Pontosítottam, de így sem jobb a helyzet ugyan azt az oldalt adja ki, amit te is küldtél az a baj, hogy csak az egyik oldalát kellene fújatnom az lett karcos és hiába vittem oda a mócihoz mind a két szín jó és mégse
Sziasztok, megint egy kis segítséget kérnék, Béla király index idom ját szeretném újra fújatni, ami gyári ezüst ehhez szeretnék színkódot, ha valaki tudja előre is, köszi
Van itt a fórumon egy srác nagyon igényes munkákat csinál..Elviszem hozzá azt mondta megnézi,és vagy marat egy új konzolt ami nekem jó,vagy valmi másik megoldást kitalál.
Ezt majd meglátom .. Ma leszedtem a gyári "kéményt" hát nem volt egyszerű.Mint a legó és egy marék csavar patent.Még azt nem tudom hogy oldom meg hogy lejjebb kerüljön a lábtartó, mert nem fér el a lábam a tankon lévő műanyagtól.Szinte az élén fekszik fel.
Ez nálunk is téma volt,de mivel tudom hogy az esetek 90% ban egyedül megyek ezért én nem nagyon foglalkoztam ezzel.A párom még nem is ült a BK-n de már most látja hogy nem fogja szeretni.
Persze a DL1000 után nehéz azt mondani bármire is hogy kényelmes
egy kicsit meginogtam, az asszony annyit baszogat, hogy kényelmetlen hátul, hogy feltettem hirdetésbe a Kinget. Aztán szétnéztem, mi van helyette a piacon, de semmit nem találtam, így gyorsan töröltem is
Hát igen. Ízlés kérdése:) Nekem semmi nem tetszik ami karbon. Egy RSV-n jól mutat, mert több karbon elem van rajta, de szerintem az SV-hez jobban illik ez a lakkozott, azért kértem ilyet:) De hát elnéztem a felfogatást így hamar feleslegessé vált.:(
Feleslegessé vált egy kis méretű kabát...
Ha érdekel asszonynak, gyereknek, akkor ne habozz!
A B-king kedvezményt megbeszéljük :)
Persze a DL1000 után nehéz azt mondani bármire is hogy kényelmes