Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyártják, csak 3.9 milla.
Én K10 utánival nem igazán találkoztam még, persze ez semmit se jelent..
Hát erről max asszonyt lehetne megkérdezni, én leginkább a körülöttem gurulókra koncentráltam, persze láthattalak, ha valami jó nő mellett álltál, mert azokat próbáltam kiszúrni a tömegből... Kaptam is a tockosokat menet közbe...
a margit híd budai hídfőjénél integettem Nektek! zsírul néz ki fehérben!
Az létezik,hogy nem gyártják már a békát?
A labtartó konzolod pedig nagyjából megtervezve és lassan megy cnc-be :)
ide dobom ne az 1100 forumot "szemeteljük" tele :)
Az szerintem én lehettem, asszonnyal a hátam mögött...:D De volt még egy Béka citán, fekete, gyári dobbal, plexivel...
láttam egy fehér, dobozos bélakirályt .találkozattok?
Sziasztok!

Gsxr 1000 lábtartója megegyezik a B King lábtartójával? (a pedálra gondolok)
én sajna kihagyom, szülinap van délutántól..:(
de mentem egy igen rövidke kört már, és megállapítottam: hideg még az aszfalt...
de a Király továbbra is egy ÁLLAT
Gyerekek, itt a jó időőő! Valaki jön ma citára?
Ma Béla királyal voltam dolgozni gyerekek, mint akit ki cseréltek faxom már a télbe jöhetne a jó idő kel az idegrendszeremnek
1-3 hét, eladófüggő, de az angolok nekem jellemzően 1 hét.
Köszi, doki a segítséget sikerült megrendeltetnem KB mennyi idő még megjön a cucc?
pörkinsz, bocs, de nem vagyok csak ilyenkor gép előtt. Csütörtökön du. hívhatsz, 3 után, összehozzuk.
Hétvégén előszedtem Béla király elkezdtem felkészíteni azt hittem itt az ideje tévedés volt kint esik a hó
válaszoltam
küldtem mailt.
Átküldtem még egyszer hátha most jó Amúgy meg értelek, és köszi hogy próbálsz segíteni általában meg szoktam oldani ezeket a dolgokat, de ez most nekem sokk az a baj, hogy már rá kattantam a dologra, mert már hagynám a pibe az egészet
nem jött át.
Az a baj, hogy engem néz az APEH, nem szívesen csinálnám, mert 5 év múlva nem tudom megmagyarázni, hogy nem munkadíj volt.
Elküldtem a g mailre kíváncsi vagyok neked mükszik-e?
Megcsináltam meg jöttek az imélek hogy ok regiztem kiléptem és vissza akartam lépni és kér valami jelszó emlékeztetőt pedig én nem csináltam olyat úgy, hogy tele van vele a ….
Nem lehetne egy olyat, hogy neked van ilyened és mükszik megrendelnéd az én címemre és én persze elküldeném a lóvét?
paypal.com
A bal oldalon ahova be lehet írni a mailt, jelszót sign up
baloldalon get started
ott kitöltesz mindent, majd create account
majd elküldöd az adatokat és megcsinálom. De kell hozzá egy dombornyomott kártya, és a hátuljáról a kód.