Ez így van. Èn magam is beálltam pár évvel ez elött még a gyártók sorába is, saját tervezésü-gyártásu hötüvédö rácsokkal. Bár nekem a "sima" lemezdarabok nem nyerték el a tetszésem, igy egy picit módosítottam az "eredeti bolti tipusokon". Szerintem azok még a legjobb esetben is min 40-50 %-át kitakarják a hütönek. Így a saját terveimen minimalizáltam a keret felületét-mintáját, és a valódi védelmet egy rozsdamentes hálóra biztam. Kb 1-2 mm2-es szabad helyen a poron kivül semmi nem megy át. Már komplett a lutraalbumom is begyüjtötem az összes eu rovart és bogarat...9éve feszül a gép elejé, és tényleg makilátlan a hütö mögötte.
Nem fogod megbánni, mert nemcsak hogy védi a hütőket, hanem szép és ép marad a hütőd.
Én azóta vagyok híve, egyszer az egyik barátommal motoroztunk, és egy felpattanó kavics kilukasztotta a hűtőjét.
Akkor volt annyi, mert jól állt az euro és már meg van, vagy két éve most olyan 40-en körül van, de ha érdekel, pontosan megnézem. Az enyém is füst Szinű feketét akartam, de lebeszéltek róla, mert ha bebújsz, ez mögül kilátsz a feketétől viszont nem. Megéri az árát, még ha 40-is sokkal kényelmesebb a motorozás
Piugi van a hollósnál. Van ott 1 bk én hozzá próbáltam, szerintem nem illik hozzá. Papir kutya vok én is, de láttam már jobbakat is, következõ projektbe benne van. Gagyit már használtam és sokkal jobban élvezhetõ a nagysebessêg plexivel mint nélküle.
3,9M?
Meg vannak ezek örülve..
Szerintem a 2.8-3.0M ami reális lenne max.
Valakinek van plexi a motorján ér valamit? Megmondom őszintén nekem kicsit fura hogy 170 felett le akar fújni a szél,mondjuk az elmúlt években csak burkolt motorjaim voltak.A Puig gyárt valamit hozzá ha jól tudom
Én azóta vagyok híve, egyszer az egyik barátommal motoroztunk, és egy felpattanó kavics kilukasztotta a hűtőjét.
Csak kicsit sötétebb szinben,megtudhatom hol vetted meg 18-ba?
http://www.b-king-shop.de/
Nekem az kéne, amelyik illeszkedik a lámpaidomra, mintha szerves része lenne. Azt tudja valaki, mi annak a márkája?
megnézném egyszer élőben motoron..
Pörkinsz Te pesti vagy? gondoltam egy esetleges összegurulásra csekkolás céljából:))
Azért gondoltam a Piuig-ra mert az nagyobbnak látszik
J
Törnitz április 27, délután 14 órai indulással és május 1.-i érkezéssel!
TÜRNITZ
Meg vannak ezek örülve..
Szerintem a 2.8-3.0M ami reális lenne max.
Valakinek van plexi a motorján ér valamit? Megmondom őszintén nekem kicsit fura hogy 170 felett le akar fújni a szél,mondjuk az elmúlt években csak burkolt motorjaim voltak.A Puig gyárt valamit hozzá ha jól tudom