskodsz is valamit - akkor is 45.000ft-ra számolj.....
Ha póthagyatéki, akkor meg ez megfejelődik még 30-40.000-rel.....vagyis a végösszeg akár 80.000 is lehet.
Most Én is azon agyalok - megéri e egyáltalán?
Eddig 20-25.000-rembe van....
Költsek rá még 45.000-ret? Ennyiből már egy robogót is lehet venni.
Szóval most kivárok - mert ha a pletyka igaz, akkor január 1-től bevezetik (erőszakosan) a robogós rendszámozást - így viszont akkor már inkább ezt csináltatom meg, mint a MINT-et.
Addig meg van robogó - illetve Bandit
De most így jött ki a lépés.
Derék fájdalom...
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Én is többre számítottam... Elég nagy szél volt, lehet h még ment volna, de nagyon lassan. Jómagam 107 kg vagyok, asszony meg 65.
Ez van.
Tegnap meg ma mentem Hévíznek egy 600km-es kört, és azt állapítottam meg, hogy a Bandit egy nagyon jó motor!
Odafele a haverom mögött mentem, max seb 120, a legtöbb helyen 100, és nagyon meglepődtem, de két személlyel 4.3-ra kijöttem. Kellemes csalódás
Hazafele meg végre kipróbáltam, 180 a vége két személlyel...
Kb. 10 éve vettem és összesen mentem vele kb. 100 kilométert.
Évek óta áll édesanyámnál a garázsban.
Még a soklapos forgalmija van.
Az előző tulaj a vásárláskor volt 78 éves. (valószínűleg már nem is él)
Az a baj, hogy soha nem írattam át, és az adásvételit, meg a forgalmit sem találom.
Fogalmam sincs, hogy lehetne levizsgáztatni.
A GS500-asomat 3 évesen adtam el 68.000-rel
A bandit most lesz 5 éves és csak 55.000 van benne.....úgy, hogy az utolsó évben összen 5000km-ert mentem....abból is majd 2000 volt egy horvát nyaralás....
Sajna ilyen árak mellett már nekem se futja évi 26.000km-re, mint 2005-ben. De még 18000-re se, mint az "átlagos" években.
De a legenda?
Most csináltam meg egy 35 éves motort:-) (MZ TS150)
22000km van benne:-)))) És ez nem legenda:-))
Bár igaz, hogy 20 éve állt:-))
A brembot előre sem szidta soha senki, mondjuk a mintavételem is szerény, egy huszasért kissé drága.