Nincs értelme lejeb vinni, mert akkor már túlzottan át kéne alakítani a fékkar állíthatóság és környékét, ebbe most nem megyek bele :)
Én viccesen már-már fogadásokat kötök magamban mikor megérkezik egy B-King tulaj, hogy vajon mennyire is kell rá felnéznem? Én vagyok 181, de eddig 4 Bkingesből mindegyikre fel kellett. A tapasztalataim ,hogy ezeket a motorokat a minimum 195 cm -el rendelkező és 46-os lábméret feletti fickók veszik XD
Hogy menyire lesz jobb a lábadnak, arról kérdezd a többieket én elvagyok rajta a gyári kiképzéssel is, nekem eleve túlszteroidozott az egész motor kinézetre ;) Van még egy maratásom talonba amúgy.
Üdv mindenkinek.Tudnátok egy motorról valami infót?Bp-i 2008 Bking,farokidomon BRUTAL felirat, two brothers kipuffal. 2 éve árulták, de nem ment el, most próbálnám megvenni.Ha valaki tud róla valamit, ne tartsa magában.Előre is köszi.
Már föl is szerelted :)
Nagyon kényelmes volt hazáig. Először fért el rendesen a térdem
mióta megvan a béka.
A xenon-ra rápróbáltam az imént, még mindig működik.
Kösz, hogy nem adtad föl! :)
MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50
Aki küldte Kiss József 30/9586-026 vagy 42/263-853 2300Ft/lit.
Most néztem meg a plexi csavarok megvannak, az alátét és a távtartók is, csak az anyák nincsenek meg, de az gondolom nem baj.
Nem látod jól Ez nem az a plexi. Ami nekem van azt csavarokkal kell felrakni, amit meg te mutatsz azt szerintem tartókonzolokkal. Az adatlapomon a feketén látod a helyét a lámpán ahol fel volt csavarozva.Karbonos matrica van a lyuk helyén. A csavarok megvannak.
Nincs értelme lejeb vinni, mert akkor már túlzottan át kéne alakítani a fékkar állíthatóság és környékét, ebbe most nem megyek bele :)
Én viccesen már-már fogadásokat kötök magamban mikor megérkezik egy B-King tulaj, hogy vajon mennyire is kell rá felnéznem? Én vagyok 181, de eddig 4 Bkingesből mindegyikre fel kellett. A tapasztalataim ,hogy ezeket a motorokat a minimum 195 cm -el rendelkező és 46-os lábméret feletti fickók veszik XD
Hogy menyire lesz jobb a lábadnak, arról kérdezd a többieket én elvagyok rajta a gyári kiképzéssel is, nekem eleve túlszteroidozott az egész motor kinézetre ;) Van még egy maratásom talonba amúgy.
Ez meg itt a reklám helye : http://www.facebook.com/pages/...
Viszont nagyon jó volt a horvát túrára, köszi
Remélem, hogy a Bükk-ben találkozunk
Nagyon kényelmes volt hazáig. Először fért el rendesen a térdem
mióta megvan a béka.
A xenon-ra rápróbáltam az imént, még mindig működik.
Kösz, hogy nem adtad föl! :)
az új árak kb arra jók, hogy le legyenek szarva...
amúgy elég csak a felső része is, maga a szár megvan...ha van valakinek ne tartsa magába!
http://www.facebook.com/pages/...
Aki küldte Kiss József 30/9586-026 vagy 42/263-853 2300Ft/lit.
Most néztem meg a plexi csavarok megvannak, az alátét és a távtartók is, csak az anyák nincsenek meg, de az gondolom nem baj.
A múlt héten csütörtökön, illetve pénteken voltam a délutáni oktatáson!
Ha igen, gondolom a felszereléshez szükséges tartok csavarok megvannak?