Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátul a Brembo istenkirály! Az AP-nál sokkal jobb és nem hangoskodik
Elöl AP, hátul Brembo tökéletes választás a bandiba!
Jó, persze, de nem a téli motorozástól :D
Egy példa: rámszóltak az oviból, hogy a Gyerek lázas. Tavasz volt, az irodából olyan melegnek tűnt. Úgyis van robogóm, van térdvédelem a spoilertől- még nem volt böllérkötényem- úgy simán farmerban elmentem a 4 kilométerre levő oviba. Ott éreztem, ez nem volt az év ötlete, hazasétáltunk, vissza a melóba ugyanúgy.
Vazze, úgy fájt a térdem két napig, mindkettő....akkor kértem rá kencét, attól elmúlt pár nap alatt. Ettől függetlenül 5 telet végigmotoroztam, semmim sem fáj, idén lesz ruha ugpgrade 3 rétegűre, onnantól meg jöhet a jégkorszak.
MEg felteszem a kézvédőt, ez már csak Fityo Úron múlik :DDD
Jó. BTW, beraktam magamnak az AP-t 40e km gyári után. Új korában kellett volna. Most legbelsőre állított fékkarral utassal satuzok 1 ujjal.
Mondjuk 140ről, már két ujjal :D Letörtem az éleket beszereléskor, nekem abszolút nem csikorog.
Zöldi, holnap nem motorozol? Tata? esetleg Premier Outlet mindenesetre kell mégis a fékbetét garnitúra, első/hátsó AP, Brembo, uaz, mint Mikinek, Nem fogom kihúzni...fene
Mailen egyezkedjünk, thx
Így van, idősebb korban előjönnek a bajok, csak akkor már késő.
Nem baj, te kiköpöd, mi kiválogatjuk!
Én megtettem.
Nagy a csend...
A bandit.hu-n lehet jelentkezni az őszi talira!
Helló!Ki merre,honnan hova gurgulászik hétvégén?Vasárnap,Hétfö?Hátha csatlakoznék valahova, egyedül maradtam,haverok welneszeznek,dolgoznak,épitkeznek...stb.....
Ironed...
Ha szólsz melyik nap nézel be, egy tesztkörre el tudsz vinni egy ilyen térdtakarót. Szerintem nem fogsz csalódni....Kilencvennél sem.
Ha tíz fokban beleizzadsz a cuccba motoron, akkor tévedtem. Minden egyéb helyzetben te tévedsz, csak még nem jöttél rá
mar mit? beleizzadni reggelente a labtakaroba farmerban?
Még pár évig. Aztán rájössz, hogy nem kellett volna :)
szoval apodom =aposom
sok lesz a muskotaly ;)
hozzateszem, januarban vettem, akkor meg a friss ropogos kordura, hiaba olyan szepen van alakra varrva, elall kicsit. Most kezfem megint gyotorni reggelente, mert robogora en zehernye modon utalok beoltozni. fent kendo, meg apodom csajozos 30 eves bordzsekije, az eleg a nagyplexi moge, lent meg sima farmer bakanccsal. meg a bollerkoteny
a.banditra iden csinaltatok valami ilyet, azon kiprobalom ;)
nem meggyőző
90-nél kell jó lennie
de, valamennyire. de 60nal is jo ;)
ár? és nem fúj alá/mellé a menetszél..nekem nem 50km/h tempóra kellene...
marmint ilyet hasznalok. 10 fokban meg mehet a farmer alaoltozo nelkul.
persze, de a banditot is. ilyenem van, mint Tibieknek.
Nálunk van a hidegbe robogózáshoz ilyen:

http://www.darazsgarazs.hu/hir...
Zöldi, télen használod a robeszt? milyen hideg ellen cuccokkal mész? van vmi extrád?
Szeva Zöldi!
Megjött a cucc.