Jó, persze, de nem a téli motorozástól :D
Egy példa: rámszóltak az oviból, hogy a Gyerek lázas. Tavasz volt, az irodából olyan melegnek tűnt. Úgyis van robogóm, van térdvédelem a spoilertől- még nem volt böllérkötényem- úgy simán farmerban elmentem a 4 kilométerre levő oviba. Ott éreztem, ez nem volt az év ötlete, hazasétáltunk, vissza a melóba ugyanúgy.
Vazze, úgy fájt a térdem két napig, mindkettő....akkor kértem rá kencét, attól elmúlt pár nap alatt. Ettől függetlenül 5 telet végigmotoroztam, semmim sem fáj, idén lesz ruha ugpgrade 3 rétegűre, onnantól meg jöhet a jégkorszak.
MEg felteszem a kézvédőt, ez már csak Fityo Úron múlik :DDD
Jó. BTW, beraktam magamnak az AP-t 40e km gyári után. Új korában kellett volna. Most legbelsőre állított fékkarral utassal satuzok 1 ujjal.
Mondjuk 140ről, már két ujjal :D Letörtem az éleket beszereléskor, nekem abszolút nem csikorog.
Zöldi, holnap nem motorozol? Tata? esetleg Premier Outlet mindenesetre kell mégis a fékbetét garnitúra, első/hátsó AP, Brembo, uaz, mint Mikinek, Nem fogom kihúzni...fene
Mailen egyezkedjünk, thx
hozzateszem, januarban vettem, akkor meg a friss ropogos kordura, hiaba olyan szepen van alakra varrva, elall kicsit. Most kezfem megint gyotorni reggelente, mert robogora en zehernye modon utalok beoltozni. fent kendo, meg apodom csajozos 30 eves bordzsekije, az eleg a nagyplexi moge, lent meg sima farmer bakanccsal. meg a bollerkoteny
Elöl AP, hátul Brembo tökéletes választás a bandiba!