Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fizetném én, de nem tudok tovább lépni most meg az PayPal –ón nem tudok be regizni végre a másik sikerült most meg ez nem megy, kér vmi adatod, de a nem tudom, mit lehet, hogy én tök hülye vagyok ehhez, de nagyon meg van, bonyolítva mért nem hozzák ide és kp-ben fizetném szóval nehéz a döglött ló élete
Pörkinsz, ránéztem az ebayre, és nem fizetted ki a cuccot. Ezért kitiltanak, IP-vel, szóval ha akarsz még ott vásárolni hajrá.
igaz, sokasodunk de csökken is a tábor...csak a BKING örök!:)
Na akkor nemsokára találkozhatunk is...csak legyen min 15fok..
Mert ugye én papir kutya vagyok
Köszi neked is! A király nem vész el, csak gazdit cserél
Nagyon sok az új tulaj szerencsére!

Üdv a klubban!

Köszi!
gratula, használd egézséggel.
Szia!

Igen, h.zoli77 motorjára esett a választás.
Picit húzódik a dolog, mert jövőhéten nem vagyok itthon. Aztán meg csak jó idő, és széles út kell
Hali
Vettél valamit?
nekem simán betette a megvásároltak közé. De csak paypallal tudsz fizetni, van olyanod? Ha igen, akkor a termék kifizetésére kattintasz és hajrá. Ha nincs csinálj
Elküldtem Köszi
ha megbízol bennem küld át a mailemre a jelszavad, belépőd és megnézem.
Bakker januártòl kisebb vagyon az átiràs!
Regiztem igen odáig eljutottam, hogy kitöltöttem mindent, és ha lépnék, tovább eltűnik minden és kéri az adatokat újra
nekem nem tetszik
csináltál már logint?
Nem rossz,de 820 Dodo
Hát ez igazi izlésficam, hogy lehet egy ilyen szép motorra, ennyire gusztustalan fejidomot tenni. Ezt akkor sem tenném fel az enyémre, ha fizetnének.
Hát ez nagyon ronda
Megint kellene egy kis segítség kinéztem egy víz és olajhűtő védőt http://viewitem.eim.ebay.hu/B-... be is regiztem de nekem ez nagyon nem megy mármint a rendelés valaki rendelt már onnan, ha igen simán ment a rendelés, mert engem állandóan vissza tesz, e kezdő oldalra már tele van vele a t…köm hagynám is, de nagyon kellene ez a dolog
Ennek nem tudom az árát.
Csinosító kiegészítő 820 $!
Megtudakoltam a szervizben a YMD (ezüst) a jó tehát a te linked is király volt, de így a biztos
ja, ez engem is érdekelne, mert a piranhaval szemezgetek, így nem kéne nyomkodni, automatikus lenne a kártyával a kikapcs.