Azt mondta nekem a srác, hogy lerakta az egyik oldalra, állítólag kb. 10-el ment. Az előéletére nem tért ki. Kiváncsi lennék rá... A karcok, csúszásnyomok javíthatóak aránylag egyszerűen, de ha váz sérült az gáz. Vagy ha rommá van hajtva...
Én azt megnéztem..Inkább hagyjuk.
Régebbi fotó,csak azt felejtették leirni hogy a baloldali index idom karcos.És a jobb oldalán csúszott. A lengőkarba és a blokk kromozott részén bemarás van,egyértelmű csuszás nyom.És a bukó gomba is le van darálva.
Aztán még mesélt valaki róla aki ismeri a motor előéletét.
Szia !
Figyelmedbe ajánlom még a használtautón egy 2009/5 1.550.000.Ft-ért, és 10.000. km van benne.
Ha tényleg igaz amit a hírdetésben ír, akkor nagyon jó vétel lehet.
Én pl az enyémet nem adnám ennyiért.
van egy eladó kapaszkodóm, amit rád lehet szíjjazni, és abba kapaszkodik, 5000. Nekünk lett kialakítva a csomagtartóhoz, így nem kell, nem volt még használva.
Semmi nem lényeg,( http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ) csak itt más évjárat szerepelt, és nem tudtam melyik a valós. Esetleg vasárnap valamikor meglehet nézni?
Szerintem nézd meg az enyémet, mert ezeknél jobb. Mintha kevesebbet is kérnék.
link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_b-king_b-king-4
685050
Igen, ismerem ezt az érzést . Én is ezt érzem, pedig ez nem annyira alkalmi, csak hát ha az ember nagyon bevan már gőzőlve .
Azé nem kapkodom el..
Most nézem 3 ker.-ben laksz?
Ott nőttem fel.
3.ban, a Bázismotornál is van 1 eladó fekete. 2009/14000
Hát igen. Van 1 drágaság akire esni fog a választás, kevés km, szép állapot, amennyire áttudtuk vizsgálni öcsém röntgen szemeivel ( fényező ) nem volt javítva. Van rajt yoshimura kipufogó, bukógombák, plexi. 2008 asakhoz képest picit meg van mérve az ára. Ha jót akar az ember... Te magánszemélytől vetted?
Nagyon köszi, már beszéltem is a sráccal, esélyes, hogy az enyém lesz! Meglátjuk, ha meglátjuk.
Még 1 x köszi
Régebbi fotó,csak azt felejtették leirni hogy a baloldali index idom karcos.És a jobb oldalán csúszott. A lengőkarba és a blokk kromozott részén bemarás van,egyértelmű csuszás nyom.És a bukó gomba is le van darálva.
Aztán még mesélt valaki róla aki ismeri a motor előéletét.
Figyelmedbe ajánlom még a használtautón egy 2009/5 1.550.000.Ft-ért, és 10.000. km van benne.
Ha tényleg igaz amit a hírdetésben ír, akkor nagyon jó vétel lehet.
Én pl az enyémet nem adnám ennyiért.
Vagy egy link.
Csak a párom aggódik hogy nem tud majd kapaszkodni sehol.
Nem értem mit nem értesz.
Az utas kapaszkodó menyire volt jó dolog?
link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_b-king_b-king-4
685050
Azé nem kapkodom el..
Most nézem 3 ker.-ben laksz?
Ott nőttem fel.
3.ban, a Bázismotornál is van 1 eladó fekete. 2009/14000
Szinte biztos voltam benne ha otthagyom akkor 1-2 nap és elviszik.
Kereskedésből, bevitte valaki szombati napon..És még aznap lementem megnézni és hoztam is. (nagyon jól vettem )
De sok a "rom" is a piacon törött,javitott és nem mindenki mondja meg.
Tesztmotor ütötték vágták állitolag,mindenki adott neki.