Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnéztem az ebay-t, a mai napig nem fizettél. Legalábbis ebay szerint. Itt nincs utánvét, előre kell csengetni.
kifizetted?
Kíváncsi vagyok a tiéd meg-e jön az enyém azóta se
Ez így van. Èn magam is beálltam pár évvel ez elött még a gyártók sorába is, saját tervezésü-gyártásu hötüvédö rácsokkal. Bár nekem a "sima" lemezdarabok nem nyerték el a tetszésem, igy egy picit módosítottam az "eredeti bolti tipusokon". Szerintem azok még a legjobb esetben is min 40-50 %-át kitakarják a hütönek. Így a saját terveimen minimalizáltam a keret felületét-mintáját, és a valódi védelmet egy rozsdamentes hálóra biztam. Kb 1-2 mm2-es szabad helyen a poron kivül semmi nem megy át. Már komplett a lutraalbumom is begyüjtötem az összes eu rovart és bogarat...9éve feszül a gép elejé, és tényleg makilátlan a hütö mögötte.
Nem fogod megbánni, mert nemcsak hogy védi a hütőket, hanem szép és ép marad a hütőd.
Én azóta vagyok híve, egyszer az egyik barátommal motoroztunk, és egy felpattanó kavics kilukasztotta a hűtőjét.
na, megrendeltem a hűtő-és olajhűtő védőket én is.
Három fajta volt színtelen füstös és fekete szerintem most is csak ezekből lehet válogatni, de megnéztem ahol én vettem (Motostyling.hu) már nincs.
Nem csont feketét akarok,csak egy kicsit sötétebbet.
Akkor volt annyi, mert jól állt az euro és már meg van, vagy két éve most olyan 40-en körül van, de ha érdekel, pontosan megnézem. Az enyém is füst Szinű feketét akartam, de lebeszéltek róla, mert ha bebújsz, ez mögül kilátsz a feketétől viszont nem. Megéri az árát, még ha 40-is sokkal kényelmesebb a motorozás
B-King felni eladó sürgősen! Ha valakit érdekel írjon!
légyszilégyszi... biztosítók topik
Na én erre gondoltam!
Csak kicsit sötétebb szinben,megtudhatom hol vetted meg 18-ba?
nézzetek be ide plexi gyanánt, én itt találtam két fajtát is
http://www.b-king-shop.de/
köszi.
Nekem az kéne, amelyik illeszkedik a lámpaidomra, mintha szerves része lenne. Azt tudja valaki, mi annak a márkája?
Kérésetek parancs Szerintem a célnak megfelel és akkor, amikor én vettem csak 18ezer volt. Nem pesti vagyok, de közel Pesthez
Piugi van a hollósnál. Van ott 1 bk én hozzá próbáltam, szerintem nem illik hozzá. Papir kutya vok én is, de láttam már jobbakat is, következõ projektbe benne van. Gagyit már használtam és sokkal jobban élvezhetõ a nagysebessêg plexivel mint nélküle.
Pörkinsz, dobj már fel egy rendes képet róla légyszíves.
a gyári 20 alatt van, a puig van 40 körül...

megnézném egyszer élőben motoron..
Pörkinsz Te pesti vagy? gondoltam egy esetleges összegurulásra csekkolás céljából:))
Köszi,de ha az a gyári az max disznek jó.
Azért gondoltam a Piuig-ra mert az nagyobbnak látszik
A suzuki hollósnál láttam plexit 41ezer akciósan.

J
Nekem van rajta és nagyon kellett így hosszabb távon is megy a 250 előtte a 180 is csak rövidtávon, amíg bírta a karom
Nem érdekel valakit egy b-King felni! Sürgős írd mennyit adnal érte biztos hogy meg tudunk egyezni!
Maci és Mindenki másnak is!

Törnitz április 27, délután 14 órai indulással és május 1.-i érkezéssel!
TÜRNITZ
3,9M?
Meg vannak ezek örülve..
Szerintem a 2.8-3.0M ami reális lenne max.
Valakinek van plexi a motorján ér valamit? Megmondom őszintén nekem kicsit fura hogy 170 felett le akar fújni a szél,mondjuk az elmúlt években csak burkolt motorjaim voltak.A Puig gyárt valamit hozzá ha jól tudom