Hát erről max asszonyt lehetne megkérdezni, én leginkább a körülöttem gurulókra koncentráltam, persze láthattalak, ha valami jó nő mellett álltál, mert azokat próbáltam kiszúrni a tömegből... Kaptam is a tockosokat menet közbe...
én sajna kihagyom, szülinap van délutántól..:(
de mentem egy igen rövidke kört már, és megállapítottam: hideg még az aszfalt...
de a Király továbbra is egy ÁLLAT
Átküldtem még egyszer hátha most jó Amúgy meg értelek, és köszi hogy próbálsz segíteni általában meg szoktam oldani ezeket a dolgokat, de ez most nekem sokk az a baj, hogy már rá kattantam a dologra, mert már hagynám a pibe az egészet
Elküldtem a g mailre kíváncsi vagyok neked mükszik-e?
Megcsináltam meg jöttek az imélek hogy ok regiztem kiléptem és vissza akartam lépni és kér valami jelszó emlékeztetőt pedig én nem csináltam olyat úgy, hogy tele van vele a ….
Nem lehetne egy olyat, hogy neked van ilyened és mükszik megrendelnéd az én címemre és én persze elküldeném a lóvét?
paypal.com
A bal oldalon ahova be lehet írni a mailt, jelszót sign up
baloldalon get started
ott kitöltesz mindent, majd create account
majd elküldöd az adatokat és megcsinálom. De kell hozzá egy dombornyomott kártya, és a hátuljáról a kód.
Gsxr 1000 lábtartója megegyezik a B King lábtartójával? (a pedálra gondolok)
de mentem egy igen rövidke kört már, és megállapítottam: hideg még az aszfalt...
de a Király továbbra is egy ÁLLAT
Az a baj, hogy engem néz az APEH, nem szívesen csinálnám, mert 5 év múlva nem tudom megmagyarázni, hogy nem munkadíj volt.
Megcsináltam meg jöttek az imélek hogy ok regiztem kiléptem és vissza akartam lépni és kér valami jelszó emlékeztetőt pedig én nem csináltam olyat úgy, hogy tele van vele a ….
Nem lehetne egy olyat, hogy neked van ilyened és mükszik megrendelnéd az én címemre és én persze elküldeném a lóvét?
A bal oldalon ahova be lehet írni a mailt, jelszót sign up
baloldalon get started
ott kitöltesz mindent, majd create account
majd elküldöd az adatokat és megcsinálom. De kell hozzá egy dombornyomott kártya, és a hátuljáról a kód.