Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg a forum társ még se tart rá igényt engem érdekelne!
Azt lehet tudni hogy melyik tipus?
Van egy ha kell.
Ezekkel vettem a motort márciusban, újszerű állapotban voltak, azóta 3000km gurult csak közutakon. hideg időben is jól bemelegszik (6fok) szerintem nagyon jól tapad, idáig nem hagyott cserben. Kicsit kagylósan kopik, amire nem tudtam rájönni miért... A hátsót idén biztos cserélnem kell, szerintem max 2-3000 lehet még benne azt kuka.
mióta használod a gp racert? mik a tapaszatalatok? tartósság, tapadás, bemelegedés, stb..?
Sziasztok!
Esetleg ha valakit érdekelne, így néz ki hepco csomitartó, givis dobozzal kombinálva.
És az új szerzemény ma raktam fel, hűtővédők.
Mindenkinek széles utat!
Vagy merev állapotban mértek... :P
Biztos nyújtogatod a nyakad....
Neeem
Csak hol 195cm mérnek, hol 198cm..én se értem..
Változik a magasságod?
emailben dobd át mi a szitu, külföldön vagyok a héten.
sziasztok! b-king plexit keresek ha valakitud ne tartsa magába. köszi!
Én is +szívtam vele. Motoroázisnál vettem egyébként NewFren-t. Elsőre rosszat adtak, de kicserélték gond nélkül.
Helló Doki volna egy ügyvédi kérdésem örökölhető-e az adóság, ha nincs örökség? Leírnám a konkrét dolgokat, de csak ha rá bólintasz
Rendben és köszönöm a segítséget!
keresd Kutyát a Gyorshajtás topikban. A probléma a rendelésnél az, hogy a katalógus hibás, nem két részből áll a betét, hanem egyből, de a katalógus ilyet hoz. Én is beszívtam vele.
Szép jó napot mindenkinek, valahol régebben olvastam hogy nem egyszerű a b-kingre fékbetéteket rendelni, venni valami típus eltérés miatt. Megköszönném ha valaki adna egy linket ahonnét tudnék rendelni probléma nélkül, valamint a légszűrő is érdekelne, nem sport, rendes papír.
Előre is köszönöm!
Szia!
Szeretnék rendelni én is egy ilyen lábtartót.
Megkereslek a facebook-on is.
Köszönöm
R
Igen, én vagyok:)
Robertson ,ha kell facen keress meg. Ott fent van minden elérhetőségem.
Olyan keddig találd ki kell-e.. mert akkor egyszerre lenyomok két szettet. ;)

http://www.facebook.com/pages/...
Ha te vagy Ernő a facebookról ,akkor meg. Írtam is , hogy jövőhét végére talán meg is jön marásból. :)
ez is felhajlós kivitel, és ha figyelembe veszed, hogy ez ott van ahol a másikon a tüske, nem lesz gond. Én is rendeltem Indytől egyet. Indí, vétel, megkaptad az üzit?
Szia!
Engem is nagyon érdekel ez a lábtartó.
Kanyarban nem lesz gond a döntésnél, nem fog leérni?
üdv.
R
ok, akkor nekem is jó ez a lábtartó-magasság, köszi.
195-198cm kb
Sakto, milyen magas vagy?