Ha megadja magát a schubim és nem találok valami túltárolt ugynolyat az "ibén", akkor elgurulok a csajokhoz és kipróbálok egy Monacot. Kimondottan izgatja a fantáziám az a fényre sötétedő plekó.
Sziasztok!
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Pl. Bandit 1200 láncszett DID 530VX lánccal 32.000Ft.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
Halihó
Ha már Japán belbiacos vasak szóba, gorcső alá kerültek!
Ez itt éppen a 2002-ben épített saját volt vasam benzintyúkommal.
Az asszony még meg van.
GSF 400 VC by Piros
Ja és minden beszerezhető hozzá, gond nélkül
Szerényen jelezném, hogy bármi van hozzá márkakaereskedésen keresztül alvázszám után. Utángyártott kopócucc szintén. Nyilván pl karbimembránt, úszóháztömítést, meg ilyeneket nem kapsz u.gy-t, mint a nagyhoz...
Jobbra fenn van egy villáskulcs, arra kattints, keresd meg a könyvjelzők sort és tedd rá az egeret, majd ha megjelent az új ablak kattint a "könyvjelzősáv megjelenítése" sorra.
El kell szomorítsalak! Semmivel sem jobb...
Ha 35-36 belefér, mutatok majd neked februárban nagyon jó sisakot! Olyat amiben Istennek hála túléltem egy autóval való találkozást 100 körüli tempónál. 3 nap múlva hazaengedtek a kórházból a megfigyelésről.
Csendes, mikrometikus kényelmes csattja van, lehet hozzá Pinlockos plexit kérni, és akkor Ohne pára!
250-es banditra (1997es) milyen kipufogót érdemes feltenni? Van esetleg olyan ami erre a típusra készült (a gyárin kívül), vagy az univerzálisak rátehetők gond nélkül?
Már látom!
Ez a sipka a Probikerek jobbik feléből való! Üvegszálas héjszerkezettel megáldva. Ehhez képest nem is olyan könnyű az 1500 gramm súly.
Dupla D gyűrűs csatt . Ez egyéni kérdés, de én utálom.
A beépített napszemüveg mozgatása könnyű. A sisak tetején található szellőzők kialakításuk miatt a szélzajt erősítik , a sisak így a gyenge belső kialakítás miatt meglehetősen hangos.
Egyenlőre nem tudod rendelni, mert a 8-as szám az ár mellett azt jelöli hogy a 8-ik héttől lesz elérhető. (elvileg)
D1-et most is tudok adni, vertigot kedvezménnyel február 1-től.
Most a fiber D1-em után, megint a Vertigora szavazok majd. Nekem nagyon bevált a LASER
Milyen sisakot érdemes venni, max 50-et szánok rá.
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Pl. Bandit 1200 láncszett DID 530VX lánccal 32.000Ft.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
Nem értek hozzá
Ha már Japán belbiacos vasak szóba, gorcső alá kerültek!
Ez itt éppen a 2002-ben épített saját volt vasam benzintyúkommal.
Az asszony még meg van.
GSF 400 VC by Piros
Ja és minden beszerezhető hozzá, gond nélkül
Ha 35-36 belefér, mutatok majd neked februárban nagyon jó sisakot! Olyat amiben Istennek hála túléltem egy autóval való találkozást 100 körüli tempónál. 3 nap múlva hazaengedtek a kórházból a megfigyelésről.
Csendes, mikrometikus kényelmes csattja van, lehet hozzá Pinlockos plexit kérni, és akkor Ohne pára!
250-es banditra (1997es) milyen kipufogót érdemes feltenni? Van esetleg olyan ami erre a típusra készült (a gyárin kívül), vagy az univerzálisak rátehetők gond nélkül?
Ez a sipka a Probikerek jobbik feléből való! Üvegszálas héjszerkezettel megáldva. Ehhez képest nem is olyan könnyű az 1500 gramm súly.
Dupla D gyűrűs csatt . Ez egyéni kérdés, de én utálom.
A beépített napszemüveg mozgatása könnyű. A sisak tetején található szellőzők kialakításuk miatt a szélzajt erősítik , a sisak így a gyenge belső kialakítás miatt meglehetősen hangos.
Egyenlőre nem tudod rendelni, mert a 8-as szám az ár mellett azt jelöli hogy a 8-ik héttől lesz elérhető. (elvileg)