Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Létezni létezhet, de ez szerintem vicc ma már minden megoldható szervizkönyv km óra stb. rendszeresen szervizelt!? 1000.es az első szerviz utána 6 ezrenként kéne vinni tehát 7ezernél mit szervizeltek rajta rendszeresen egy ilyen mócival ilyen keveset menni nem lehet!
Ehhez mit szóltok? Létezhet ilyen k9-es ennyi km-errel?

6973 km!
Mindenképpen meg érne egy szó váltást nagyon szép, mondasz egy emailt, vagy küld el nekem, hogy és mennyiért gondoltad.

sanaxx@freemail.hu
Szia

Nekem van egy gyönyörű B-Kingem. Nézd meg a képeim között! Annyi változás van rajta, hogy vettem rá egy plexit, bukógombát, illetve sport dob került rá. Ha tetszik gyere el, nézd meg, nem vagyunk messze egymástól, feltéve ha debreceni vagy. A többit személyesen, valamit e-mail-en tudok mondani a motorról!
sejtettem. Mivel közel 600.000 Ft extra van rajta, ez alatt nem adom el. na meg az az igazság, nem is tudom mit vennék helyette
Az igazság az hogy én csak segédkezem a vásárlásban, de eddig nem tudnánk elmenni így sajnos ez az ajánlat nem jöhet szóba, de köszönöm.
ja igen, K9-es.
ilyen árban nem. De én eladom, bár nem olcsón.
16.000 Km, fém fékcsövek, egyedi zselés ülések, tengely-blokk-bukógombák ( Rg. Racing) Yoshimura karbon dobok, power commander, pipercross légszűrő, tiltás-kivétel. Új Michelin Pilot Power 2ct gumik.
2,4 milla. Garantáltan törésmentes, garantált km. Az ár azért ennyi, mert nem sürgős eladni.
Írtam, valaki esetleg tud eladó, b-kinget még?
Szia!

Az enyém is eladó, ezüst színű, 2010/03-as (most járt le a gari). 25 ezer van benne. Ha érdekel, írj a falconwing@freemail.hu-ra!
Mindenesetre köszönöm az eddigi segítségedet, azt reméltem vki konkrétan meg is nézte esetleg már ezt a motort, hogy ne kelljen feleslegesen odautaznunk ha nem tetszene.
erről gőzöm sincs...csekkold a szervízkönyvet, nehogy 30-es i sbe legyen már írva, meg az esetleges sérüléseket az a biztos....
de érdemben 40nél több nem hiszem, hogy van benne.., szóval akár a 22 is hihető...
de az ördög nem alszik!
Hogy tudják visszaállítani, van healtech-es OBD tool-om, meg az sds program is, ezekkel esetleg meg lehet nézni hogy volt e visszaállítva vagy sem?
nekem nem ismerős, de a kereskedőket -általánosságban - ismerve a km nem biztos, hogy igaz, BÁR ez a km reális, sőt, az enyémben 18 e. van pedig 2009 tavaszi... szóval ha nem törött, érdemes megnézned! csak nagyon fekete.. látszik a tulaj is unta tett rá felnicsíkot pirosat (én is :)) ), de max átfújatod fehérre:))
lényeg: Hajrá!
Igy talán egyszerübb lesz megnézni.

link
Sziasztok tud vki vmit erről a motorról, érdemes lenne megvenni szerintetek?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300
_b-king-5626384
így nagyon helyes! lakott területen csakis (1)50 a maximum!
ez elfogadható magyarázat..
Jött utánam, mert lassan mentem lakott területen ugye nem száguldozunk meg vártam, hogy intsek neki, de nem tudtam olyan lassan menni, hogy utolérjen aztán elhúztam
ha mégis tudott menni utánad Te C-ben voltál?
Van itt vkinek sárga gépe Csak mert vasárnap jött utánam egy darabig nagyon lájtos tempóban lehet a B fokozat is meg volt felezve
Nekem is ez van most fent. Előtte Racetec volt, az kb 5000km ment el. Ebben most 3000 van, szerintem mégegyszer ennyit elmegy. Elég jól tapad, ha csúszik akkor sem hirtelen. Nagyon jól fordul, nem billeg... Ja, és gyorsan melegszik :)
egyelőre csak az a 80-90ezer tart vissza amit kérnek érte:)))

most hátra egy használt gp211-et tettem, szépen fog az is, bár hideg aszfalton eltekert egyszer( a ppower2ct meg hideg aszfalton számtalanszor.. )

akkor várom a tartósteszt eredményét!
Még nem használtam el, van benn kb 1500-1600 km, csak annyit tudok hogy szépen egyenletesen kopik, és bitang jól kapaszkodik minden helyzetben. Montenegróban használtam 1000-1200km volt hideg, meleg, 2 személy, sportos vezetés, minden ...
Tényleg bejön nagyon!
érdekelne mennyit bír!nekem is ajánlották...
http://gsxr.hu/
Nagyon ért hozzá, és nem drága. Már régóta hozzá viszem kötelezőkre. Pecsétel is