Alfa 155 2.0 td volt 10 évig, elötte 1.9 td Vento, normál tempó mellett vegyes használat mellett 6 l körül fogyasztott. A mostani 1.8 Alfa 159 normál tempóval 6,5-7,5 körül fogyaszt. Az pedig ugye 1- 1,5 literes különbség. :)
Otthon volt par spare egy tik-tak-os dobozban, egy regebbi karbisorbol, amit a 100m2-en elterülö lomjaim között fellelt a baratom telefonos segitseggel! :) Vissza lett rakva a gyari kipu. (most mar ket sportkipu van töle a padlason, a yoshi meg egy angol Hawk)
Kitekertettem vele 3-3,5-re az alapjarati keverek csavart. Persze meg prüszköl mindig...de leviszi az Interathoz, hatha meg tudnak lepni minket valami "kifinomult tudassal".
Persze allitas közben ugy lövöldözött vissza hogy lelötte a kis gumikupakot a szivocsonkrol...amiböl azota sincs pót...tudod amit igertel! :)
Aztan hivott hogy "fasza" lett, de kerdezte hogy allitas közben a kell a gumikupak?! :) Mondtam hogy nem "árt ha rajta van". Közbe azert megtalalta...
Varom en is tovabbi fejlemenyeket.
Igazibol lett volna egy 35-ös alapjatai fuvoka a bontott karbiba, de szerintem az egy kicsit erös lenne a 15-ös helyett, nem tudom hogy vissza lehet e fogni az allito csavarokkal azt az extra mennyiseget. De akkor biztos nem dadogna ez a ....
Zs terv lett volna hogy kiszedünk egyet a masik banditbol, ami most nem jön velünk az alpokba...
Szevasztok Banditák!Akkor autózzunk!Nekem 156-os 1,8-as Alfa Rómeom van de igen keveset használom mert a városban megeszi a gatyámat is.Inkább használom Anyám 1,1-es Fiat Unoját és ha tankolni kell gyorsan visszaadom. Ellenben az országuton az Alfa megy mint a barom.Ja meg városban Aprilia Sr.
Szombaton mikor leszel Nyíregyen?