Létezni létezhet, de ez szerintem vicc ma már minden megoldható szervizkönyv km óra stb. rendszeresen szervizelt!? 1000.es az első szerviz utána 6 ezrenként kéne vinni tehát 7ezernél mit szervizeltek rajta rendszeresen egy ilyen mócival ilyen keveset menni nem lehet!
Nekem van egy gyönyörű B-Kingem. Nézd meg a képeim között! Annyi változás van rajta, hogy vettem rá egy plexit, bukógombát, illetve sport dob került rá. Ha tetszik gyere el, nézd meg, nem vagyunk messze egymástól, feltéve ha debreceni vagy. A többit személyesen, valamit e-mail-en tudok mondani a motorról!
ilyen árban nem. De én eladom, bár nem olcsón.
16.000 Km, fém fékcsövek, egyedi zselés ülések, tengely-blokk-bukógombák ( Rg. Racing) Yoshimura karbon dobok, power commander, pipercross légszűrő, tiltás-kivétel. Új Michelin Pilot Power 2ct gumik.
2,4 milla. Garantáltan törésmentes, garantált km. Az ár azért ennyi, mert nem sürgős eladni.
Mindenesetre köszönöm az eddigi segítségedet, azt reméltem vki konkrétan meg is nézte esetleg már ezt a motort, hogy ne kelljen feleslegesen odautaznunk ha nem tetszene.
erről gőzöm sincs...csekkold a szervízkönyvet, nehogy 30-es i sbe legyen már írva, meg az esetleges sérüléseket az a biztos....
de érdemben 40nél több nem hiszem, hogy van benne.., szóval akár a 22 is hihető...
de az ördög nem alszik!
nekem nem ismerős, de a kereskedőket -általánosságban - ismerve a km nem biztos, hogy igaz, BÁR ez a km reális, sőt, az enyémben 18 e. van pedig 2009 tavaszi... szóval ha nem törött, érdemes megnézned! csak nagyon fekete.. látszik a tulaj is unta tett rá felnicsíkot pirosat (én is :)) ), de max átfújatod fehérre:))
lényeg: Hajrá!
Jött utánam, mert lassan mentem lakott területen ugye nem száguldozunk meg vártam, hogy intsek neki, de nem tudtam olyan lassan menni, hogy utolérjen aztán elhúztam
Nekem is ez van most fent. Előtte Racetec volt, az kb 5000km ment el. Ebben most 3000 van, szerintem mégegyszer ennyit elmegy. Elég jól tapad, ha csúszik akkor sem hirtelen. Nagyon jól fordul, nem billeg... Ja, és gyorsan melegszik :)
Még nem használtam el, van benn kb 1500-1600 km, csak annyit tudok hogy szépen egyenletesen kopik, és bitang jól kapaszkodik minden helyzetben. Montenegróban használtam 1000-1200km volt hideg, meleg, 2 személy, sportos vezetés, minden ...
Tényleg bejön nagyon!
6973 km!
sanaxx@freemail.hu
Nekem van egy gyönyörű B-Kingem. Nézd meg a képeim között! Annyi változás van rajta, hogy vettem rá egy plexit, bukógombát, illetve sport dob került rá. Ha tetszik gyere el, nézd meg, nem vagyunk messze egymástól, feltéve ha debreceni vagy. A többit személyesen, valamit e-mail-en tudok mondani a motorról!
16.000 Km, fém fékcsövek, egyedi zselés ülések, tengely-blokk-bukógombák ( Rg. Racing) Yoshimura karbon dobok, power commander, pipercross légszűrő, tiltás-kivétel. Új Michelin Pilot Power 2ct gumik.
2,4 milla. Garantáltan törésmentes, garantált km. Az ár azért ennyi, mert nem sürgős eladni.
Az enyém is eladó, ezüst színű, 2010/03-as (most járt le a gari). 25 ezer van benne. Ha érdekel, írj a falconwing@freemail.hu-ra!
de érdemben 40nél több nem hiszem, hogy van benne.., szóval akár a 22 is hihető...
de az ördög nem alszik!
lényeg: Hajrá!
link
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300
_b-king-5626384
ez elfogadható magyarázat..
most hátra egy használt gp211-et tettem, szépen fog az is, bár hideg aszfalton eltekert egyszer( a ppower2ct meg hideg aszfalton számtalanszor.. )
akkor várom a tartósteszt eredményét!
Tényleg bejön nagyon!
Nagyon ért hozzá, és nem drága. Már régóta hozzá viszem kötelezőkre. Pecsétel is