Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Térképen meg tudnád mutat merre mentetek? Nagyon jól a képek! Júliusban hó? Nagyon király! Hány fok volt odafenn?
Hali!
Azért szólhattál volna, hogy itt vagy a szomszédban! Mehettünk volna egy-két kört együtt!
És ott a pont, Csomy felesége is 160 körül lehet. És az övé asszem meg sincs ültetve.
Csak kérdezem, létezik a 400-as bandithoz ültető? Szerintem nincs.
Prógbálgassatok még szerintem, ne vegyétek fel a szopóálarcot, csak ha nagyon nagyon muszáj.
Egy nagyon jó túra volt! Nem szabad kihagyni!
Transzfogaras
Nekem fura a fémes hang, és félek,h megeszi a tárcsákat. A fékhatás amúgy hibátlan!
Ha jól tévedek ők azért vettek inkább SV-t mint Banditot mert az utóbbi dög nehéz az SV-hez képest. Az is szempont
Igazad van.
Sokszor teljesen felesleges hozzászólásokkal úgy telenyomjátok a fórumot, hogy eltelik két nap és alig tudom végigolvasni a (bocs) MARHASÁGAITOKAT. Miért kell itt fórum helyett chatelni?
Most komolyan...................Megveszed a banditot..................faszán leér a lába................és széthullik 500 Km-el a megvétel után.
Hol itt a ráció?
Nagyon sokan szívtak belpiacos géppel.
Ehhez képest ha veszek 5 Kg-nyi kutyacsontot (ez KB 50 pár lehet) az még mindíg jobb megoldás.Mint döglött géphez vadászni japánból blokkalkatrészt.

És ha jól tévedek Csomi asszonykája sem az a kifejezett kosaras és simán elvan az SV-vel.Aminél a 600-as bandit meg a GS alacsonyabb.
Tuttamén hogy jó csávóvagy
A 650-es állitható úlesmagasságu.
Hámégszép, ment a csavarokra a jófajta Loctite, utána kis nyomatékkulccsal lehúzva a megadott nyomatékkal. Összerakás előtt maradék gyári menetrögzítőt (kék színű) is leszedtem a csavarokról - egy megfelelő menetvágón áthajtottam a csavarokat
Daty!

A feleségem lábának kell leérnie az Ő mocija lenne.
Teljesen igazat adok, de mit csináljak magas a 600-as :( :(
Erőltetni nem akarom.
Én?
Téged?
Bambira?

Azé mer baszogacc?

Na jó, legyen!
Tuti beragasztotta!
Na! Meghívsz egy bambira vagy mi lesz?
Bocs csak húztalak!
A ferde szeműek meg jól tették, hogy gondoltak ránk, törpékre!
Minek úgy megnőni?
Bizzunk abban, hogy ez 1 jó 400-as lessz.
Szélvédelemről jut eszembe, a raid 2-be visszaraktam a szűkítő/zajcsökkentő karimát plussz a fuldugóm és nagyon baráti érzés.....majdnem schubert lehet, nagy királyság és jóval kényelmesebb így utazni. Kevésbé fárasztó, nagyon kényelmes a szélzaj mentes élet.
Na várj pali, csak találkozzunk!
Remélem a csavarokat beragasztottad
Tony!
Most vicc nélkül!
Neked kell leérjen a lábad, nem a feleségednek!
Most jó lesz, ha a garázsban tudja majd csak letenni a lábát, mert állandóan rossz lesz a vas?
Mert esély az van rá bőven!
Az ültetéssel igazad van, nekem is magas volt a DL leültettem, de nem hozta a várt reményeket!
El is adtam.
Maradj a 600-asnál!
Attól tartok ennél a típusnál többet is fogsz bukni mint az átírási költség.