Persze, ez a mi dolgunk. De az én időm én osztom, és ilyen emberekr nem pazarlom. Nem vagyok a falból jópofizós fajta, és visszahallom, mi megy a hátam mögött.
jaja
A piros SV-s gyereket le is hagytam az úton, nagyon nem szerette volna, zárta az íveket, de csak megoldottam Mondjuk vicces volt, amikor elkezdett 70-nél kiülögetni
Nem vagyok beszélőviszonyban Sanyival. Az egyik ügyemben szarban hagyott, tanú lett volna, egy motormentéssel kapcsolatban, úgyhogy nem nagyon keresem a társaságát.
csak aztán nehogy te törölgesd a szemed, ha otthagylak kanyarban
Ahogy olvasgatom a fórumot a csapat nagy része csak egyenesben használja a motort.
Ha szabad javasolnom, augusztus vége legyen, most műtöttek, egy darabig nincs motor. Persze ez önző szempont
Hogy nézne az már ki Bélák között egy bömös aztán meg ott a következő kérdés tudnád tartani a tempót és még egy nem szeretnénk törölgetni a szemed, hogy vissza, sírd szegény b-k ingedet, amit hűtlenül eladtál, na, komolyra fordítva aszót szerintem nincs itt olyan ember, aki ne látna szívesen
Hidd el sokat számit a power Commander
Sokkal szebben jár a moci töle egyenletesebb,jobb gázreakcio
Hogy megéri e? Nem, nekem volt már motoromba,max akkor ha évekre tervezel,és akkor is 4 térképesnek van értelme
azért azt mi King tulajok (te csak voltál) tudjuk, hogy ez a móci rendesen el van, túlozva ember legyen, aki megüli még soha nem húzattam ki üveghangig ha oda csapok neki akkor a kormány inkább kapaszkodó úgy húzz hogy le esik a fejem +10Le egyel talán nem hiányzik még a hegyekben sem a -1 liter ok de mire kifizeted belerakatod és lásd nem tökéletes szóval ez az én véleményem csak leírtam
a tiltáskivétel azért jó, mert 1-2-3-ban is leadja a max teljesítményt, ami a power commanderrel fogyasztásban -1 liter, + 10LE alsó nyomatéktartományban.
Csak olvasom és nem értem! Mért kell a Béla királyba beletenni a tiltás blokkolót kinek nem elég ez a teljesítmény!? Vagy van itt köztetek olyan, aki ki tudja motorozni, amit ez a motor alapból, tud? Mert az előtt én
A többi meg mint mondtam nem az én dolgom.
Motorozni szeretek,a többit meg mindenki oldja meg maga közt.Bár nehéz leszervezni egy jó túrát ezek a dolgok miatt.
Ez nem megy azzal,amaz meg emezzel.
A másik három meg az 5. miatt.
Na mindegy.
Jövőre tuti futóstól elhúzok kocsival egy jó szigetre.