Jól néz ki, de hogy jó-e az majd kiderül felrakáskor.
Első ránézésre az egyik nekem túl hosszúnak tűnik, de majd meglátjuk. Egyelőre már nem nyúlok hozzá a hétvégi túra előtt, mert ha komplikáció van, akkor már nincs idő megoldani. Szóval csak jövő héten fogom feltenni.
Milyen fékbetétet érdemes venni?
Bakker tegnap csak 9 motorosboltban voltam Bécsben, de most vettem ki gumicserére az első kereket, és most látom, hogy elég szarok. Na mindegy még a hétvégi gurigát szerintem kibírják.
Az a poén, hogy gyári betéteket kib@szott hamar kicseréltem, mert a 4-ből 1 (csak 1) szinte teljesen elkopott. A másik 3 teljesen jó, újszerű. Aztán vettem asszem a nagyvasban egy garnitúrát, most azt látom, hogy egyik oldalon kb. egyyformán kopott, a másikon az egyik kopott, a másik meg tök jó. A csík még mindegyiken látszik többé-kevésbé.
Szóval milyet vennétek, ami nagyon fasza, és nem eszi meg a tárcsát?
Nekem 15 éve csak diesel van, az Omega 2,5 BMW diesel motorral ment is meg tűrhetően fogyasztott is (8-10 liter) A Seat 170-ig ugri-bugri 200.-nál elfogy, viszont elmegy 5-6 literrel. Néha 7.-et is megeszi, de akkor már nagyon kell tolni neki.
na,ja,az biztzos,de nem egy kategória,,,azért azzal füred-debrecen-füred egy napos túra,,,ezzel azért nem,,,valamit valamiért,,,,mér a Ladák 12lityit ettek,aztán nem is mentek
10l/100km,,,most tankoltam 15ezerért és 375 kilométert tettem meg,de még volt benne egy kicsi ü.anyag
Igins 11-12 liter,,,az asszony Bravója 12 liter egy új peugeot 307 9-10 liter.....ez meg 3000es és 10-11-13 de akkor parketta és púpon valamit valamiért,,,,gsr megevett 17 litert egy óra alatt 600ccm és 240nel végig.... pedig súlyra is kisebb 1300 kilóval...BMWnek meg 245 a vége
A nagypapám gyerek koromban két dologra tanított meg:
az egyik az volt, hogy ingyen nő az nem is volt, meg nem is lesz......
azt is mondta; hogy édes fiam most tanulj meg lankadt f@...@l b@szni, mert később nagy bajban leszel.
Azt hittem viccel. Hát nem viccelt
piti bari!
dehogy tűntem,,holnap terveztem,hogy felhívlak!
Pénteken berúgtam nagyon,szombaton kussoltam,vasárnap meg pihi volt..konzolt kellett gyártsak a Banditra ami a műszereket tartja,az nem volt kis meló és így nemüűltem a gép előtt,,,,,meg anyósnak intézzük az autóját,az is mászkálással jár,ide itthon minden oké! Nálatok mi a helyzet?hétvége jó volt?!
Első ránézésre az egyik nekem túl hosszúnak tűnik, de majd meglátjuk. Egyelőre már nem nyúlok hozzá a hétvégi túra előtt, mert ha komplikáció van, akkor már nincs idő megoldani. Szóval csak jövő héten fogom feltenni.