Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondta nekem a srác, hogy lerakta az egyik oldalra, állítólag kb. 10-el ment. Az előéletére nem tért ki. Kiváncsi lennék rá... A karcok, csúszásnyomok javíthatóak aránylag egyszerűen, de ha váz sérült az gáz. Vagy ha rommá van hajtva...
Szia!
Nagyon köszi, már beszéltem is a sráccal, esélyes, hogy az enyém lesz! Meglátjuk, ha meglátjuk.
Még 1 x köszi
Én azt megnéztem..Inkább hagyjuk.
Régebbi fotó,csak azt felejtették leirni hogy a baloldali index idom karcos.És a jobb oldalán csúszott. A lengőkarba és a blokk kromozott részén bemarás van,egyértelmű csuszás nyom.És a bukó gomba is le van darálva.
Aztán még mesélt valaki róla aki ismeri a motor előéletét.
Szia !
Figyelmedbe ajánlom még a használtautón egy 2009/5 1.550.000.Ft-ért, és 10.000. km van benne.
Ha tényleg igaz amit a hírdetésben ír, akkor nagyon jó vétel lehet.
Én pl az enyémet nem adnám ennyiért.
Esetleg egy fotód van róla?
Vagy egy link.
van egy eladó kapaszkodóm, amit rád lehet szíjjazni, és abba kapaszkodik, 5000. Nekünk lett kialakítva a csomagtartóhoz, így nem kell, nem volt még használva.
Igen,ettől tartottam..
Csak a párom aggódik hogy nem tud majd kapaszkodni sehol.
Akkor szerintem csak arra fogod használni mint én. Lámpánál kéztartónak...
Hívj fel és megbeszéljük.
Hát 195-198cm vagyok.115Kg nem vagyok kövér,amolyan "erotikusan duzzadt" szokták mondani
Semmi nem lényeg,( http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ) csak itt más évjárat szerepelt, és nem tudtam melyik a valós. Esetleg vasárnap valamikor meglehet nézni?
Ha nem vagy akkora mint én és átér az utasod, akkor nagyon jó.
Milyen hirdetéseken? 2009/08 és az ár 2 és sok 0.
Nem értem mit nem értesz.
Hali
Az utas kapaszkodó menyire volt jó dolog?
Ok, megnézem. Milyen évjárat? 09, vagy 08? Nem egyformán van a hirdetéseken. Na meg az ár se
Mindenképp! Addigra talán sikerül a csere is
Szerintem nézd meg az enyémet, mert ezeknél jobb. Mintha kevesebbet is kérnék.
link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_b-king_b-king-4
685050
Ha jobb idő lesz akkor gurulhatnánk egyet
Igen, ismerem ezt az érzést . Én is ezt érzem, pedig ez nem annyira alkalmi, csak hát ha az ember nagyon bevan már gőzőlve .
Azé nem kapkodom el..
Most nézem 3 ker.-ben laksz?
Ott nőttem fel.
3.ban, a Bázismotornál is van 1 eladó fekete. 2009/14000
Félre értettél,én is válogattam.De mivel ez jó árban volt elhoztam.
Szinte biztos voltam benne ha otthagyom akkor 1-2 nap és elviszik.
Nincs. Neten nincs meghirdetve. Én azért ennél többet nyámnyogok rajta... De képem van:
Nincs véletlenül linked?
Kereskedésből, bevitte valaki szombati napon..És még aznap lementem megnézni és hoztam is. (nagyon jól vettem )
Hát igen. Van 1 drágaság akire esni fog a választás, kevés km, szép állapot, amennyire áttudtuk vizsgálni öcsém röntgen szemeivel ( fényező ) nem volt javítva. Van rajt yoshimura kipufogó, bukógombák, plexi. 2008 asakhoz képest picit meg van mérve az ára. Ha jót akar az ember... Te magánszemélytől vetted?
Egyébként megnéztem egy párat..van 1-2 jó vétel.
De sok a "rom" is a piacon törött,javitott és nem mindenki mondja meg.
Engem lebeszéltek róla (én is egy hónapja vettem).
Tesztmotor ütötték vágták állitolag,mindenki adott neki.