Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egyszer, köszi, Doki szeretem, ha valami ilyen patentül passzol
Hali...
Te még élsz? Mikor futunk össze?
Azt hiszem a Dangerbikes forgalmazza...
Hali
Nem tudja valaki hol lehetne ezt a plexit beszerezni emberi áron?
Plexi
31-et hozz
Oké bekalibráltam még annyit mennyi lóvét vigyek? Majd hívlak, ha elindultam
1056 Budapest, Október 6. utca 8. szám.
Pszt, azt nem vallhatom be
Utas is volt!
Lehet, hogy én voltam, de csodálkozom, hogy láttál, mert a villámot már le tudták fényképezni, engem még nem
Doki, ha felnézel, írd már meg a pontos címet, hogy hova kel mennem csütörtökön, hogy fel tudjak készülni
Ezekszerint más is ráérõs volt. Na,de most lessz 4 szabad nap kiengedni a pacikat!:)
ott nem, csak Esztergomig mentem (ott is csak külvárosi Dobogókőre vivő úton)
Te voltál délután komáromnál? Kicsit irígykedtem.
na tegnap végre toltam egy Nagy- Budapest kört:) ( bp-zsámbék-tinnye-dobogókő-bp)
besz..rás jó volt!

ez a motor egy állat:)))))))))imádom!

remélem nem volt elbújt radar , mert akkor letöltendő lesz, min 20 év:)))
olyat, ezüst-acél szín, B-king marás. Amikor tudsz jöhetsz érte, csak előtte csörgess. Cím és telefonszám a weblapomon van.
Olyat rendeltél, mint én? Mert ha igen persze hogy kel!
Pörkinsz, nekem megjöttek, ha kell beszerzési áron a tied, én meg rendelek még egy szettet.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem hogy ez miféle jármű mert nekem asztmonták hogy suzuki fm 50 de nem találok hozá alkatrész nekem egy megszakító kalapács kellene aki tud valamit kérek jelezzen előre is köszi! csesztak79@freemail.hu
oké
jövő héten megbeszéljük.
Sziasztok!
A szívem szakad meg de akkor is eladom a B-King-emet, ha érdekel valakit szóljatok.
2008-as, fekete, makulátlan állapotban, karc és törésmentesen.
8809! km van benne, gyakorlatilag két kocsi és a család mellett
sosem használom mert nincs rá időm. Extrák amik a motorhoz járnak:
Two brothers kipufugó szett + Power tip:
http://www.twobros.com/cgi-bin...
Pageres, alacsony fogyasztású érintés, ütés, billentés érzékeny riasztó, BiXenon világítás.
Budakalászon lehet megnézni, vagy küldök fotót, ha időm lesz ide is töltök fel.
Nekem bejött mások is mondták, hogy jól néz, ki biztos lehetne jobb szebb, de hát ez van
Megleptél az igazság hogy egy ismerőst bíztam meg a lebonyolítással mert tartozott és így le rendeztük volna (mivel én tök hülye vagyok ahhoz az oldalhoz vagyis az utalás nem megy) Közben visszament Hollandiába dolgozni akkor azt mondta elvan rendezve én meg csak várom de tegnap hogy olvastam amit írtál felhívtam azt mondta nem oldotta meg a dolgot Na mindegy Doki tudnál segíteni hogy ki tudjam fizetni meg köszönném én már azt se tudom hogy kel oda belépni
Nekem ugyanez van, csak csont feketében...
Semmi baj nincs vele, hogy nem áttetsző, a gps-t tökéletesen látod, és
ha teljesen bebújsz mögé akkor is ellátsz felette...
DE engem először nagyon zavart, a lámpa és a plexi közötti rés...
A bukót mintha megemelné, de nagy sebességnél (220 felett) berázkódik az egész
Már 2 éve fenn van, így már nem emlékszem milyen nélküle,de szerintem ez nem 100%
Viszont jobbat akkor sem, most sem látok