Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól néz ki, de hogy jó-e az majd kiderül felrakáskor.
Első ránézésre az egyik nekem túl hosszúnak tűnik, de majd meglátjuk. Egyelőre már nem nyúlok hozzá a hétvégi túra előtt, mert ha komplikáció van, akkor már nincs idő megoldani. Szóval csak jövő héten fogom feltenni.
Csak az a kézi váltó, egy hetesben.... LEglább olcsó javítani
A sorhat az sorhat :)
Ez kurvajó
nagyon kiraly lett!
Igaza van pitinek. Az AP szinter elég jó választás, mind árban, mind minőségben.
jó éjt Banditák!
Ja. Az lesz. Most már lassan törzsvásárlói kártyát is adhatna.
Szeva Gábor!
Szerintem kérdezd Zöldit, Ő küld neked jó fajtát.
Milyen fékbetétet érdemes venni?
Bakker tegnap csak 9 motorosboltban voltam Bécsben, de most vettem ki gumicserére az első kereket, és most látom, hogy elég szarok. Na mindegy még a hétvégi gurigát szerintem kibírják.
Az a poén, hogy gyári betéteket kib@szott hamar kicseréltem, mert a 4-ből 1 (csak 1) szinte teljesen elkopott. A másik 3 teljesen jó, újszerű. Aztán vettem asszem a nagyvasban egy garnitúrát, most azt látom, hogy egyik oldalon kb. egyyformán kopott, a másikon az egyik kopott, a másik meg tök jó. A csík még mindegyiken látszik többé-kevésbé.
Szóval milyet vennétek, ami nagyon fasza, és nem eszi meg a tárcsát?
Nekem 15 éve csak diesel van, az Omega 2,5 BMW diesel motorral ment is meg tűrhetően fogyasztott is (8-10 liter) A Seat 170-ig ugri-bugri 200.-nál elfogy, viszont elmegy 5-6 literrel. Néha 7.-et is megeszi, de akkor már nagyon kell tolni neki.
Ott is hallom...................sajnos.Pláne ezt a PDTDI istencsapását.Brrrr.
Rendes autóba benzin van............................minnél nagyobb................kár hogy varrógéppel járok.
Hát erre is el lehet mondani, hogy valamit valamiért, de a mai modern diesel-eket a fülkében már elég kultúráltan lehet hallani.
Szegény zoli,,,,
na,ja,az biztzos,de nem egy kategória,,,azért azzal füred-debrecen-füred egy napos túra,,,ezzel azért nem,,,valamit valamiért,,,,mér a Ladák 12lityit ettek,aztán nem is mentek
Kész is vagyok a hangtól rendesen amit azok kiadnak.Egy életre megutáltatták a traktorhangot velem a gépszerelősuliban.
Én az olaj kályhával 20.000-ért elmegyek 900.-at.
Ja,én sem akartam gurulni,,,meg másnaposan,kicsit bajos lehet
Mi elvagyunk, mint tehén a herén, csak hétvégén nem voltam motorozni, mert rohadt meleg volt.
és mekkora igazsága volt
10l/100km,,,most tankoltam 15ezerért és 375 kilométert tettem meg,de még volt benne egy kicsi ü.anyag
Igins 11-12 liter,,,az asszony Bravója 12 liter egy új peugeot 307 9-10 liter.....ez meg 3000es és 10-11-13 de akkor parketta és púpon valamit valamiért,,,,gsr megevett 17 litert egy óra alatt 600ccm és 240nel végig.... pedig súlyra is kisebb 1300 kilóval...BMWnek meg 245 a vége
A nagypapám gyerek koromban két dologra tanított meg:
az egyik az volt, hogy ingyen nő az nem is volt, meg nem is lesz......
azt is mondta; hogy édes fiam most tanulj meg lankadt f@...@l b@szni, mert később nagy bajban leszel.
Azt hittem viccel. Hát nem viccelt
piti bari!
dehogy tűntem,,holnap terveztem,hogy felhívlak!
Pénteken berúgtam nagyon,szombaton kussoltam,vasárnap meg pihi volt..konzolt kellett gyártsak a Banditra ami a műszereket tartja,az nem volt kis meló és így nemüűltem a gép előtt,,,,,meg anyósnak intézzük az autóját,az is mászkálással jár,ide itthon minden oké! Nálatok mi a helyzet?hétvége jó volt?!
És nem eszi meg a gatyádat is?