Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12sem pénz érte, én meg nem akarok bukni rajta. Boltba 20 körül mozog.
10-ért érdekel
tehetsz fel keretet is, de mivel én mindig attól parázok, hogy elhagyom, ezért felfúrtam.
Sziasztok!

Van egy pár új integrált indexes visszapillantóm B-King, GSF 600, GSR 600, SV 650, SV 1000 típusokhoz! Ha esetleg valakit érdekel, írjon!:)
12be bármikor megválok tőle! Nekem más az illesztési pont:(
Tehát ez csak akkor jo ha a rendszámot "csupaszon" átfúrva rakom fel?
Kicsit értetlen vagyok ma
nem, én is azért csináltam egyedit. Ha leveszed a keretet nincs gyári megoldás, ha rajtahagyod a takaró nélkül nekem nem tetszik, de akkor van sok.
Esetleg tudsz valami másikat ajánlani ?
figyelj rá, hogy ez csak akkor jó, ha meghagyod a gyári fémkeretet. Én levettem a kipuval együtt, vágattam egy fémlemezt oda, vettem rá két ledes indexet és egy féklámpát aztán Go.
Hello
Ezt néztem ki,valakinek esetleg van ilyen,,nem fog a rendszám nagyon beremegni?
Nyilván a rövid kábel csak demo célokat is szolgálhat...
Köszi az infot,de szerintem nekem nem ez van.
Nekem a kis dobozbol 2 hosszu kábel jön ki,tehát nincs fehér csati a 2 kábel végén..nem is látom hova csatlakozik. Megprobálok valami jobb képet csinálni.Még annyi hogy van rajta egy zöld led is.
Kapcsold végig a sebességeket, ha kiírja az összest helyesen, akkor valószínű, hogy mégiscsak egy Healtech x-tre modul, ami korrekt módon mutatja a sebességet is, és a te motorodnál 15 lóerőt jelent 2. fokozatban.
Itt keresd ki az x-tre menüpontot!
Akkor lehet hogy az enyém is az?
link

ez egy sima tiltás kiszedő.
Á dehogy kezes bárány a legjobb motor! A motorozás agyban dől, el gondolom, ezt te is tudod
Nekem ez van.
2 fix kábel jön ki belőle..és van rajta egy 4 ágú csati de oda nincs bedugva semmi..
Bár lehet hogy tényleg nem az amire gondoltam. A Tunernek más a csatlakozása....ennek meg ha jól látom fixen jön ki mind a két kábelköteg, nem csatisan.
47*28*15cm a mérete a FI Tunernek, csak onnan tudom hogy Nekem is az van. Írás az enyémen sincs, mivel max. a matricát lehet rátenni.
Nem tudom, nekem nagyon gyárinak tűnik,se semmi felirat vagy irás nincs rajta.
Nem hiszem.az nagyobb,PC-m meg már volt.
Igen ez tökéletes lenne!
Szerintem meg inkább egy olyan tiltáskiszedő modul lehet, ami úgy dolgozik, hogy a gyári fokozatkijelző továbbra is működőképes marad. Bár jó lenne látni, hogy hová csatlakozik be, ha íg van, akkor egy-egy háromszög alakú csatlakozó van a végén.
Szerintem ez egy Healtech Fi Tuner Pro. Olyasmi mint a Power Commander.
Valami ilyesmi combora gondoltál?